Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tester no a nie mowiłam!!! Razz

Beru a to zalezy jak długie ma cykle, w ktorym dniu to sie stało, czy była owulacja czy tez juz sie skonczyła..napisales za mało inf.
beru napisał:
za kilka dni zrobilismy to znowu i znowu uzylismy prezerwatywy ktora zaraz po załozeniu pękła

dni tak? a nie godzin czy minut?
jesli gumka pekła a do wytrysku było daleko to nie ma szans na ciaze bo niby z czego ona miałaby powstac?
załozyłes nowa i potem jjuz było ok tak?
doszedłes na zew i nic nie dostało sie do srodka?
najwazniejsze zeby po stosunku jesli ma odbyc sie kolejny - oddac mocz i umyc sie dokłanie. wtedy nie tylko zabijesz plemniki te ktore pozostały na członku ale rowniez te "czyhajace" w cewce moczowej. wiekszosc nie wie ze one tam sie znajduja i mysla ze tylko zwykła kapiel wystarczy.a potem nie ma okresu i dziw skad ta ciaza skoro dokładnie sie umyłem?! a własnie stad. z cewki moczowej. tam plemniki sobie poczekały do nast stosunku, a wystarczy ze beda dni płodne i sluz ktory jest dla nich idealnym miejscem na przezycie i ciaza murowana.

fortminorx
jesli do wytrysku było daleko to wg mnie nie ma po co leciec po escapelle.sam dobrze wiesz kiedy nadchodzi ten moment. to ze mineło 20min o niczym nie swiadczy. czasem i po 5 mezczyzni dochodza.
fortminorx napisał:
latego co nieco do niej juz na pewno wypłynęło.

co masz na mysli? co wypłyneło? sperma? podniecenie?

Dodano po 1 minutach:

tabletke po zazywa sie wowczas gdy nastepuje wytrysk w srodku (nieplanowany) a nie gdy peknie gumka i nic poza tym, pamietaj ze to duza dawka hormonow a nie wit C ktora mozesz zazywac kiedy chcesz.moze niezle namieszac w organizmie ale tez i "uratowac" przed wpadka.
swoja droga to troche rozbiezne te cykle..22- najkrotszy, 28-najdluzszy.hmm

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fortminorx

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind:
O spermie nie może być jeszcze mowy, po prostu było mi dobrze, ale wytrysk sie nie zbliżał, bo przecież moment w którym on się zbliża jest tak jak piszesz dla faceta wyczuwalny... ja zresztą z reguły nie kończe szybko, taki juz mam organizm. Skoro było jeszcze daleko, to w gre wchodzą tylko sprawy związane z podnieceniem, wiec teoretycznie powinno być bez konsekwencji, ale męczy mnie ten niesprzyjający termin. Ty jesteś dobrym prorokiem, więc chyba Cie posłucham Smile

Co do cykli to ten jeden tylko w ciągu roku był taki krótki... Pozostałe to 26,27,28,29 dni...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fort w takim razie badz spokojny Smile
nie ma ciazy bo z podniecenia sie w nia nie zachodzi Smile
ja bym nie brała esc bo nie ma po co,skoro wytrysk był dlugo po stosunku. ale decyzje pozostawiam WAm Smile
zeby potem nie było na mnie.
fortminorx napisał:
Ty jesteś dobrym prorokiem

a dziekuje , miło mi to słyszec Mr. Green

Powrót do góry
fortminorx

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wytrysku w ogóle nie było, bośmy sie zestresowali Smile No tak, osobiście też skłaniam się ku Twojemu zdaniu, właściwie chciałem to tylko z Tobą skonsultować, bo z wątkami tutaj jestem na bieżąco i wszelkie historie związane z dostaniem sie podniecenia do pochwy kończą się przychodzącym okresem. Zobaczymy, czy podobnie będzie i w tym przypadku. Hormonami nie będę jej karmił, bo jęsli rzeczywiscie jest tak, że tabletke stosuje się tylko w wyniku wytrysku, który nastąpił wewnatrz, to nas ta sytuacja nie dotyczy.

wind_of_hope napisał:
zeby potem nie było na mnie.

Skoro nie było wytrysku, to na Ciebie nie będzie, bo nie będzie niczego Smile
Powrót do góry
Pawel72

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 15, 2011 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem... Kiedyś opisywałem swój problem... Doszło to paru wejść bez wytrysku. Po tym niebezpiecznym zdarzeniu zrobilam test ciazowy quick vue po 23dniach popołudniu i negatywnie. Nazajutrz 24dni po tym zdarzeniu z rana i też negatywnie. Do zdarzenia doszło 23grudnia a 15 stycznia dostałam okres poprzedni miałam 8grudnia. Miałam 4okresy normalne przez 6 do 7dni. Niby wszystko ok ale naczytalam się z internecie ze do 4miesiąca można mieć okres a brzuch może widać dopiero od ok. 6miesiąca. Jeszcze to ze od miesiąca mam na dekolcie czerwone krosty syfki i czytałam ze mogą mieć to osoby z problemem tradzikowym lub ciezarne kobiety. Od czasu do czasu miałam jakies pojedyncze syfki ale nie miałam problemu nigdy z tradzikiem tylko pojedyncze i do na jakiś czas. Co o tym myślicie?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 15, 2011 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fortminorx napisał:
Hormonami nie będę jej karmił, bo jęsli rzeczywiscie jest tak, że tabletke stosuje się tylko w wyniku wytrysku, który nastąpił wewnatrz, to nas ta sytuacja nie dotyczy.

i dobrze Smile
w takim razie powodzenia zycze i czekajcie cierpliwie na @ Smile

paweł nie porownuj pryszczy z ciaza..to prawda ze czasem nastepuje "wyrzut" na twarzy,dekolcie itp ale to nie musi byc zwiazane z ciaza.
testy w Twoim wypadku pokazały prawde. w ciazy nie jestes,a jesli w to nie wierzysz to polecam zrobienie testu krwi bhcg- koszt ok 30zł, robisz je w labolatorium i wyniki masz na 2gi dzien. wynik pewny w 100% Smile mozesz zrobic i sama zobaczysz czy jestes w ciazy czy tez nie.
a co do brzucha: to kazdej kobiecie rosnie indywidualnie. mam kuzynke ktora weszła juz w 6mc a brzuszek dopiero zaczał sie uwypuklac. wyglada dosłownie jakby miała fałdke tłuszczu na brzuchu a nie była w ciazy.
nie przezywaj tak mocno bo nie masz czego Smile

Powrót do góry
fortminorx

PostWysłany: Nie Maj 15, 2011 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
i dobrze Smile
w takim razie powodzenia zycze i czekajcie cierpliwie na @ Smile

Dzięki za konsultacje. Mam nadzieje, że i tym razem Twoje słowa okażą sie prorocze Smile
Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Nie Maj 15, 2011 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak tylko kuzynka nie miała pewnie 4miesiączek normalnych prawda? A ja właśnie tak miałam. Nigdy nie byłam w ciąży więc nie wiem jak to jest ale myślę ze to każda kobieta by wiedziała po takim czasie:) więc nie potrzebnie robię zamieszanie:) myślę ze testy wykonane z dobrym odstępie i tę normalne okresy to są widoczne oznaki ze nie jestem w ciąży. Przepraszam za to cale zamieszanie:). Chyba się nie potrzebnie martwię bo nawet nie przytylam i w wszystko się mieszcze i żadnych objawów . Jeszcze raz przepraszam:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 16, 2011 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co przepraszac.ale jeslibys była w ciazy to ktorys z testow napewno by to wykrył.
nie martw sie na zapas.
a kuzynka miała okres regularnie az ktoregos dnia sie nie pojawił i wiedziala co jest na rzeczy Wink i do teraz nie ma zadnych plamien,krwawien itp.

Powrót do góry
cebruk

PostWysłany: Pon Maj 16, 2011 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Wiem że już takich tematów kilka ale mam pewien problem. Kochałem się z dziewczyną ok godziny i na chwile spadła mi gumka. Dodam jeszcze że w ogóle nie miałem wytrysku, byłem średnio podniecony a myślę że trzeba poczuć jak się dochodzi a dopiero później jest wytrysk. Dodam jeszcze bez gumki wszedłem max. 10 razy.

Sprawdzałem prezerwatywę była cała i nie znalazłem w niej żadnego płynu oraz nie pytałem się jej czy miała dni płodne chociaż była mokra.

Bardzo proszę o pomoc Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42