Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
to pewnie grzybek;] od tego sie nie umiera;] idź do lekarza niech Ci przepisz jakiś kremik bo to miejscowe jest i już pewnie byłes ostatnio chory albo osłabiony ;P i Cie dopadło;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 8:13 pm Temat postu: |
|
|
tak naprawdę jeżeli to grzybek i to możliwe, że jego nawrót, to lepiej, żebyś leczył się też tabletkami doustnymi (ketokonazol, itrakonazol lub flukonazol). do tego maść clotrimazolum, pimafucort lub pavisone. a najlepiej jakbyś zrobił posiew moczu i spod napletka plus antybiogram. wtedy przynajmniej wiadomo byłoby, co to konkretnie jest i czym najskuteczniej wyleczyć. na pocieszenie powiem Ci, że faceci maja łatwiej w leczeniu takich spraw, bo ich miejsca intymne nie sprzyjają rozwojowi grzybków tak jak kobiet
zarzuć jeszcze nazwami tych leków _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
axl2000
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 9:57 am Temat postu: |
|
|
A wiec do smarowania dostałem Lotriderm a doustnie Furaginum...ewidentnie przeciwzapalnie, przeciwbakteryjnie...ech nie jestem pewien czy to tak byc powinno :/ Chce zeby mały już wyzdrowiał |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
nie no, lotriderm, to wyraźnie na grzybki a furagin na zakażenia bakteryjne dróg moczowych (bardzo dobry). no nie wiem, ja jestem zawsze za ogólnym leczeniem (i doustnym i miejscowym), ale może pomoże. jeżeli to nic nie da, to polecam zrobienie tych posiewów.
życzę "małemu" szybkiego powrotu do zdrowia _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
axl2000
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 12:29 am Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | nie no, lotriderm, to wyraźnie na grzybki a furagin na zakażenia bakteryjne dróg moczowych (bardzo dobry). no nie wiem, ja jestem zawsze za ogólnym leczeniem (i doustnym i miejscowym), ale może pomoże. jeżeli to nic nie da, to polecam zrobienie tych posiewów.
życzę "małemu" szybkiego powrotu do zdrowia |
dziekuje przekaze mu bo narazie sie mnie nie slucha
co ciekawe przemycie mydłem "wylotu" z penisa konczy sie orbitowaniem (nie mylic ze szczytowaniem) piecze tak jakbym lał spirytusem na rane :/ ech...niech te leki zaczna dzialac
PS. ile czasu zwykle trwa leczenie? zakladajac ze to grzybek, bakteryjki czy inne świństwo? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 1:02 am Temat postu: |
|
|
o kurczę, u kobiet 7-14 dni. u mężczyzn to tak myślę, ze do tygodnia, ale z doświadczenia tutaj nie powiem ważne, żebyś dokładnie oczyszczał i osuszał worek napletkowy. aha, i może kup sobie płyn do higieny intymnej. na pewno będzie lepszy niż zwykle mydło _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
axl2000
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 9:11 am Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | o kurczę, u kobiet 7-14 dni. u mężczyzn to tak myślę, ze do tygodnia, ale z doświadczenia tutaj nie powiem ważne, żebyś dokładnie oczyszczał i osuszał worek napletkowy. aha, i może kup sobie płyn do higieny intymnej. na pewno będzie lepszy niż zwykle mydło |
Płyn do higieny intymnej? Sorry ja facet jestem, gdzie sie to kupuje? ;P
Do tygodnia? Oj...tyo u mnie trwa to już ze 2 tygodnie ponad jesli umiem liczyc :/) swoja droga sie zastanawiam czy to nie plesniawka bo "w srodku wylotu" mam jakby szare plamki czy jak to tam nazwac. Moze kupic zovirax? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bochen
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 9:33 am Temat postu: |
|
|
poprostu plyn do higieny, nie ma podzialu meski/damski. Plyn jest spoko, nie zabija flory bakteryjnej chroniacej penisa przed roznego rodzaju grzybkami itp. Ja mialem takies plamki i krostki wlasnie po mydle, kupilem plyn i juz tego problemu nie mam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
axl2000
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 12:26 pm Temat postu: |
|
|
bochen napisał: | poprostu plyn do higieny, nie ma podzialu meski/damski. Plyn jest spoko, nie zabija flory bakteryjnej chroniacej penisa przed roznego rodzaju grzybkami itp. Ja mialem takies plamki i krostki wlasnie po mydle, kupilem plyn i juz tego problemu nie mam |
apteka czy market jakis? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 1:44 pm Temat postu: |
|
|
mi się wydaje, że w każdej drogerii znajdziesz, w aptekach na pewno i marketach pewnie też. jest coś takiego: AA Men Classic - żel do higieny intymnej dla mężczyzn, ale ogólnie ciężko chyba go znaleźć ale zwykły płyn do higieny np. ziaja intima czy cos takiego też będzie lepszy niż mydło _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|