Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tester
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 9:19 pm Temat postu: |
|
|
magdalenka15, miałem taką samą sytuacje, tylko że My robiliśmy to tylko jeden raz, który trwał dosłownie może minutę. Kilka wejść, bez wytrysku ani wewnątrz anie poza. Myślę że skoro wytrysku nie było to ciąży tez nie będzie. Ja tylko mówię na swoim przykładzie, chociaż i tak się trochę stresujemy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 10:23 pm Temat postu: |
|
|
magdalenka15 nie ma szans na ciążę, ponieważ nie było wytrysku- proste jak drut _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 10:39 pm Temat postu: |
|
|
no własnie/..
swoja droga ..
skad takie durnowate pytania sie biora?
jesli nie masz dostatecznej wiedzy skad sie biora dzieci to moze nie zabieraj sie za sex? jesli wg Ciebie mozna zajsc w ciaze bez wytrysku. .
nastja no co Ty nie wiesz ze przez kilka pchniec mozna juz zostac matka? przez sex oralny i analny rowniez. ciekawe jak w takim razie nie zajsc.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdalenka15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 10:18 am Temat postu: |
|
|
że przez kilka pchnięć zajść nie można to bez przesady, wiem. Tylko, że u mnie to nie było kilka pchnięć tylko kilkunastominutowe stosunki... i kilka razy było już blisko do wytrysku, ale partner się hamował. Wydawało mi się, że nawet przez to zajść nie można, ale teraz naczytałam się o tym całym kropelkowaniu przed wytryskiem i zaczęłam się denerwować.. Możliwe, że jak nie doszło ostatecznie do wytrysku to mogło zacząć się to kropelkowanie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 10:49 am Temat postu: |
|
|
jeżeli było tuż tuż przed osiągnięciem orgazmu to tak.. ale pierwszy Twój post mówił wyraźnie -wytrysku nie było długo przed i po.. to jak to w końcu było? a może już faktycznie za bardzo panikujesz i doszukujesz się tych informacji specjalnie?
w Twoim przypadku-wypadku ciąża jest wykluczona. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niebieski
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 12:08 pm Temat postu: |
|
|
ja mam takie pytanie odnośnie tego calego kropelkowania. Czy do kropelkowania dochodzi tuż przed wytryskiem, kiedy wiadomo ze wytrysk bedzie, czy tez kiedy juz prawie jest wytrysk, pozniej hamujemy i do wytrysku nie dochodzi. Czy w tych dwoch przypadkach dochodzi do kropelkowania czy tylko w tym 1, jak to wynika z moich obserwacji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdalenka15
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 6:13 pm Temat postu: |
|
|
no wytrysku nie było, ale parę razy musieliśmy zwalniać bo chłopak już czuł, że niedługo może dojść. Także przyłączam się do pytania powyżej No i dziękuję za odpowiedzi.. i może rzeczywiście za bardzo panikuję.. Okaże się w niedzielę kiedy to mam dostać okres.
Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 6:21 pm Temat postu: |
|
|
magdalenka15, niebieski do kropelkowania dochodzi, gdy partner w będąc w Tobie czuje, że za 3, 4 sekundy dojdzie, ale jeszcze jest, po chwili wychodzi i następuje od razu wytrysk...
wydaje mi się, że z tym hamowaniem to może być różnie, w dni płodne bym jednak uważała, bo nikt nie wie czy coś się nie wydostanie po tym zahamowaniu i wróceniu z powrotem do "roboty".. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Magdalenka
stosunek przerywany czyli taki jaki wy stosujecie grozi ciaza, chyba rozumiesz to prawda? jesli na to sie decydujecie to widocznie dziecko nie byłoby przeszkoda. to nie jest zadna metoda antykonc. jest polecana głownie parom ktorym dzidzia sprawi wielka radosc a nei płacz po katach.
mezczyzna musi bardzo dobrze znac swoj organizm i wiedziec kiedy "wyjsc" na czas, kiedy zdazyc zatrzymac. czasem jednak emocje biora gore i nie zdazy zrobic tego co chciał i wtedy wystarcza dni płodne i ciaza gotowa. wiec albo zabezpieczajcie sie w dni płodne albo uprawiajcie sex z wszelkimi konsekwencjami.
ps- ile macie lat? gotowi jestescie na rodzicielstwo?
lepiej wydac 8zl na gumki czy 100 na pieluchy?\wybor nalezy do Was.
Kropelkowanie - Wyciek nasienia męskiego przed orgazmem. Nasienie wykropelkowane zawiera bardzo małą ilość plemników. Prawdopodobieństwo ciąży istnieje, jednak jest bardzo znikome. Jest to śluzowata, lepka substancja, która pod wpływem silnego lub długotrwałego podniecenia mężczyzny, pojawia się najpierw w cewce moczowej, a następnie wydostaje na zewnątrz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lib_elle
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 5:44 pm Temat postu: |
|
|
a ja w dalszym ciągu nie dostałam okresu ... ;(;(;( już nie wiem co mam myśleć ;(;(;( boję się że jednak w jakiś sposób mogę być w ciąży, dziś już mam 38 dzień cyklu ;( czy witamina b12 i żelazo o zwiększonym wchłanianiu kwasu foliowego i witaminy C mogą spowodować opóźnienie okresu?? Z tego co pamiętam to w tamtym roku w maju też mi się okres opóźnił.., ale wtedy nie miałam powodów żeby się martwić bo nie miałam chłopaka, a teraz mam bo boję się że gdyby nasienie zostało przeniesione, to że mogę być w ciąży... no ale w jaki sposób jak mi nie wkładał palca ze świeżą spermą tyle co po wytrysku?? ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|