Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
beti123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 10:33 am Temat postu: Prosze o rade i szybka odpowiedz!!! |
|
|
17 wrzesnia dostalam okres, a 2 pazdziernika (czyli wczoraj) piescilam sie ze swoim chlopakiem, przy czym on wszedl we mnie na krotko i pare razy poruszyl sie w srodku. Dodam ze wszedl zaraz na poczatku naszych "zabaw", a wytrysk mial po 5 lub wiecej minutach od wyciagniecia czlonka z pochwy. Moje cykle trwaja ok.28-31 dni, wiec wydaje mi sie ze mogly to byc moje dni plodne. Czy mam powody do obaw, ze moglam zajsc w ciaze, skoro wytrysk byl dlugi czas po wyciagnieciu czlonka z pochwy? Bo nie wiem, czy powinnam wziac tabletke "po", czy moze niepotrzebnie panikuje:) z gory dziekuje za szybka odpowiedz:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Niepotrzebnie panikujesz. Żeby doszło do zapłodnienia potrzebne są plemniki i komórka jajowa. Skoro wytrysk nastąpił długo po wyjęciu członka z pochwy to niby jak ewentualne plemniki miałyby sie tam znaleźć? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 2:22 pm Temat postu: |
|
|
beti123 - brak wytrysku w środku = brak ciąży ..
nawet jeśli były to dni płodne to nie ma nic do rzeczy, co innego, gdyby Twój partner wyszedł na "styk" to wtedy jest ryzyko i to nie małe (tzw. zjawisko kropelkowania) ..
podsumowując: ciąży nie ma, więc śpij spokojnie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
micheal88
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Takie pytanie,
Sex w prezerwatywie bez wytrysku, ściągam prezerwatywę, kończę w ustach partnerki a ta bardzo skrupulatnie i dokładnie wyssała sperme, jakieś 30 minut później wchodze w nią bez prezerwatywy, po paru minutach wyciągam go i kończę w jej ustach jakieś 10-20 minut później.
Jak duże prawdopodobieństwo ciąży ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 7:53 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli oddałeś mocz po pierwszej erekcji i dobrze umyłeś członka, do tego ona nie miała dni płodnych na ciąże zero szans.. (bo mam nadzieję, że wiesz, że dokładne "wyssanie spermy" o niczym nie świadczy).
może napisz coś więcej jeżeli chcesz być pewny w 100%? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
micheal88
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie pamiętam czy oddałem mocz po pierwszym wytrysku...członka nie umyłem na 100% (to była impreza).
Wiem tyle że po pierwszym wytrysku długo go trzymała jeszcze w buzi i ssała. A wszedłem w nią w sumie na krótko, a po wyjęciu minęło bardzo dużo czasu zanim nastąpił wytrysk. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 8:48 pm Temat postu: |
|
|
tak więc jeżeli ona miała dni płodne to jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.. bo w płynie, który został w członku mogły być jeszcze plemniki, które mogły przetrwać.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
micheal88
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 9:08 pm Temat postu: |
|
|
No tak ale penis jak jest w buzi to podobno odczyn kwasowości nie jest dobry dla przeżycia plemników i są uśmiercane ....a tak jak mówię, penis był bardzo długo w buzi i było dosłownie ssany...zasysany jak przez odkurzacz....nie wiem jak to nazwać, nie śmiejcie się ale to było po prostu bardzo ekhm...hardcorowa kobieta... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 9:17 pm Temat postu: |
|
|
hehe dobry jesteś, życzę tego czego chcesz, czyli, aby ciąży nie było... bo jeżeli "odkurzacz" wszystko wyssał'a to może i zabezpieczył'a tym samym przed ciążą.. na przyszłość jednak bardziej uważaj, umyj członka, oddaj mocz np, a na pewno będziesz spokojniejszy.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam nurtujace pytanie, czy moze dojsc do zaplodnienia na basenie, tzn ze jesli byl wytrysk i partnerka byla niedaleko to czy moze dojsc do zaplodnienia, czy plemniki mogly by jakos przezyc.
Chodzi mi o sytuacje gdzie bylem blisko partnerki mialem wytrysk i czy moliwe jest zaplodnienie.
Dodano po 24 minutach:
lub czy jesli bylismy przytulenie i sie pocieralismy oczywiscie ona w stroju ja w kapielowkach to czy jest szansa jesli np byl wytrysk |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|