Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
matrioszka00

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@Plus123
Dzięki! jesteś aniołem, który posyła mi dobrą nowinę Smile Bo po całym zajściu taką dramę odwaliłam, że chłopak nie mógł mnie uspokoić, a później wciąż o tym myślałam. Z moim doświadczeniem jest tak, że teoretycznie wiem sporo, ale momentami mija się to w praktycznym zastosowaniu i wtedy nachodzą mnie takie wątpliwości. A nie chciałabym iść do lekarza, a on by mi powiedział: super, wie pani, że jest w ciąży? A ja karpik, lament i tragedia, chociaż wiem, że są kobiety, dla których właśnie tragedią jest to, że nie mogą mieć dziecka... Cieszę się, że u mnie jest okej, dziękuję jeszcze raz,

dbajcie o siebie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adikel

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o dramę to nie ty jedna matrioszko. chyba coś z nami nie tak Smile ja też odwala regularnie dramę a co będzie przekonam się po niedzieli

Dodano po 7 godzinach 48 minutach:

dziewczyny powiedzcie mi, ze mam problem sama ze sobą. chyba już całkiem oszalałam. co chwile sie doptruje ojawów ciążowych. schiza jakaś. po 7 dniach i tak wiem, ze nie ma rawa nic byc. ale - zaboli mnie brzuch (a czasem pobolewa) - o to na pewno, bo jakas kobieta w necie pisała, zę ją po 6 dniach zaczał boleć... zakłuł jajnik - o to na pewno to.... bop jakas kobieta pisała, ze....
matko zaraz oszaleję. jedynym faktem mam nadzieję dobrym jest to, zę mam wysyp pryszczy na ramionach od jakiegoś pzredwczoraj i zaczyna się ich pojawiac więcej...no ale w sumie to nnie musi nic oznaczać
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adikel to jest objaw ciazy urojonej.dosłownie kazdy szczegoł dopasowujesz do objawow ciazowych Smile niedlugo bedziesz dopatrywała sie rosnacego brzucha, zyłek na piersiach i linii paska ciazowego pod pepkiem Razz
nie mozna tak,
zdarzy sie kłucie w podbrzuszu nawet co miesiac i jestem pewna ze tak miałas tylko nie zwracałas uwagi.
a teraz masz wieksze parcie na wymyslanie i stad rodzi sie panika.
postaraj sie na spokojnie przeanalizowac czy była sytuacja niebezpieczna, jesli nie to nie wymyslaj zadnej ciazy Smile
po 7dniach naprawde nic nie poczujesz.
Mr. Green

Powrót do góry
Sirushi

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Chciałam zapytać (a raczej się powtórzyć), czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę bez wytrysku. A było tak: chcieliśmy spróbować, czy wogóle by nam się udało, chwilę tak pobyliśmy i wyszedł. Ponoć było blisko, ale później nie było wytrysku i tylko wydawało mi się, że jest lekko wilgotny (ale to niby 'moja' wydzielina była, heh). Wydawało mi się, że to nic, ale to były moje dni płodne, chociaż 5 dni od owulacji (uważam, że wiem, bo mam regularnie bóle owulacyjne). Teraz powinnam mieć miesiączkę, więc zaczynam się denerwować. Czy mam zacząć się na serio bać?Ile dni może się okres spóźniać przez stres?Bo teraz jest 1.
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sirushi jeśli wogóle niedoszło do wytrysku, to wg mnie nie ma obaw. No chyba, że coś tam już wyleciało jeśli było bardzo blisko, ale jeśli nawet a ostatecznie wytrysku nie było no to ok. Czyli miałaś jeszcze dni niepłodne, zauważyłaś jakiś śluz już przezroczysty czy jeszcze mętny ? Tak dla "spokojności" A okres przez stres może się spóźniać i dwa tygodnie.
Powrót do góry
matrioszka00

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@ adikel
myślę, że będzie okej, ale przede wszystkim sama musisz w to wierzyć. tak, to jest stresujące czekać na wynik, ale póki jeszcze nic nie wiesz na pewno, to wyluzuj się troszeczkę, pójdź na długi spacer, posłuchaj muzyki, obejrzyj jakiś film, no nie wiem Smile napisz, jak już będziesz wiedziała ;d
Powrót do góry
simian raticus
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawie całe nasienie, może być marte! Byle był jeden zdrowy plemnik tylko . . . nieumiejętny petning! Ciąża! Pęknięte prezerwatywa źle dobrana! Ciąża! Pijacka orgia! Ciąża! Złapanie na dziecko! Ciaża! Sklepanie nita w wannie i poźniejsza kompiel! Ciąża! Spuszczenie się na sedes i siadająca nań kobieta! Ciąża! Dziki kapitalizm! Dzika kopulacja! Dziki rozród homo sapiens!
Powrót do góry
NATASZA20

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę o obiektywną radę bo już lekko świruję, jeśli podczas stosunku wogóle nie doszło do wytrysku (nie było zabezpieczenia), to jest możliwość zapłodnienia ? Nie wiem jak to opisać stosunek trwał może w sumie 30-40 minut z przerwami (nie było penetracji tak non stop) nie wiem czy ma to znaczenie, ale do wytrysku ostatecznie nie doszło.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natasza jesli do wytrysku nie doszło to jak mozesz byc w ciazy?
do zapłodnienia nie dochodzi przez samą penetrację, bez nasienia ani rusz wiec jesli jego nie było to w ciazy nie jestes Smile

Powrót do góry
NATASZA20

PostWysłany: Pon Lip 11, 2011 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope no tak na logikę Wink ale człowiek czasem już sobie wkręca, jak za długo myśli,,,
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 38 z 42