Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZzzzZ

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 27, 2009 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a sa jakies tabletki po,bez recepty albo inne metody zeby byc pewna?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Cze 27, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko na receptę. Hormony to nie dropsy żeby sobie je brać kiedy się podoba...

Musisz iść do ginekologa,on przepisze Ci escapelle. Teoretycznie może ją przepisać każdy lekarz, ale w praktyce większość nie chce tego robić...
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Cze 27, 2009 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ZzzzZ napisał:
inne metody zeby byc pewna

zimna szklanka zamiast seksu
.....
sorry ale nie mogłam się ugryźć w klawiaturę
Confused
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, znalazlam przed chwila artykul na portalu dziennik.

Czy 13-latka skłamała mamie, czy faktycznie spodziewa się dziecka tajemniczego mężczyzny, który zostawił swoje nasienie w basenie? Magdalena Kwiatkowska twierdzi, że zdecydowanie to drugie. Wierzy, że jej córka wróciła z wakacji w ciąży tylko dlatego, że niewinnie kąpała się w basenie.

"Matka jest pewna, że jej córka nie spotykała się z żadnymi chłopcami w Egipcie" - mówi anonimowy informator brytyjskiemu brukowcowi "The Sun". Kwiatkowska żąda teraz odszkodowania. "Jest zdeterminowana, by wygrać tę sprawę" - dodaje źródło brukowca.

Odpowiednie instytucje mają być poinformowane o niecodziennej skardze. Niestety rzeczniczka Polskiej Organizacji Turystycznej nie odbierała dziś telefonu. Nie wiadomo więc, czy sprawa miała naprawdę miejsce, czy wymyślił ją "The Sun". Na razie podchwyciły ją media w jednym tylko kraju. W Rumunii.

to moze byc mozliwe? czy predzej boi sie powiedziec ze jakis staruch ja zgwalcil
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie boi się powiedzieć...Plemniki w wodzie od razu giną...A w chlorowanej czy ozonowanej tym bardziej...
Andy22

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 3:59 pm    Temat postu: mydło woda i plemniki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich

Mam pytanie które może się wydawac bardzo głupie:
Czy możliwe jest zapłodnienie jeżeli miałem na ręku kropelkę spermy którą wytarłem o łózko i po paru minutach umyłem ręce w wodzie z mydłem 3 razy, następnie tego mydła mogła moja siostra użyc do kąpieli 6 godzin poźniej???
Wiem ze woda zabija i mydło zabijają plemniki, oraz ze do zapłodnienia może dojśc podczas stosunku i wytrysku w środku
Czy jest możliwe żeby plemniki pozostały na mydle i czy moja siostra mogła przeniesc je z mydła na dłonie??
Proszę o pomoc!!!

---pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu---tosia81
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, jest to absolutnie niemożliwe!
Andy22

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje za odpowiedz
pozdrawiam
Powrót do góry
mieli92

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 3:30 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ..
mam pytanie. Czy jest możliwosc zajscia w ciaze gdy nie bylo wytrusku? Chodzi mi dokladnie o ten sluz czy maź, ktora wydobywa sie z czlonka meskiego? Czy tam sa plemniki? ...

Prosze o odpowiedz... tak nawiasem sexu nie uprawialem z dziewczyna tylko probowalem jej wlozyc w tylek ... tylko tyle i boje sie ze jak dotknolem tą maz to moglem jej wetrzec w krok ..

z gory dziekuje ..

--- Pytanie zadawaj w odpowiednich już istniejących tematach a nie tam gdzie popadnie. Słownictwo zostawia wiele do życzenia---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O matko "włożyć w tyłek" ... to chyba sie seks analny nazywa ... prawda? A o wiele lepiej brzmi....

Jezeli do wytrysku bylo daleko, albo wcale go nie bylo to w tym plynie nie bylo plemnikow...
Jesli jednak wytrysk nastapil zaraz po "otarciu" lub tez byla sperma na członku to istnieje ryzyko.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41