Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
suuzyy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Zawsze jest ryzyko. Zwłaszcza bez zabezpieczenia w dni płodne. A takie właśnie miałaś. Jeśli Twój partner na pewno zdążył wyjąc penisa na czas, to nie macie raczej powodu do zmartwień.

Wykonaj test jak minie 14-16 dni od stosunku.

Dziękuję bardzo za odpowiedź!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
daniello1024

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
daniello1024
PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:30 am Temat postu:
Witam! Mam małe pytanko, kochałem się z dziewczyną w ciągu ostatniego miesiąca, było to w 10,17,24 dniu od ostatniej miesiączki. Współżylismy z zabezpieczeniem, wytrysk był na zewnątrz, przed założeniem gumki dokładnie wytarlismy mój "sprzet". Okres miała dostać 4 dni temu, lecz jeszcze go nie ma, czy może byc w ciąży?? Ostatnio miała bardzo dużo stresów związanych z maturą. W ostatnich dniach bolał ją brzuch kilka razy dziennie, Prosze o odpowiedź.

kolejny dzień moja kobieta nie dostała okresu, bardzo panikuje że jest w ciązy, te bóle brzucha to i czasami podbrzusze ją bolało. jak mogę pomóc? co może wywołać okres?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daniello1024 to napewno wynik stresu maturalnego. Na ciaze nie ma szans. Bolący brzuch zwiastuje zbliżający się okres.

co moze wywołać okres? NIe ma skutecznej 100% metody - na pewno relaks, gorącą kąpiel zwiększy szansę że się pojawi krwawienie.

MOże namów dziewczynę na test.... i tak wyjdzie negatywny ale pewnie się uspokoi.

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

penis mojego chłopaka dotykał mojej pochwy tylko dotykał . bez zabezpieczenia . nie miał wytrysku . znaczy nic nie dostrzegłam czy jest możliwośc zajscia w ciaże ?

Dodano po 1 minutach:

prosze o szybką odpowiedz .
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie.

I przeczytaj REGULAMIN Forum. Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne
daniello1024

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
daniello1024
PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 10:52 am Temat postu:
Cytat:
daniello1024
PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:30 am Temat postu:
Witam! Mam małe pytanko, kochałem się z dziewczyną w ciągu ostatniego miesiąca, było to w 10,17,24 dniu od ostatniej miesiączki. Współżylismy z zabezpieczeniem, wytrysk był na zewnątrz, przed założeniem gumki dokładnie wytarlismy mój "sprzet". Okres miała dostać 4 dni temu, lecz jeszcze go nie ma, czy może byc w ciąży?? Ostatnio miała bardzo dużo stresów związanych z maturą. W ostatnich dniach bolał ją brzuch kilka razy dziennie, Prosze o odpowiedź.

kolejny dzień moja kobieta nie dostała okresu, bardzo panikuje że jest w ciązy, te bóle brzucha to i czasami podbrzusze ją bolało. jak mogę pomóc? co może wywołać okres?

Dziś wieczorem przyszła @. Tylko dziewczyna mówiła że jest mniej obfita niż zwykle i nie boli ją brzuch. Co to może znaczyc? Proszę o odpowiedź
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To oznacza ze dopiero sie rozkreca, jutroi zapewne juz bedzie "normalna" czasem tak kobiety maja

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Wam za pomoc. Very Happy
Powrót do góry
nieodpowiedzialny

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 8:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie odnosnie zajscia w ciaze, ale zaczne od poczatku
Mialem sie spotkac z dziewczyna na 30 min przed spotkaniem "rozladowalem bron Embarassed " pozniej jakos po 2h i 30min dozlo do zblizenia jednak trwalo to tylko 30sek i po 30sek go wyciagnolem bylo to bez zabezpieczenia nie bylo wytrysku jest duze prawdo podobienstwo ze moja dziewczyna jest w ciazy a dzien przed tym skonczyl sie jej okres
Prosze o szybka odpowiedz z gory Dzieki

Dodano po 4 minutach:

a zapomnialem po tak zwanym rozladowaniu broni (masturbacji) Embarassed wzialem kapiel
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji,chyba ze ma bardzo krotkie cykle i koniec okresu mogł oznaczac nawet owulacje..musisz podac dlugosc jej cykli..wtedy cos wiecej napisze.
ale na moje oko bedzie dobrze bo wziałes kapiel a to czesciowo zabija plemniki... mowie czesciowo bo ta druga połowa "schowana" jest w cewce moczowej i najlepiej by było jakbys oddał mocz, wtedy na 100% wszystkie by zgineły.
ale nie ma co sie przejmowac na zapas Smile
nast. razem uzyj gumki i bedzie po klopocie Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41