Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oznaki: bol piersi, mdlosci zgaga

Tak gdyby doszlo do zaplodnienia albo by okresu nie bylo albo by mialo postac plamienia.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 5:16 pm    Temat postu: Pomooocy . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam . Mam problem więc zwracam się do Was o pomoc . Postaram się wszystko opowiedzieć bardzo dokładnie . Tak więc wraz z dziewczyną zdecydowaliśmy się rozpocząć współżycie . Zrobiliśmy To w sobotę, oczywiście z prezerwatywą . Wszystko przebiegło bezproblemowo natomiast jej krwawienie pojawiło się dopiero dzisiaj , niewielki ale jednak . Czy to normalne ? Poza tym mam również drugi problem . Wczoraj zdecydowaliśmy się na pieszczoty oralne . Wiadomo , wydzielił mi się ten płyn z prostaty . Na chwilę przestaliśmy i trochę mi penis oklapł (Razz) i wysechł . W tym momencie zdecydowaliśmy, że chcemy zobaczyć jakie to uczucie bez prezerwatywy . No i "włożyłem" go ze dwa razy . Wydaje mi się , że nie był nawet wilgotny , bo musiałem zwilżyć sam Razz Nic się nie wydzieliło przy tych kilku ruchach . Byłem daleko od wytrysku . I właśnie martwi mnie fakt , czy gdybym jednak miał trochę tego płynu na członku to czy mogło dojść do zapłodnienia ? Miała ostatni bądź przedostatni dzień płodny. Jest wiele takich tematów na tym forum ale opinie są tak zróżnicowane , że aż się pogubiłem . Czytałem , że ta wydzielina nie zawiera plemników , a przynajmniej nigdy tego nie udowodniono więc jeśli ktoś mówi , że tam jednak są to chyba raczej jest w błędzie (poza tą fazą bezpośrednio przed wytryskiem). Wydaje mi się , że prawdopodobieństwo jest bardzo małe , ale to jest moja opinia . Dlatego proszę Was o pomoc Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lukasz90 czy "sprawdzanie jak to jest bez prezerwatywy' odbylo sie po pieszczotach oralnych(czytaj po wytrysku)?

Jesli tak, a po wytrysku nie umyles czlonka i nie oddales moczu to plemniki mogly zostac w cewce moczowej i pod napletkiem i w trakcie "sprawdzania" mogly dostac sie do powchyy i jesli dziewczyna miala dni plodne moglo dojsc do zaplodnienia.

Jesli jednak bylo to przed wytryskiem to nie ma powodu do obaw.

Co do plamienia to wszystko w normie wg mnie

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie , nie . Nie było wytrysku Very Happy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie spij spokojny tatusiem nie bedziesz (jeszcze)Very Happy

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faajnie Very Happy właśnie się dowiedziałem , że kolega z klasy tatusiem zostanie Razz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak sie nie mysli glowa tylko inna czescia ciala to potem to sie tak konczy. No ale koniec off'topa

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam problem, i proszę Was o pomoc. Uprawiałem dzisiaj z moją dziewczyną sex oralny (była 2 dni po okresie, który trwał 6 dni przy czym miesiączki dostaje zwykle z dość sporym opóźnieniem - czasami nawet po 2-miesiącach, ale średnio z moich obserwacji dostaje po około 1,5 miesiąca (ma 17 lat). Była troche "obolała", więc obyło się bez penetracji pochwy), po pewnym czasie nastąpił wytrysk (moja dziweczyna nie miała kontaktu ze spermą), jednak po niedługim czasie znowu do tego wróciliśmy (mialem go wilgotnego i oczywiście na pewno była na nim jakaś śladowa ilości spermy po wytrysku, jeśli chodzi o dziewczynę to również była bardzo "mokra") i tutaj pytanie do Was - bardzo możliwe, że kiedy leżała na mnie (a leżała dobrych kilka razy) mój mały "przyjaciel" miał kontakt z jej pochwą (w sensie dotyku zewnętrznego, na pewno nie wszedł) oraz kiedy ją zwyczajnie dotykałem (na wierzchu, po łechtaczce, na palcach też mogłem mieć sperme, choć po wytrusku dłonie umyłem) - czy istnieje możliwość, że moje plemniki dostały się jej do pochwy? i czy jest powód do obaw? Pytanie kieruje do tych bardziej doświadczonych, oraz prosiłbym o potraktowanie tego posta na poważnie, gdyż jestem odpowiedzialnym człowiekiem (szczególnie w tych sprawach), ale jak wiadomo czasami i tacy mają z tym problem a taki wybryk zdarzył mi się pierwszy raz Confused
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kubus91 powiem tak moj drogi jezeli nie mieliscie oboje bielizny a ty po wytrysku nie umyłeś członka i nie oddałeś moczu, to w tym przypadku śluz (zmieszany ze spremą) zawierał równiez plemniki, jeżeli dostał się w okolice pochwy, miał kontakt ze śluzem dziewczyny to jakieś ryzyko istnieje. Bo jak plemniki dostaną się do śluzu dziewczyny to już zachodzi nazwijmy to reakcja chemiczna .... więc ryzyko male bo małe istnieje. Biorąc pod uwage że dziewczyna ma nieregularne cykle więc trudno określić dni płodne i niepłode... Confused

Swoją drogą wyślij dziewczyne do ginekologa, bo cykle jeśli miesiączkuje juz kilka lat powinny się wyregulować.

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to mnie pocieszyłaś Confused

Ale dzięki wielkie za szybką odpowiedź.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41