Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 7:53 pm Temat postu: |
|
|
w płynie nie ma plemnikow. to jest tylko podniecenie. pojawiaja sie natomiast tuz przed samym wytryskiem,
ryzykujecie na własna odpowiedzialnosc kochajac sie w dni płodne bez zadnego zabezp.
na moje oko powinno byc w porzadku bo w Tobie nie skonczył. dla pewnosci zrob test po 16 dniach od stosunku i na przyszlosc 10 razy pomysl zanim zaczniecie dzialac.. chyba ze chcecie zostac mlodymi rodzicami _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
koko19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 9:19 am Temat postu: |
|
|
no dzieki uspokoilas mnie troche mam nadzieje ze all bedzie ok i nastepnym razem napewno tego samego bledu nie popelnimy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelain
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam.Mam male pytanie 12 dni temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.Byl to moj pierwszy raz i chlopak po paru probach jednak nie mogł wejsc do konca we mnie poniewaz bol byl zbyt intensywny.Nie było wytrysku.Czy i jak duza jesz szansa na ciaze??Miesiaczke powinnam dostac za 5 dni.Prosze o szybka odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie było wytrysku to w ciążę nie zajdziesz. Następnym razem się zabezpieczcie. 8 zł na prezerwatywy to nie jest dużo, a zaoszczędzi Wam wiele stresu. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelain
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Tak wiem ze byl to blad i zdaje sobie z tego sprawe jednak nie chcialabym przez ten pierwszy raz miec konsekwencji do konca zycia.A czy aby sie upewnic moglabym zrobic test po tym czasie czy jednak zaczekac do miesiaczki?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Żeby test był wiarygodny musi minąć minimum 14-16 dni od stosunku. Najlepiej zrobić test z krwi jak minie te 14-16 dni. On daje 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yoyo91
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 1:01 am Temat postu: |
|
|
Czytam, ale nigdzie nie moge znalezc. Piszecie, że plemniki mogą pojawić się tuż przed wytryskiem, ale ile to jest dokladnie? Co jeśli nie skończyłem w niej tylko 3 sekundy po tym jak wyjałem? Nie było prezerwatyw. Dodam, że był to przełom dni płodnych na niepłodne. Oczywiście piszecie również że bez wytrysku dziecka nie będzie więc jak to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 7:07 pm Temat postu: |
|
|
jesli zdazyłes wyjac to nie bedzie ciazy bo jak? a jesli cos polecialo to szansa jest ale tylko wtedy jak jest owulacja i dni płodne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcina
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 2:05 am Temat postu: Hej...to pilne. |
|
|
hej...mam pytanko... dzisiaj dotykałam mokrego penisa mojego chłopaka...(mokrego z podniecenia nie od wytrysku) tylko przez moment..potem trochę podotykałam go przez spodnie i automatycznie wytarłam ręke...za ok.5 min zeszłam do łazienki..przemyłam ręke wodą i wytarłam a potem masturbowałam łechtaczkę... czy są jakie kolwiek szanse ze mogę być w ciąży??
on się rano masturbował a zaraz potem wziął prysznic. Prosze o szybką odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 7:38 am Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o ciazy _________________