Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
beti123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:33 am    Temat postu: Prosze o rade i szybka odpowiedz!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 wrzesnia dostalam okres, a 2 pazdziernika (czyli wczoraj) piescilam sie ze swoim chlopakiem, przy czym on wszedl we mnie na krotko i pare razy poruszyl sie w srodku. Dodam ze wszedl zaraz na poczatku naszych "zabaw", a wytrysk mial po 5 lub wiecej minutach od wyciagniecia czlonka z pochwy. Moje cykle trwaja ok.28-31 dni, wiec wydaje mi sie ze mogly to byc moje dni plodne. Czy mam powody do obaw, ze moglam zajsc w ciaze, skoro wytrysk byl dlugi czas po wyciagnieciu czlonka z pochwy? Bo nie wiem, czy powinnam wziac tabletke "po", czy moze niepotrzebnie panikuje:) z gory dziekuje za szybka odpowiedz:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niepotrzebnie panikujesz. Żeby doszło do zapłodnienia potrzebne są plemniki i komórka jajowa. Skoro wytrysk nastąpił długo po wyjęciu członka z pochwy to niby jak ewentualne plemniki miałyby sie tam znaleźć?Wink
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

beti123 - brak wytrysku w środku = brak ciąży ..

nawet jeśli były to dni płodne to nie ma nic do rzeczy, co innego, gdyby Twój partner wyszedł na "styk" to wtedy jest ryzyko i to nie małe (tzw. zjawisko kropelkowania) ..

podsumowując: ciąży nie ma, więc śpij spokojnie Wink
micheal88

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie pytanie,

Sex w prezerwatywie bez wytrysku, ściągam prezerwatywę, kończę w ustach partnerki a ta bardzo skrupulatnie i dokładnie wyssała sperme, jakieś 30 minut później wchodze w nią bez prezerwatywy, po paru minutach wyciągam go i kończę w jej ustach jakieś 10-20 minut później.

Jak duże prawdopodobieństwo ciąży ?
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli oddałeś mocz po pierwszej erekcji i dobrze umyłeś członka, do tego ona nie miała dni płodnych na ciąże zero szans.. (bo mam nadzieję, że wiesz, że dokładne "wyssanie spermy" o niczym nie świadczy).

może napisz coś więcej jeżeli chcesz być pewny w 100%?

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pamiętam czy oddałem mocz po pierwszym wytrysku...członka nie umyłem na 100% (to była impreza).
Wiem tyle że po pierwszym wytrysku długo go trzymała jeszcze w buzi i ssała. A wszedłem w nią w sumie na krótko, a po wyjęciu minęło bardzo dużo czasu zanim nastąpił wytrysk.
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak więc jeżeli ona miała dni płodne to jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.. bo w płynie, który został w członku mogły być jeszcze plemniki, które mogły przetrwać..

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak ale penis jak jest w buzi to podobno odczyn kwasowości nie jest dobry dla przeżycia plemników i są uśmiercane ....a tak jak mówię, penis był bardzo długo w buzi i było dosłownie ssany...zasysany jak przez odkurzacz....nie wiem jak to nazwać, nie śmiejcie się ale to było po prostu bardzo ekhm...hardcorowa kobieta...
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe dobry jesteś, życzę tego czego chcesz, czyli, aby ciąży nie było... bo jeżeli "odkurzacz" wszystko wyssał'a to może i zabezpieczył'a tym samym przed ciążą.. na przyszłość jednak bardziej uważaj, umyj członka, oddaj mocz np, a na pewno będziesz spokojniejszy..

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam nurtujace pytanie, czy moze dojsc do zaplodnienia na basenie, tzn ze jesli byl wytrysk i partnerka byla niedaleko to czy moze dojsc do zaplodnienia, czy plemniki mogly by jakos przezyc.

Chodzi mi o sytuacje gdzie bylem blisko partnerki mialem wytrysk i czy moliwe jest zaplodnienie.

Dodano po 24 minutach:

lub czy jesli bylismy przytulenie i sie pocieralismy oczywiscie ona w stroju ja w kapielowkach to czy jest szansa jesli np byl wytrysk
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40