Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niebieski
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 6:11 pm Temat postu: |
|
|
"zrobilam test ciazowy quick vue po 23dniach popołudniu i negatywnie. Nazajutrz 24dni po tym zdarzeniu z rana i też negatywnie. Do zdarzenia doszło 23grudnia a 15 stycznia dostałam okres poprzedni miałam 8grudnia. Miałam 4okresy normalne przez 6 do 7dni." czegoś tu nie rozumiem, testy negatywne, normalne 4 okresy a tutaj taki strach przed ciążą? to chyba juz jest duzo na wyrost nieustanne myslenie o ciąży... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
primex
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 2:06 am Temat postu: |
|
|
Witam,dziś miałem stosunek z moją dziewczyną...bez zabezpieczenia. Dwa dni temu skończył jej się okres. Okres u mojej kobiety trwa 5dni co około 27-28dni. Do wytrysku nie doszło w środku. Jest jakajś możliwość żeby zaszła w ciąże??.
Dodam że po stosunku miałem ślady krwi na ciele |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Dodam że po stosunku miałem ślady krwi na ciele |
moze to koncowka okresu była?
a moze dziewczyna była dziewica?
jesli wytrysku w srodku nie było to i ciazy nie bedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
primex
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 3:29 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Cytat: | Dodam że po stosunku miałem ślady krwi na ciele |
moze to koncowka okresu była?
a moze dziewczyna była dziewica?
jesli wytrysku w srodku nie było to i ciazy nie bedzie |
Możliwe że końcówka okresu,bo dziewicą to napewno nie była ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kroliczuss
Wysłał podziekowań: 11 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Witam ..
Standardowo piszę z problemem. Nie posłuchałam i zaczęłam brać tabletki, zaczął niedawno boleć mnie brzuch, coś takiego jak na okres. Wydostaje mi się dość znaczna ilość jakieś brązowej wydzieliny. Dopiero teraz przeczytałam, że te tabletki bierze się do uregulowania okresu i powinno się wziąć 10 tabletek, ale mniej więcej 16 dnia cyklu, a nie tak jak ja 1 dnia., po odstawieniu powinien pojawić się okres. Dzisiaj mam 10 tabletkę, jak myślicie odłożyć je ? I poczekać na okres ? Boje się, że mogłam coś namieszać w moim organizmie. Proszę o w miarę szybką odpowiedź i z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SoulRebel
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie, mam małe zmartwienie.
Uprawiałam seks z chłopakiem, miał na sobie prezerwatywę, doszedł, wszystko było w porządku.
Po ok. godzinie znowu to zrobiliśmy, tylko że na początku wszedł we mnie bez prezerwatywy (po chwili założył, ale to nieważne), dopiero później zdałam sobie sprawę z tego, że już wcześniej uprawialiśmy seks i na jego członku mogły się znajdować plemniki. Ale one chyba nie przeżyłyby, prawda? Bo czytałam, że tylko w warunkach mokrych mogą przeżyć, ale jednak wolę, żeby ktoś mnie uspokoił |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:31 am Temat postu: |
|
|
SoulRebel jestes w błedzie.
jesli nie oddał moczu i nie umył sie to plemniki pozostały,własnie w cewce moczowej gdzie spokojnie moga dozyc i poczekac do momentu gdy spotkaja sie ze sluzem i powedruja do komorki.
ps- jak dlugie masz cykle i w ktorym dniu teraz jestes?
moze juz jest po owulce i nie ma sie czego obawiac, gorzej jak jestes w srodku cyklu..moze byc nieciekawie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
majkel2304
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Mam następujące pytanie. Uprawiałem sex z moja dziewczyną w prezerwatywie. Po czym poszedlem do lazienki i umyłem penisa mydlem (moczu nie oddałem). Wrociłem i po 5 minutach włożyłem 2 razy na chwile penisa. Moja dziewczyna ostatnie cykle ma 28 dniowe (najdluzszy jej cykl to 30 dni), krwawienie trwa 6 dni, więc stosuek odbył się 9 dnia. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 9:41 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie oddałes moczu to szansa jest bo plemniki nie zostały do konca usuniete.
samo umycie to 50% sukcesu, 2gie tyle to oddanie moczu.
teoretycznie owulacji jeszcze nie miała wiec powinno byc ok, jednak na przyszlosc podczas dni płodnych radze albo zalozyc gumke do ponownego stosunku albo oddac mocz... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
majkel2304
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|