Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie zawsze przerwaniu błony dziewiczej towarzyszy krwawienie. Uprzedzę Twoje kolejne pytanie. Nawet jesli nie doszło do przerwania błony dziewiczej a stosunek płciowy się odbył to szanse na ciąże sa ponieważ błona dziewicza nie stanowi żadnej bariery antykoncepcyjnej. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziamdziak19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Pytam tylko dlatego ze nie bylo wytrysku na 100% i nie jestem pewny co dalej... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Co dalej? Test ciazowy. Idz do apteki, kup test ciazowy, i niech dziewczyna go wykona MINIMUM 14 dni od stosunku, najlepiej z porannego moczu, wtedy bedzie najwieksze prawdopodobienstwo ze test sie nie pomyli.
Chlopie, mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie, bo nie mozna jasno powiedziec ze w ciazy jest lub nie jest, moge jedynie powiedziec ze sa szanse. Poczekajcie do terminu kiedy mozna zrobic test, i go zrobcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziamdziak19
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:56 pm Temat postu: |
|
|
W ta sobote mija dokladnie 14 dni, a ona mowi ze w czwartek lub piatek powinna dostac okres... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:06 pm Temat postu: |
|
|
no to zróbcie test w dniu spodziewanej miesiaczki i wtedy będzie wiarygodny. Poczytaj o kropelkowaniu to bedziesz wiedział,że bez wytrysku też sie przypadki ciąż zdarzają o ile wcześniej był stosunek lub zabawa zakończona wytryskiem . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziamdziak19
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Nie bylo stosunku tylko wytrysk, ale rozumiem. Dodam tylko ze probowalismy uzyc prezerwatyw Durex Extra Safe (zakladalem 2 razy ale nie udalo sie uprawiac seksu z nia). Po sciagnieciu za kazdym razem tej prezerwatywy moj penis byl pokryty jakas mazia, nie wiem co to bylo? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:16 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie po wcześniejszym wytrysku uprawiając sex który nawet nie zakończy sie wytryskiem zawsze należy sie zabezpieczyć bo ewentualność istnieje. W prezerwatywie mógł być żel plemnikobójczy lub płyn nawilżający _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziamdziak19
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje serdecznie za odpowiedz Mam nadzieje ze jednak sa jakies szanse ze do niczego nie doszlo... To co zrobilismy bylo nieodpowiedzialne ale czasu nie cofniemy. Kocham ja i jesli jednak stanie sie to czego sie boje to bedziemy sobie jakos radzic. Wierze ze nie kazdy stosunek konczy sie ciaza. Czytalem ze nawet stosunek z wytryskiem nie daje 100% ciazy wiec u nas moze to kropelkowanie da nam wieksze szanse na odetchniecie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Szanse sa ale nie jest powiedziane ,że akurat bedzie z tego ciąża. Faktycznie nawet stosunek w dni płodne z pełnym wytryskiem i bez zabezpieczenia nie musi zakończyć się zapłodnieniem. Jest różnie i miejmy nadzieje ,że u Was bedzie wszystko ok i jeszcze nie zostaniecie rodzicami. Jednak na przyszłość aby cieszyć sie współżyciem bez stresu i kłopotu zabezpieczcie sie porządnie. Sex jest piekny ale tylko wtedy kiedy nie kończy sie nerwówką i wyczekiwaniem na okres. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziamdziak19
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie tak, ustalilismy ze nastepny raz, jesli nic sie teraz nei wydarzy bedzie juz bezpieczny. Musialem siegnac po opinie kogos kto sie zna. Ona sie okropnie martwi, ja tez sie boje, ale musze ja pocieszac ze napewno wszystko jest ok i nie moze byc w ciazy, ale sam tez potrzebowalem jakichs informacji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|