Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

izauraaa Czekaj spokojnie. @dni opóźnienia to nie opóźnienie. Odstawiłaś tabletki anty więc nie ma co panikować. Przywracasz cykl, po długim "stanie ciąży" więc się nie dziw ze się wszystko przesuwa Smile Czekaj spokojnie Smile
hammerofhate

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, byłam na przełomie dni płodnych i niepłodnych, dodam, że nie skończył we mnie, tzn w ogóle. stosunek nie trwał zbyt długo bo w porę się opanowałam, jest ryzyko ciąży?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie było wytrysku, to raczej nie ma szans. Chyba ze był to drugi stosunek z rzędu a partner nie umył się i nie oddał moczu, ewentualnie podobna sytuacja tyle że zamiast stosunku masturbacja.
hammerofhate

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na szczęście tylko raz, ale i tak się nie uspokoilam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to co ja mam zrobić?Skoro to co piszę do Ciebie nie trafia no to przykro mi. Możesz zrobic test ciazowy jak minie 14-16dni od tamtego razu. Tyle.
escudo

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam takie wątpliwości a mianowicie kochałem się z dziewczyna(bez zabezpieczenia nie doszło do "finału") w sylwestra -dostała okres 12 stycznia i teraz miała dostać 9 lutego i niestety nie widać go. Ma ból pleców jak przy okresie ale to tyle. Moje pytanie czy ciąża jest bardzo możliwa ,możliwa , czy raczej na pewno nie ?.Z góry dziękuję za odp.pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli wytrysku nie bylo wcale, po czym dostala okres to ciaze mozna wykluczyc. Dziewczyna brala antybiotyki? Zmieniala klimat?

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres powinna dostać 9 lutego a dopiero teraz czyli 15 zmieniła klimat bo pojechała na drugi koniec polski , też 15 dostała tzn. grypy żołądkowej - kurcze już sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

escudo to przez zmiane klimatu spokojnie

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieję że się nie mylisz.Wink dzięki wielkie za pociechę Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 18 z 41