Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kroliczuss

Wysłał podziekowań: 11
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 27, 2011 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Opiernicz mi się należy Smile Dzięki za odpowiedź Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
maciej92

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Kochałem się z moją dziewczyną. Z prezerwatywą i przed wytryskiem wyszedłem z niej, i dokończyłem ręką, członek nadal był w prezerwatywie. Potem już nikt nikogo nie dotykał w miejsca intymne. Ma mieć okres na dniach, lecz nie czuje w ogóle takich syndromów, które towarzyszą kobiecie przed miesiączką... czy może być w ciąży?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maciej
Cytat:
czy może być w ciąży

nie.
ciaza jest niemozliwa bo gumka nie pekła i nie nastapił wytrysk w srodku Smile
wiec skad niby zapłodnienie?
jak mozesz to dowiedz sie jak dlugie ma cykle i ktorego dnia to sie stało Smile
wtedy bede mogła cos wiecej napisac.ale i tak na moje oko nie ma powodu do niepokoju Smile

Powrót do góry
niepewna20

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie mam dylemat i mam nadzieje że mi pomożecie... otóż uprawiałam peeting z chłopakiem po czym doszło do wytrysku. on miał na rękach sperma a byliśmy nad jeziorem więc on też umył ręce w tej wodzie z jeziora gdyż innej nie mieliśmy. po tym gdy je umył niemal od razu zaczął pieścić mnie w okolicach pochwy i wewnątrz jej . i pytanie czy taka woda bez detergentów z jeziora zabiłą te plemniki? bo okres spóżnia mi się a byłam pewnA że skoro umył ręce to nie ma powodów do niepokoju. a jednak nie mam okresu.. owulacja nastąpiłą prawdopodobnie 4-5 dni po tym zdarzeniu. powiedzcie czy mam sie czym martwić?
Powrót do góry
dziewczynka...

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam taki problem. 27.05 pieściliśmy się z chłopakiem. do stosunku nie doszło, bo nie uprawiamy seksu w ścisłym tego znaczenia słowie. on doszedł z dala od moich narządów płciowych. potem umył ręce, trochę pieścił mnie palcami,przez chwilę ocieraliśmy się nagimi narządami płciowymi. poprzedni okres miałam 9.05. czy mogę być w ciąży? bardzo was proszę o odpowiedź...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niepewna nie ma mowy o ciazy, przez palec napewno w nia nie zajdziesz.

dziewczynka rowniez nie masz powodu do niepokoju. powod- taki sam jak u kolezanki wyzej.

Powrót do góry
niepewna20

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a powiedz czy taka woda w zwykłym jeziorku jest w stanie dobić plemniki jeśli się te ręce umyje ?czy muszą być do tego dodatkowe detergenty w postaci mydła itp?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie musza byc. czy to jest mydlo czy woda z jeziora - i tak i tak plemniki zgina.
przyzywaja jedynie w kobiecym, płodnym sluzie Smile
w srod zewn gina po 2min :]

Powrót do góry
niepewna20

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo Ci dziękuje uspokoiłaś mnie.. w takim razie czekam na @ Smile dobranoc:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co Smile
w razie czego pytaj Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42