Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 12:07 am Temat postu: |
|
|
i grype
ja tez mialam to paskudztwo.. jakies poł roku temu i okres rowniez sie spoznił,co mnie zdziwiło bo zawsze jest rowniutko.
nie przejmuj sie. bedzie dobrze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
escudo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:45 am Temat postu: |
|
|
a jeszcze jedno pytanko . ile czasu się taki okres może spóźnić? bo to już 8 dzień i niestety go ani widu ani słychu. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 1:14 am Temat postu: |
|
|
oj moze dlugo tydzien dwa a nawet miesiac - czyli poprostu moze wypasc 1 cykl... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
escudo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 1:25 am Temat postu: |
|
|
przy dziewczynie która ma 20 lat zdarzają się przypadki ze cykl może wypaść? czytałem ze to się zdarza ale myślałem ze u kobiet w starszym wieku-.- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 2:36 am Temat postu: |
|
|
W każdym wieku może się to zdarzyć.
Najpierw w okresie dojrzewania często jakiś cykl "wypada", a później w okresie około klimakteryjnym i w trakcie klimakterium, aż do całkowitego zatrzymania miesiączki.
Ale pomiędzy tymi okresami tez wypadają czasem cykle. Wystarczy zmiana klimatu, stres, choroba. To jest indywidualna cecha organizmu. Mało tego. W jednym organizmie może to być baaardzo różnie
Także czekajcie spokojne i się nie stresujcie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukasz6341
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 2:47 pm Temat postu: |
|
|
witam.mam maly problem moja dziewczyna ma okres(4dzien)na dodatek jest dziewica(tak przypuszczam chyba ze przerwalem blone kiedys palcami) nie kochalismy sie tylko byly ''male igraszki"tzn pocieralem penisem wokol pochwy i jej ''warg'' i nie bylo wytrysku czy to mozliwe zeby byla w ciazy??moim rozumowaniem jest to bardzo malo prawdopodobne ale prosze niech ktos udzieli mi racjonalnej odpowiedzi.z gory bardzo dziekuje
---Pisz w odpowiednim dziale i temacie. Regulamin.
Pytanie przeniesione---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 3:03 pm Temat postu: |
|
|
lukasz6341 jesli na penisie nie bylo spermy to nie ma mozliwosci ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukasz6341
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 3:18 pm Temat postu: |
|
|
spermy nie bylo ale byl ten prejekulat
Dodano po 2 minutach:
i jak jest z tym okresem bo podobno ph podczas okresu nie sprzyja plemnikom i czy dziewictwo w jakims malym stopniu ogranicza zajscie w ciaze??(chociaz na dziewictwo nie do konca moge liczyc) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Zależy jak długie partnerka ma cykle, bo czasem zdarza się tak, ze przy stosunku w trakcie miesiaczki zdarza się później ciąża.. Dziewictwo w żaden sposób nie chroni przed ciążą, a w preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukasz6341
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 3:45 pm Temat postu: |
|
|
cykle ma dlugie zazwyczaj 30 dni.no a jak wyjasnic to:bo to co opisalem wczesniej robilismy wczoraj no i to byl4 dzien okresu a dzisiaj mowi ze nie ma okresu??czyli jesli nie ma wytrysku tylko sam preejakulat to na ile procent jest pewne ze nie jest w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|