Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Paź 26, 2010 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

archieve, czasem zdarza się, że dziewczyna podczas jednego cyklu ma bardziej skąpy okres niż w poprzednich cyklach .. ja czasem też tak mam .. skoro studiujesz na uczelni medycznej to powinnaś wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia .. po za tym test na pewno nie wyszedł Ci dobrze, bo za późno odczytałaś wynik ..
bojazliwa

Wysłał podziekowań: 6
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzien temu odbyl sie moj pierwszy raz.zabezpieczylismy sie prezerwatywa z durexa(podobno najlepsza).chlopak nie dochodzil we mnie.gdy czul ze zaraz bedzie wytrysk to wychodzil ze mnie.gumka nie zsunela sie ..nic z niej nie wycieklo wiec mysle ze nie byla dziurawa..zrobilam to dzien po skonczeniu miesiaczki.czy mozliwe jest bym zaszla?jestem straszna histeryczka..chlopak mowi ze nie mam czego sie bac ale ja czytam jakies glupoty i zaraz mi sie wydaje ze jestem przez co sie stresuje i sama wmawiam sobie objawy ciazy..potrzebuje tylko zeby ktos obeznany mnie upewnil.prosze o madre odpowiedzi, bez glupich zartow czy wyzwisk..

Dodano po 11 minutach:

niech ktos odpisze Sad

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli byla prezerwatywa + stosunek przerywany nie ma szans na ciaze.

Zastanow sie czy jetses gotowa na wspolzycie skoro tak panikujesz.

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze nie powinnam tak panikowac i moze sie innym wydawac ze nie jestem gotowa na wspolzycie ale zrobilam to z chlopakiem po 2 latach.on nie nalegal tylko sama doszlam do wniosku ze chce to z nim zrobic.po prostu jestem z reguly pesymistka i duzo rzeczy sobie sama wmawiam wiec chcialam tylko upewnic sie do 100 % ze nie ma takiej mozliwosci..dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa nie ma szans na ciążę Smile spokojnie, nie panikuj. Zapewne często będziesz to przechodzić, bo to są dopiero Twoje początki, ale zawsze powiedz sobie kilka razy, od włożenia penisa do pochwy w dodatku w prezerwatywie nie zachodzi się w ciążę. A z wypowiedzi już widzę, że jesteś mądrą osobą i w sobie nie pozwolisz dojść, aby nie ryzykować, i bardzo dobrze Smile

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja
dziekuje za pocieszenie:) po prostu bardzo sie martwilam co powodowalo ze sobie wmawialam rozne rzeczy.chce isc po tabletki antykoncepcyjne by nastepnym razem byc pewna
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobry pomysl. Spokojnie przy takim zabezpieczeniu nie ma szans na ciaze.

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem.na pierwszy raz slyszalam ze lepiej tabletek antykoncepcyjnych nie brac bo to za wczesnie..a jezeli w jedna noc zrobilam to 2 razy to czy moge zglosic sie do ginekologa by mi je przepisal?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu nie ma znaczenia czy to pierwszy stosunek czy któryś kolejny. Żeby dostać tabletki trzeba wykonać badania krwi ,wykonać badanie ginekologiczne,przeprowadzić wywiad lekarski i dopiero można się zastanawiać czy można przepisać tabletki czy nie...Idź do dobrego ginekologa to zrobi co trzeba.

Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne, na dodatek podwieszone na pierwszej stronie podforum. Do tego pisz w odpowiednich działach a nie gdzie Ci się akurat podoba i zapoznaj się z REGULAMINEM Forum który zaakceptowałaś

Jak przeczytasz to daj znać to przeniosę do pokrewnego
bojazliwa

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jezeli ze sluzem dzis i wczoraj pojawila mi sie malutka plamka taka jakby czerwona lub pomaranczowa.co to jest?czy to przez przebiscie blony dziewiczej?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40