Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do wytrysku w srodku to nie ma mowy o ciazy. najwazniejsze to zeby spr za kazdym razem prezerwatywe (czy nie pekła ) Smile jesli wszystko było pod kontrola to czego panikujesz ? Smile najwidoczniej nie jestes gotowa na kolejne stosunki. radze sie wstrzymac i dojrzec Smile
tak czy siak ciazy nie ma Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
stryg

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Otoz tak przegladalem to forum bardzo dokladnie i zauwazyem sensowne i madre wypowiedzi, lecz mam pewien problem i chcialbym sie o cos spytac

Otoz dzis ja i moja dziewczyna zagalopowalismy sie troche i zaczelismy sie pocierac tak jakby sex tylko w ubraniu, pocieralismy sie tak przez chwile i nagle myslalem ze bede mial wytrysk poniewaz jestem prawiczkiem, lecz jego nie bylo. I mam pytanie czy w jakis sposob moglo dojsc do zaplodnienia?
CZytalem ze przez ubranie w ciaze sie nie zachodzi lecz wole sie upewnic.
Ja mialem na sobie spodnie jeansowe i bokserki a moja dziewczyna krtokie spodnie z takiego jakby szelestu(nie wiem jak ten material sie nazywa) no i oczywiscie bokserki damskie.
I jeszcze jedno nie pamietam czy mielismy zapiete rozporki, wiec czy to moze wplynac jakos na wieksze prawdopodobienstwo zajscia.
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans...Plemniki nie latają, nie przegryzają materiałów,nie mają zdolności teleportacji...Gdyby tak było wszystkie kobiety na Ziemi byłyby non stop w ciąży...
stryg

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedz

Wiec nawet jesli bysmy mieli rozpiete rozporki ze mnie mogl leciec prejakurjat w ktorym byly juz plemniki to nie ma zadnej szansy tak?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak Smile

Powrót do góry
stryg

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A tak w kwestii upewnienia sie, czy jesli np. by byl wytrysk w tych majtkach w srodku i bysmy mieli rozpiete rozporki i bysmy sie pocierali to jest szansa?
Powrót do góry
bojazliwa

Wysłał podziekowań: 6

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadal nie dowiedzialam sie czegos w kwestii tego sluzu.nieraz moge dojrzec ze ma on kolor pomaranczowy.dlaczego?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa, ale co się dzieje ? masz pomarańczowy śluz .. ?
bojazliwa

Wysłał podziekowań: 6

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak..jak juz wyzej pisalam mysle ze nie mozliwe zeby doszlo do ciazy.przy przebiciu blony nie leciala mi krew.bardzo sie stresuje a ostatnio patrze a tu pomaranczowy sluz..nie wiem co sie dzieje
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no, ale opisz dokładnie sytuację, która się zdarzyła, wtedy będę mogła więcej Ci na ten temat powiedziec ..

jeśli jednak jesteś pewna, że to nie ciąża, to z takim śluzem udaj się do ginekologa .. nie przy każdym przebiciu błony występuje krwawienie .. u mnie taki śluz oznacza np. nadchodzący okres (parę godzin przed), ale ma lekkie zabarwienie pomarańczowe .

opisz co się stało.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 23 z 40