Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Coś na wzmocnienie włosów

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wikawes123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 22, 2018 9:21 pm    Temat postu: Re: Antyreklama :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polecam artykuł na temat wypadania włosów: Jak powstrzymać wypadanie włosów
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
szyszynka1

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2018 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja od roku zmagam się z wypadającymi włosami. Codziennie ze szczotki zbieram naprawdę dużą ilość włosów. Z każdym dniem jest coraz gorzej. Szukam jakiegoś skutecznego sposoby, by ograniczyć wypadanie włosów, wzmocnić je i by pobudzić wzrost nowych włosów.

Proszę o pomoc
Powrót do góry
Janessie

PostWysłany: Czw Cze 21, 2018 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana, sprobouj jeszcze uderzyc tutaj na te terapie lampami led https://www.wbienkowski.pl/terapia-lampa-dermalux/ jest bezbolesna, bezinwazyjna, a nawet powiedzialabym ze momentami relaksujaca ;p swiatlo oddzialowuje na skore glowy, pobudza ja i regeneruje martwe tkanki. Mi po ciazy lampy odratowaly doslownie wlosy. Nie tylko ze przestaly wypadac, ale staly sie mocniejsze no i zaczely odrastac!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12