Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiciuu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 2:18 pm Temat postu: |
|
|
to teraz ja mam pytanie. jesli nie doszlo do zblizenia intymnego miedzy mna a kolezanka, nie wszedlem w nia nawet(tzn chcialem ale noo..nie wyszlo:P ) podczas prob wejscia mialem prezerwatywe. ALE wczesniej robila mi dobrze ustami i reka. nie mialem wytrysku, no wiec sam go sobie tez masowalem kiedy ona szukala prezerwatywy. i jakoze no ok trafic bylo ciezko, wiec ona rozchyliła wargi sromowe i pokazala gdzie mam trafioc, na co ja dotknalem palcem zeby sprawdzic gdzie o chcialem wlozyc no ale...PYTANIE czy jesli cos bylo na moim palcu albo jej to jest mozliwe ze bedzie w ciazy? zwracam uwage na fakt ze ani ja jej nie wlozylem palcy do srodka ani ona sobie... pls odpowiedzcie bo ju tu wariuje:(
Dodano po 3 godzinach 42 minutach:
ktokolwiek? ( jeszcze dodam ze palec byl raczej ju suchy, a potem u lekarza jej wyszlo ze albo nie miala dni plodnych albo ju byly wiec ani tu ani tu nie moglaby zajsc w ciaze..tak na usg wyszlo). tak sytuacja wyglada. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 3:14 pm Temat postu: |
|
|
zlituj sie!! nie dziewczyna nie bedzie w ciazy... przynajmniej nie z Toba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcina
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 6:54 pm Temat postu: |
|
|
bardzo dziękuję:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oki
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:41 am Temat postu: zdesperowana |
|
|
mam pewien problem, zapewne podobny do wielu wyzej wymienionych, ale blagam kogos o przeczytanie i odpowiedz! wiec we wtorek 23 czerwca kochalam sie z moim chlopakiem. jednak nie mial wytrysku we mnie. wytrysk nastapil po okolo 10-15 sekundach, spowodowany byl czesciowo moimi ustami i dlonia. 1 dzien ostatniego okresu mialam 8 czerwca. moj cykl trwa zazwyczaj od 25 do 28 dnia, wiec po boliczeniu wszystkiego wychodzi na to ze bylam miedzy dniem plodnym a nieplodnym. teraz jakos na dniach powinnam (normalnie) dostac okres, daje sobie czas do niedzieli, dzis jest 26 dzien, dodam ze miewam lekkie bole dolnych partii brzucha, ale bardzo sie boje ze moglo dojsc do zaplodnienia... czy bylo to mozliwe? prosze o odpowiedz!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie było wytrysku to nie...Myślę że masz objawy typowo okresowe. Poczekaj spokojnie Wszystko będzie ok _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiciuu
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 2:22 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Prawdopodobnie miałem preejakulat na dłoni i pieściłem tą dłonią pochwę mojej dziewczyny. Była wilgotna. Jest to dziewica. Palce nie wchodziły głęboko, zalewdie ok 2 - 3 cm i nie na długo.potem ustami.. Pochwę swojej dziewczyny zacząłem pieścić po około 20 - 30 sekundach od dotknięcia preejakulatu, w tym czasie preejakulat miał kontakt z powietrzem.
Czy w taki sposób może być ciąża?
Prosze, odpowiedzcie.
będe wdzięczny za konkretne i powazne odpowiedzi a nie jakies przesmiewcze i ironiczne..plis:(( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 2:24 pm Temat postu: |
|
|
W preejakulacie nie ma plemników...To z czego ciąża?
I nie powielaj postów. Dostałeś juz odpowiedź. Przeczytaj regulamin forum. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiciuu
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 2:26 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje:)))uff..;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oki
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 10:03 pm Temat postu: |
|
|
wszystko ok, mialas racje, dzis dostalam okres i jakby 1000 problemow mniej;) dzieki i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
muchaaa
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 12:58 am Temat postu: |
|
|
To w takim razie ja mam pytanie, a wszystko przez to, ze naczytalem sie glupot na innych forach.. Niedawno z dziewczyna 'robilismy sobie dobrze' rekami. No ale to malo wazne. Podczas wytrysku, czlonek troche niefortunnie zostal 'wycelowany' w jej hmm, 'pipe'. Na szczescie mialem tam reke i zaslonilem. Jednak tyle sie naczytalem ze juz oglupialem.. Czy jest jakas mozliwsc, ze zaszla w ciaze? Dodam ze jezeli dostalo sie troche spermy na wargi sromowe, to byla to mala ilosc.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|