Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
micheal88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma takiej opcji moim zdaniem, a co do odkurzacza ...to jak to jest ? Plemniki są zabijane przez ph które jest w buzi ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam nurtujace pytanie, czy moze dojsc do zaplodnienia na basenie, tzn ze jesli byl wytrysk i partnerka byla niedaleko to czy moze dojsc do zaplodnienia, czy plemniki mogly by jakos przezyc.

Chodzi mi o sytuacje gdzie bylem blisko partnerki mialem wytrysk i czy moliwe jest zaplodnienie.

Dodano po 24 minutach:

lub czy jesli bylismy przytulenie i sie pocieralismy oczywiscie ona w stroju ja w kapielowkach to czy jest szansa jesli np byl wytrysk
Powrót do góry
micheal88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odpisałem Ci już, nie widzisz ??

ps. Plemniki są zabijane przez ph które jest w buzi ???
Powrót do góry
goxito

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wiem widzialem ale chcialbym zeby sie ktos jeszcze wypowiedzial a co do twojego pytania to podobno tak bo tylko odpowiednie ph zeby plemniki przezyly jest w pochwie. bo to dziala na jakiejs zasadzie ze w pochwie jest odczyn zasadowy i taki jest potrzebny plemniką a w ustach jest kwasny lub na odwrot. Ale pewnosci nie mam.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito w wodzie jest chlor ale kurde nie pomyslales o innych ludzich w basenie ze nie chcieli by sie taplac w twojej spermie?Neutral Fuuj :/

Wiesz w takim razie musialbys zaplodnic pol basenu jak by w ten sposob dochodzilo do zaplodnienia Confused Ale wiesz co zniecheciles mnie do basenow ;|

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mala_mi ja nie zrobilem tego, nie mialem wytrysku tylko chcialem sie upewnic. Bo rozne rzeczy w internecie pisza, hehe i nie martw sie i plywaj dalej. A co do mojego pytanie to jesli bylismy przytuleni i tak jakby sie pocieralismy i mi tzw "bryknal" to czy mogly byc tam jakies nieszczesne plemniki to czy przy tym pocieraniu jest szansa. Wiem ze jest chlor ale czy jaka najmniejsze szansa jest
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak mozna przez przytulanie zajsc w ciaze? ile Ty masz lat? 13? Confused kompletny brak wiedzy..
tak plemniki same w wodzie znaja Twoja dziewczyne, namierza jej pochwe i właduja sie z niezapowiedziana wizyta..

coraz to głupszych rzeczy mozna sie dowiedziec! haaaaaaa Rolling Eyes Razz

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o pocieranie i czy jest wg taka mozliwosc. btw bo slyszalem ze podczas normalnego stosunku w wodzie mozna zajsc
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne..przez pocieranie? a wytrysk gdzie bedzie? w srodku? jesli nie to nie ma takiej opcji..

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40