FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
matrioszka00
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 10:46 am Temat postu: |
|
|
@Plus123
Dzięki! jesteś aniołem, który posyła mi dobrą nowinę Bo po całym zajściu taką dramę odwaliłam, że chłopak nie mógł mnie uspokoić, a później wciąż o tym myślałam. Z moim doświadczeniem jest tak, że teoretycznie wiem sporo, ale momentami mija się to w praktycznym zastosowaniu i wtedy nachodzą mnie takie wątpliwości. A nie chciałabym iść do lekarza, a on by mi powiedział: super, wie pani, że jest w ciąży? A ja karpik, lament i tragedia, chociaż wiem, że są kobiety, dla których właśnie tragedią jest to, że nie mogą mieć dziecka... Cieszę się, że u mnie jest okej, dziękuję jeszcze raz,
dbajcie o siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adikel
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 7:36 pm Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o dramę to nie ty jedna matrioszko. chyba coś z nami nie tak ja też odwala regularnie dramę a co będzie przekonam się po niedzieli
Dodano po 7 godzinach 48 minutach:
dziewczyny powiedzcie mi, ze mam problem sama ze sobą. chyba już całkiem oszalałam. co chwile sie doptruje ojawów ciążowych. schiza jakaś. po 7 dniach i tak wiem, ze nie ma rawa nic byc. ale - zaboli mnie brzuch (a czasem pobolewa) - o to na pewno, bo jakas kobieta w necie pisała, zę ją po 6 dniach zaczał boleć... zakłuł jajnik - o to na pewno to.... bop jakas kobieta pisała, ze....
matko zaraz oszaleję. jedynym faktem mam nadzieję dobrym jest to, zę mam wysyp pryszczy na ramionach od jakiegoś pzredwczoraj i zaczyna się ich pojawiac więcej...no ale w sumie to nnie musi nic oznaczać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 11:49 pm Temat postu: |
|
|
adikel to jest objaw ciazy urojonej.dosłownie kazdy szczegoł dopasowujesz do objawow ciazowych niedlugo bedziesz dopatrywała sie rosnacego brzucha, zyłek na piersiach i linii paska ciazowego pod pepkiem
nie mozna tak,
zdarzy sie kłucie w podbrzuszu nawet co miesiac i jestem pewna ze tak miałas tylko nie zwracałas uwagi.
a teraz masz wieksze parcie na wymyslanie i stad rodzi sie panika.
postaraj sie na spokojnie przeanalizowac czy była sytuacja niebezpieczna, jesli nie to nie wymyslaj zadnej ciazy
po 7dniach naprawde nic nie poczujesz.
|
|
|
Sirushi
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 9:17 am Temat postu: |
|
|
Witam.
Chciałam zapytać (a raczej się powtórzyć), czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę bez wytrysku. A było tak: chcieliśmy spróbować, czy wogóle by nam się udało, chwilę tak pobyliśmy i wyszedł. Ponoć było blisko, ale później nie było wytrysku i tylko wydawało mi się, że jest lekko wilgotny (ale to niby 'moja' wydzielina była, heh). Wydawało mi się, że to nic, ale to były moje dni płodne, chociaż 5 dni od owulacji (uważam, że wiem, bo mam regularnie bóle owulacyjne). Teraz powinnam mieć miesiączkę, więc zaczynam się denerwować. Czy mam zacząć się na serio bać?Ile dni może się okres spóźniać przez stres?Bo teraz jest 1. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 9:40 am Temat postu: |
|
|
Sirushi jeśli wogóle niedoszło do wytrysku, to wg mnie nie ma obaw. No chyba, że coś tam już wyleciało jeśli było bardzo blisko, ale jeśli nawet a ostatecznie wytrysku nie było no to ok. Czyli miałaś jeszcze dni niepłodne, zauważyłaś jakiś śluz już przezroczysty czy jeszcze mętny ? Tak dla "spokojności" A okres przez stres może się spóźniać i dwa tygodnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
matrioszka00
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 9:50 am Temat postu: |
|
|
@ adikel
myślę, że będzie okej, ale przede wszystkim sama musisz w to wierzyć. tak, to jest stresujące czekać na wynik, ale póki jeszcze nic nie wiesz na pewno, to wyluzuj się troszeczkę, pójdź na długi spacer, posłuchaj muzyki, obejrzyj jakiś film, no nie wiem napisz, jak już będziesz wiedziała ;d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
simian raticus Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 11:58 am Temat postu: |
|
|
Prawie całe nasienie, może być marte! Byle był jeden zdrowy plemnik tylko . . . nieumiejętny petning! Ciąża! Pęknięte prezerwatywa źle dobrana! Ciąża! Pijacka orgia! Ciąża! Złapanie na dziecko! Ciaża! Sklepanie nita w wannie i poźniejsza kompiel! Ciąża! Spuszczenie się na sedes i siadająca nań kobieta! Ciąża! Dziki kapitalizm! Dzika kopulacja! Dziki rozród homo sapiens! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NATASZA20
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 2:20 pm Temat postu: |
|
|
proszę o obiektywną radę bo już lekko świruję, jeśli podczas stosunku wogóle nie doszło do wytrysku (nie było zabezpieczenia), to jest możliwość zapłodnienia ? Nie wiem jak to opisać stosunek trwał może w sumie 30-40 minut z przerwami (nie było penetracji tak non stop) nie wiem czy ma to znaczenie, ale do wytrysku ostatecznie nie doszło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 2:32 pm Temat postu: |
|
|
natasza jesli do wytrysku nie doszło to jak mozesz byc w ciazy?
do zapłodnienia nie dochodzi przez samą penetrację, bez nasienia ani rusz wiec jesli jego nie było to w ciazy nie jestes _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
NATASZA20
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 2:40 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope no tak na logikę ale człowiek czasem już sobie wkręca, jak za długo myśli,,, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|