Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adikel

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tym razem mam nadzieję, ze nie.

Ostatnio zmieniony przez adikel dnia Czw Lip 14, 2011 7:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adikel zazwyczaj tak jest ze Ci co nie planuja dzieci to je maja a Ci co chca to nie moga zajsc w ciaze..;/
oczywiscie zycze 1 kreski Smile
chetnie bym sie z Toba zamieniła Razz

Powrót do góry
adikel

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty mi tu teraz takich rzeczy nie pisz. a o tym, zę tak jest nie musisz mi mówić. mam maluszka adopcyjnego. Very Happy no teraz to już nie taki maluszek z niego. dlatego uważam, zę cała moja sytuacja jest tragikomiczna w zasadzie..... przez 11 lat pisałam wszystkim to samo co ty mi przed chwilą. a teraz... jestem po drugiej stronie. nigdy nie mów nigdy - jak się okazuje.
cały czas siebie przekonuje, zę zajsc nie jest tak łatwo nawet przy pełnych stosunkach pzrez wszystkie dni płodne, a co dopiero z kilkoma maleństwami, które gdzieś tam się mogą jakoś tam z czegoś tam wydobyć. ale panika jest. ogromna.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie Smile
grunt to opanowanie.
stres w niczym Ci nie pomoze, a zaszkodzi..;/
opozni sie @ i bedzie wiekszy płacz. Smile
zapomnij o tym na jakis czas. wiem ze to trudne ale mozliwe Mr. Green

Powrót do góry
adikel

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staram sie. właśnie włączyłam sobie muzykę. siedzę staram się odpoczywac i od czasu do czasu was podczytuje. całkiem fajne forum.
Powrót do góry
mitch123

PostWysłany: Sro Lip 06, 2011 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie w ciągu ostaniego miesiąca doszło z moją dziewczyną do kilku zbliżeń , najcześniej były to tylko zabawy rękami, za każdym razem gdy doszło do wytrysku odrazu wycieraliśmy ręcę i narządy płciowe oraz dłonie , nigdy w nią nie wchodziłem , ostanio tez uprawialiśmy seks w zabezpieczeniu (już po dniach płodnych) ale nigdy nie skończyłem w niej i zawsze było jeszcze bardzo długo zanim po wyjściu doszedłem. Jestem przekonany że ciąży z tego nie może być , ale udziela mi się już stres mojej dziewczyny której spóźnia sie okres raptem 2 dni Very Happy proszę o szczerą odpowiedź
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Lip 06, 2011 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mitch123, z tego co piszesz nie było żadnej ryzykownej sytuacji, więc moim zdaniem wszystko jest w porządku, ciąży nie ma Wink a dwa dni to nie spóźnienie .
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mitch123 masz rację, ciąży być nie może.. bo niby jak?? hehe uspokój dziewczynę, niech zobaczy, że jesteś pewny swoich racji Smile

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
moje pytanie brzmi następująco: jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, skoro kochałam się ze swoim chłopakiem w nocy (około godziny 2:00) z 6 na 7 lipca, ale 6 miałam jeszcze dzień bezpłodny, z kolei 7 już płodny. Uprawialiśmy seks z prezerwatywą, jednak chwilkę po tym, kiedy partner we mnie wszedł zorientował się, że jest ona przerwana (najprawdopodobniej o coś zahaczyliśmy- było ciemno). Według mnie szansa na dzidzię jest znikoma, ponieważ do wytrysku nie doszło, ale nie wiem, co zrobić z kwestią preejakulatu oraz faktem, że nie umiem określić godziny, kiedy rozpoczęła się owulacja. Test mogę zrobić dopiero w połowie lipca, ale nie chciałabym przedłużać swojej niepewności, dlatego proszę o odpowiedź, z góry dziękuję Smile
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

matrioszka00, nie było wytrysku to ciąży po prostu nie ma i nie ma co gdybać Wink poprzez preejakulat nie zachodzi się w ciążę, jest to tylko możliwe tylko przy wyjściu na "styk", gdzie w preejakulacie wtedy znajdują się znikome ilości plemników .. w waszym przypadku jest wszystko w porządku, ciąży nie ma, śpijcie spokojnie Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 37 z 42