Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Lis 01, 2009 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj no widzisz tak to jest jak jest się chłonnym wiedzy. Za dużo naraz informacji i nie ogarniasz....Przeczytaj uważnie co napisałam. Każda z nas pisze to samo tylko inaczej ubiera w słowa. Skup sie dokładnie.
Przede wszystkim przyswoić trzeba te dwa pojęcia kropelkowanie i preejakulat.
Napisałam praktycznie to samo Wink jest udowodnione ,że w tym płynie wydzielanym podczas podniecenia( preej.) nie ma plemników a przynajmniej nie powinno być ale plemników zdolnych do zapłodnienia . Natomiast sytuacja zmienia się jeśli dojdzie do wytrysku i kolejną zabawę już wykonujesz bez prezerwatywy i nie umyjesz członka , niewysiusiasz się wtedy siłą rzeczy nawet w płynie z podniecenia zostają plemniczki. Rozumiesz? Juz prościej nie mogęWink. W czystym płynie z podniecenia nie powinno byc plemników ale nikt tego nie zagwarantuje bo organizm to mechanizm niezbadany do końca Wink.
Kropelkowanie to już inna sprawa. Tam mogą byc juz plemniczki zdolne do zapłodnienia. Występuję tuż przed wytryskiem więc uważać trzeba.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lis 01, 2009 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko zrozumialem Smile Dziekuje!!
Powrót do góry
Madziara211

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 08, 2009 1:50 am    Temat postu: kropelkowanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile mam takie pytanko , wiem że chwile przed wytryskiem wylatuje taki płyn ktory może zaplodnic ale sa ta małe szanse...a co gdy juz na poczatku stosunku w sumie jeszcze przed np przy samym poczatku peetingu mezczyznie wydobywa sie taki lepki przezroczysty plyn ? dodadm ze do wytrysku wtedy jeszcze bardzo daleko..tak zwane zmazy chyba ? czy one zapladniaja ?
Powrót do góry
Thor

PostWysłany: Nie Lis 08, 2009 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tym preejakulatem (tak nazywa sie ten plyn) to sam mialem problem, balem sie o wpadke.

A wiec tak: w tym plynie nie powinny znajdowac sie plemniki zdolne do zaplodnienia, jezeli sa tam plemniki, to albo obumarle, albo uposledzone. Jest to wydzielina z prostaty, a wiec jedyne plemniki ktore moglyby znajdowac sie w tym plynie to plemniki pozostale z poprzedniego wytrysku.

Jezeli Twoj chlopak po poprzednim wytrysku umyl sie i oddal mocz, a do nastepnego wytrysku bylo jeszcze daleko, to TEORETYCZNIE nie powinno byc zadnych szans ciaze.

Nastepnym razem uwazajcie z tym plynem, po co sie pozniej martwic (tak jak ja) Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 08, 2009 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor brawo Wink) wszystko zrozumiałeś perfekcyjnie

Powrót do góry
dziamdziak19

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam to teraz ja z jednym pytaniem.

Otoz problem jest taki ze po "zabawach" z moja dziewczyna mialem wytrysk. Wytarlem go w chusteczkę i w ogóle Wink Potem dwa razy miala go w buzi i po 4 godzinach uprawialismy seks (to byl pierwszy raz i dla mnie i dla niej). Nie użyliśmy prezerwatyw ale nie bylo tez wytrysku, bylo blisko kilka razy ale ani razu wytrysku nie bylo. Do tego doszlo ze ona miala ten dzien najwyższej plodnosci czy jakos tam. Jaka jest szansa ze mogla zajsc w ciąże?
Powrót do góry
Thor

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zalezy od tego, czy po "zabawach" przed prawdziwym stosunkiem oddales mocz i dokladnie umyles czlonka, jezeli tego nie zrobiles to jest szansa na ciaze, poniewaz skoro mowisz ze pare razy bylo blisko, to moglo wystapic kropelkowanie.

Jak oddales mocz po pieszczotach i umyles woda z mydlem czlonka, to jest ok, w innym wypadku jest szansa na ciaze.
Powrót do góry
dziamdziak19

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie oddawalem moczu, i nie mylem. Po prostu ona tylko miala go w buzi i tyle...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szansę jak najbardziej są. Poczytaj tutaj o kropelkowaniu
http://www.biomedical.pl/forum/kropelkowanie-pytania-vt5899.html
Swoja droga odważnie postępujecie kochając sie bez zabezpieczenia i dodatkowo w dni płodne.

Powrót do góry
dziamdziak19

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mozliwe jest ze ona nie zostala rozdziewiczona fizycznie jesli nie bylo w ogóle krwi?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41