Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Tester no a nie mowiłam!!!
Beru a to zalezy jak długie ma cykle, w ktorym dniu to sie stało, czy była owulacja czy tez juz sie skonczyła..napisales za mało inf.
beru napisał: | za kilka dni zrobilismy to znowu i znowu uzylismy prezerwatywy ktora zaraz po załozeniu pękła |
dni tak? a nie godzin czy minut?
jesli gumka pekła a do wytrysku było daleko to nie ma szans na ciaze bo niby z czego ona miałaby powstac?
załozyłes nowa i potem jjuz było ok tak?
doszedłes na zew i nic nie dostało sie do srodka?
najwazniejsze zeby po stosunku jesli ma odbyc sie kolejny - oddac mocz i umyc sie dokłanie. wtedy nie tylko zabijesz plemniki te ktore pozostały na członku ale rowniez te "czyhajace" w cewce moczowej. wiekszosc nie wie ze one tam sie znajduja i mysla ze tylko zwykła kapiel wystarczy.a potem nie ma okresu i dziw skad ta ciaza skoro dokładnie sie umyłem?! a własnie stad. z cewki moczowej. tam plemniki sobie poczekały do nast stosunku, a wystarczy ze beda dni płodne i sluz ktory jest dla nich idealnym miejscem na przezycie i ciaza murowana.
fortminorx
jesli do wytrysku było daleko to wg mnie nie ma po co leciec po escapelle.sam dobrze wiesz kiedy nadchodzi ten moment. to ze mineło 20min o niczym nie swiadczy. czasem i po 5 mezczyzni dochodza.
fortminorx napisał: | latego co nieco do niej juz na pewno wypłynęło. |
co masz na mysli? co wypłyneło? sperma? podniecenie?
Dodano po 1 minutach:
tabletke po zazywa sie wowczas gdy nastepuje wytrysk w srodku (nieplanowany) a nie gdy peknie gumka i nic poza tym, pamietaj ze to duza dawka hormonow a nie wit C ktora mozesz zazywac kiedy chcesz.moze niezle namieszac w organizmie ale tez i "uratowac" przed wpadka.
swoja droga to troche rozbiezne te cykle..22- najkrotszy, 28-najdluzszy.hmm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fortminorx
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Wind:
O spermie nie może być jeszcze mowy, po prostu było mi dobrze, ale wytrysk sie nie zbliżał, bo przecież moment w którym on się zbliża jest tak jak piszesz dla faceta wyczuwalny... ja zresztą z reguły nie kończe szybko, taki juz mam organizm. Skoro było jeszcze daleko, to w gre wchodzą tylko sprawy związane z podnieceniem, wiec teoretycznie powinno być bez konsekwencji, ale męczy mnie ten niesprzyjający termin. Ty jesteś dobrym prorokiem, więc chyba Cie posłucham
Co do cykli to ten jeden tylko w ciągu roku był taki krótki... Pozostałe to 26,27,28,29 dni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 11:07 pm Temat postu: |
|
|
fort w takim razie badz spokojny
nie ma ciazy bo z podniecenia sie w nia nie zachodzi
ja bym nie brała esc bo nie ma po co,skoro wytrysk był dlugo po stosunku. ale decyzje pozostawiam WAm
zeby potem nie było na mnie.
fortminorx napisał: | Ty jesteś dobrym prorokiem |
a dziekuje , miło mi to słyszec _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fortminorx
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Wytrysku w ogóle nie było, bośmy sie zestresowali No tak, osobiście też skłaniam się ku Twojemu zdaniu, właściwie chciałem to tylko z Tobą skonsultować, bo z wątkami tutaj jestem na bieżąco i wszelkie historie związane z dostaniem sie podniecenia do pochwy kończą się przychodzącym okresem. Zobaczymy, czy podobnie będzie i w tym przypadku. Hormonami nie będę jej karmił, bo jęsli rzeczywiscie jest tak, że tabletke stosuje się tylko w wyniku wytrysku, który nastąpił wewnatrz, to nas ta sytuacja nie dotyczy.
wind_of_hope napisał: | zeby potem nie było na mnie. |
Skoro nie było wytrysku, to na Ciebie nie będzie, bo nie będzie niczego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawel72
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 5:58 pm Temat postu: |
|
|
mam problem... Kiedyś opisywałem swój problem... Doszło to paru wejść bez wytrysku. Po tym niebezpiecznym zdarzeniu zrobilam test ciazowy quick vue po 23dniach popołudniu i negatywnie. Nazajutrz 24dni po tym zdarzeniu z rana i też negatywnie. Do zdarzenia doszło 23grudnia a 15 stycznia dostałam okres poprzedni miałam 8grudnia. Miałam 4okresy normalne przez 6 do 7dni. Niby wszystko ok ale naczytalam się z internecie ze do 4miesiąca można mieć okres a brzuch może widać dopiero od ok. 6miesiąca. Jeszcze to ze od miesiąca mam na dekolcie czerwone krosty syfki i czytałam ze mogą mieć to osoby z problemem tradzikowym lub ciezarne kobiety. Od czasu do czasu miałam jakies pojedyncze syfki ale nie miałam problemu nigdy z tradzikiem tylko pojedyncze i do na jakiś czas. Co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:15 pm Temat postu: |
|
|
fortminorx napisał: | Hormonami nie będę jej karmił, bo jęsli rzeczywiscie jest tak, że tabletke stosuje się tylko w wyniku wytrysku, który nastąpił wewnatrz, to nas ta sytuacja nie dotyczy. |
i dobrze
w takim razie powodzenia zycze i czekajcie cierpliwie na @
paweł nie porownuj pryszczy z ciaza..to prawda ze czasem nastepuje "wyrzut" na twarzy,dekolcie itp ale to nie musi byc zwiazane z ciaza.
testy w Twoim wypadku pokazały prawde. w ciazy nie jestes,a jesli w to nie wierzysz to polecam zrobienie testu krwi bhcg- koszt ok 30zł, robisz je w labolatorium i wyniki masz na 2gi dzien. wynik pewny w 100% mozesz zrobic i sama zobaczysz czy jestes w ciazy czy tez nie.
a co do brzucha: to kazdej kobiecie rosnie indywidualnie. mam kuzynke ktora weszła juz w 6mc a brzuszek dopiero zaczał sie uwypuklac. wyglada dosłownie jakby miała fałdke tłuszczu na brzuchu a nie była w ciazy.
nie przezywaj tak mocno bo nie masz czego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fortminorx
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:30 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | i dobrze Smile
w takim razie powodzenia zycze i czekajcie cierpliwie na @ Smile |
Dzięki za konsultacje. Mam nadzieje, że i tym razem Twoje słowa okażą sie prorocze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawel72
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:25 pm Temat postu: |
|
|
No tak tylko kuzynka nie miała pewnie 4miesiączek normalnych prawda? A ja właśnie tak miałam. Nigdy nie byłam w ciąży więc nie wiem jak to jest ale myślę ze to każda kobieta by wiedziała po takim czasie:) więc nie potrzebnie robię zamieszanie:) myślę ze testy wykonane z dobrym odstępie i tę normalne okresy to są widoczne oznaki ze nie jestem w ciąży. Przepraszam za to cale zamieszanie:). Chyba się nie potrzebnie martwię bo nawet nie przytylam i w wszystko się mieszcze i żadnych objawów . Jeszcze raz przepraszam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 10:56 am Temat postu: |
|
|
nie ma za co przepraszac.ale jeslibys była w ciazy to ktorys z testow napewno by to wykrył.
nie martw sie na zapas.
a kuzynka miała okres regularnie az ktoregos dnia sie nie pojawił i wiedziala co jest na rzeczy i do teraz nie ma zadnych plamien,krwawien itp. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cebruk
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Wiem że już takich tematów kilka ale mam pewien problem. Kochałem się z dziewczyną ok godziny i na chwile spadła mi gumka. Dodam jeszcze że w ogóle nie miałem wytrysku, byłem średnio podniecony a myślę że trzeba poczuć jak się dochodzi a dopiero później jest wytrysk. Dodam jeszcze bez gumki wszedłem max. 10 razy.
Sprawdzałem prezerwatywę była cała i nie znalazłem w niej żadnego płynu oraz nie pytałem się jej czy miała dni płodne chociaż była mokra.
Bardzo proszę o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|