Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka444

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2010 12:31 pm    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie: przedwczoraj skończył mi się okres. Wczoraj kochalam sie ze swoim chlopakiem (trwalo to mniej niz 1 min) bez zabezpieczenia i on wyszedł ze mnie bo nie chcielismy dopuscic do wytrysku w srodku. chwile pozniej wszedl we mnie po raz drugi i tez po ok. 1 wyjal czlonka. gdy byl juz na zewnatrz, zaczal sie masowac reka i mial wytrysk po ok. 2 min po tym jak wyszedl ze mnie. czy istnieje mozliwosc ze zaszlam w ciaze biorac pod uwage ze zrobilismy to zaraz po okresie czyli praktycznie rzecz biorac w dni nieplodne? prosze o szybka i szczera odpowiedz Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2010 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To czy po okresie sa dni plodne czy nieplodne zalezy od dlugosci cyklu. Jesli masz krotkie cykle po miesiaczce mozesz miec zaraz dni plodne.

Jesli wytrysk nie nastapil zaraz po wyjsciu z Ciebie, to mozesz spac spokojnie, a na przyszlosc uzywacjie chociaz prezerwatyw... po co sie stresowac.

Dodano po 26 sekundach:

A i czy po pierwszym wyjsciu z Ciebie nastapil wytrysk?

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2010 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o moje cykle to sa one w miare regularne a krwawienie trwa od 3 do 5 dni. tak jak juz wspominalam wytrysk nastapil ok. 1.5 moze 2 min po stosunku ale za pierwszym razem go nie bylo. dopiero po drugim razie patner ,,dokonczyl zaczetego dziela'' doprowadzajac do wytrysku. czyli nie zajde w ciaze?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2010 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W miare regularne tzn ile? zreszta to bez znaczenia w tym przypadku...

Jeśli za 1 razem nie bylo wytrysku to nie ma ciazy.

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2010 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha, ok dzieki bardzo Wink
bardzo mi pomoglas Wink
mialam malego nerwa co do tego czy cos sie stanie, ale teraz jestem spokojna Wink
pozdrawiam
Powrót do góry
lukas100

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 5:56 pm    Temat postu: PYTANIE WAZNE~!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w niedziele kochalem sie z dziewczyna bez zabezpieczenia, mowi mi ze za 20 kilka dni ma okres, nie doszedlem w niej. wyjalem go i wytrysk nastapil bo ok 2min masturbacji, czy jest mozliwosc ze kolezanka jest w ciazy?

Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Pisz w już istniejących.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukas100 - skoro rzeczywiście od wyjęcia do wytrysku minęło około 2 minuty to nie ma szans na ciążę.
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z kolezanka ale na przyszlosc radze uwazac z seksem bez zabezpieczenia.

PostWysłany: Sro Wrz 15, 2010 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanie dzisiaj uprawialam z chlopakiem peeting.
Zrobila mu dobrze tzw ustami, po czym mial wytrysk na swoje spodnie, i nastepnie ja usiadlam mu na tej spermie. Mialam na sobie legins(bawelniane), majtki(bokserki) i tampon wiec czy jest szansa na zaplodnienie
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 15, 2010 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm setki razy było to pisane w tym dziale ale powtórzę

plemniki to nie rambo, przez materiał nie zapładniają

No chyba że zmutowały i jeszcze o tym nie wiemy Very Happy
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 5 z 40