Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czerwone plamki na penisie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
supratec151

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
jeżeli tribiotik pomagał, to raczej nie jest to grzybica tylko infekcja bakteryjna lub mieszana. najlepiej jakbyś udał się do lekarza
Rodzinnego? czy dermatologa?
dodam jeszcze ze po umyciu go piecze troszkę,a po posmarowaniu troszkę swędzi to nie grzybica ??Co to jest z kąt to jest??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
vivalavidaa

PostWysłany: Pon Wrz 28, 2009 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi na plamy na penisie pomogła maść szałwiowa. Kupiłem ją tanio na allegro:

----ciach ciach i nie ma linku do aukcji. polecam lekturę naszego forumowego regulaminu Wink emilka-----

pomogło mi już po 10 dniach stosowania, teraz stosuję 4 tydzień i jest coraz mniej plam i jest coraz lepiej Smile polecam, bo tanio, a naprawdę pomaga. To bardzo dobra maść, kupuje ją dużo osób więc o czymś to świadczy Smile
Powrót do góry
Mefiastofeles

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 1:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna miała okres w przed wczoraj dostała, kochaliśmy się z tamponem wieczorem, nie był na pewno świeży, gdyż cała nitka co go trzyma była czerwono-czarna i chyba podrażniła mnie.. Co najgorsze od tamtego czasu już dwie godziny po zauważyłem plamki wielkości 1mm na całym grzybku. Utrzymuje mi się to dziś też. Kochamy się co spotkanie od przeszło roku i nic nie było. Od kąd zaczęła ją boleć pochwa i swędzieć nie było już kolorowo.. Ale to jej się zaczęło z dwa tygodnie temu, mówi, że to może od płytnu ma uczulenie na płyny, a niedawno kupiła jakiś inny nowy.. Przyczyn może być setki: od zmiany tabletek z Jasminelle (40zł) na tańsze Ciles czy tam Cilest po jakies inne powody. Jedno jest pewne ją zaczęło szczypać o wiele wcześniej, plamki mi wyskoczyły po kontakcie seksualnym z tamponem możliwe, że to podrażnienie i tyle poczekam kilka dni jak nie zejdzie to kupię masc Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mefiastofeles, ja bym jednak sugerowała, żeby Twoja dziewczyna poszła do lekarza, bo jak to infekcja, to lepiej nie zwlekać a wizyta w takim przypadku jej nie ominie. Ty kup sobie maść clotrimazolum, dziewczyna też niech się smaruje i niech łyka lacibios femina. i niech zrezygnuje z używania tamponów.
mio

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. i ja tez od 2 dni mam podobny problem. chodzi o to ze zauwazylem dzis czerwone krostki i plamki na penisie. ze 2 dni jzu czulem to . tzn nie swedzi ani nie boli, ale czyje w tym miejscu dyskomfort.
mam jedna stała partnerke wiec nie wchodzi w gre jakies zakazenie od przygodowego seksu.
Dodam ze partnerka od dluzszego czasu zmaga sie z bulem pochwy. ginekolog twierdzi ze wszystko jets ok... i w sumie juz planujemy zmiane lekarza.
mi to wczesniej nie wyskakiwalo na penisie, dopiero az teraz.

dodam ze zauwazylem dzis taka niby białą maź na penisie... wydzieliny zadnej nie było..
doradzicie cos?

Ostatnio zmieniony przez mio dnia Nie Lis 08, 2009 9:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mio czerwone plamki, biała maź- mi to wygląda na jakąś infekcję/ zakażenie.
korzystacie z toalet publicznych?
jeśli objawy nie miną to w pon radzę udać się do lekarza.
Powrót do góry
drmartin

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi pomaga na te zmiany maść szałwiowa
Powrót do góry
mio

PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia85 napisał:
mio
korzystacie z toalet publicznych?

Tak. pracuje w duzej fabryce i toalety wiadomo.. publiczne.
byc moze to jest to.
ale tez powiem ze np dzis juz plamek nie ma.. i jzu nie czuje zadnego dyskomfortu... samo zeszło Smile

ale i tak bede musoal sie zaopatrzyc profilaktycznie w tą maść clotrimazolum

dzieki za odzew!
Powrót do góry
Seba1990

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 4:01 pm    Temat postu: Czerwone plamki na penisie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , . 3 dni temu na moim penisie pojawiły się czerwone plamki i bardzo mnie swędzą dodam że biore antybiotyk moze mi ktos powiedziec jak usunac to swedzenie bo juz nie daje mi to spokoju .
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lis 16, 2009 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prawdopodobnie to grzybica wywołana antybiotykiem. kup w aptece maść clotrimazolum i smaruj 2 razy dziennie przez tydzien. jak nie przejdzie to do lekarza.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 9 z 16