Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w płynie nie ma plemnikow. to jest tylko podniecenie. pojawiaja sie natomiast tuz przed samym wytryskiem,
ryzykujecie na własna odpowiedzialnosc kochajac sie w dni płodne bez zadnego zabezp.
na moje oko powinno byc w porzadku bo w Tobie nie skonczył. dla pewnosci zrob test po 16 dniach od stosunku i na przyszlosc 10 razy pomysl zanim zaczniecie dzialac.. chyba ze chcecie zostac mlodymi rodzicami Shocked Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
koko19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 10, 2009 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dzieki uspokoilas mnie troche mam nadzieje ze all bedzie ok i nastepnym razem napewno tego samego bledu nie popelnimy.
Powrót do góry
Madelain

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Mam male pytanie 12 dni temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.Byl to moj pierwszy raz i chlopak po paru probach jednak nie mogł wejsc do konca we mnie poniewaz bol byl zbyt intensywny.Nie było wytrysku.Czy i jak duza jesz szansa na ciaze??Miesiaczke powinnam dostac za 5 dni.Prosze o szybka odpowiedz.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie było wytrysku to w ciążę nie zajdziesz. Następnym razem się zabezpieczcie. 8 zł na prezerwatywy to nie jest dużo, a zaoszczędzi Wam wiele stresu.
Madelain

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiem ze byl to blad i zdaje sobie z tego sprawe jednak nie chcialabym przez ten pierwszy raz miec konsekwencji do konca zycia.A czy aby sie upewnic moglabym zrobic test po tym czasie czy jednak zaczekac do miesiaczki??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żeby test był wiarygodny musi minąć minimum 14-16 dni od stosunku. Najlepiej zrobić test z krwi jak minie te 14-16 dni. On daje 100% pewności.
yoyo91

PostWysłany: Pią Cze 26, 2009 1:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czytam, ale nigdzie nie moge znalezc. Piszecie, że plemniki mogą pojawić się tuż przed wytryskiem, ale ile to jest dokladnie? Co jeśli nie skończyłem w niej tylko 3 sekundy po tym jak wyjałem? Nie było prezerwatyw. Dodam, że był to przełom dni płodnych na niepłodne. Oczywiście piszecie również że bez wytrysku dziecka nie będzie więc jak to jest?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 26, 2009 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli zdazyłes wyjac to nie bedzie ciazy bo jak? a jesli cos polecialo to szansa jest ale tylko wtedy jak jest owulacja i dni płodne Cool Cool

Powrót do góry
marcina

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 2:05 am    Temat postu: Hej...to pilne. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej...mam pytanko... Confused dzisiaj dotykałam mokrego penisa mojego chłopaka...(mokrego z podniecenia nie od wytrysku) tylko przez moment..potem trochę podotykałam go przez spodnie i automatycznie wytarłam ręke...za ok.5 min zeszłam do łazienki..przemyłam ręke wodą i wytarłam a potem masturbowałam łechtaczkę... czy są jakie kolwiek szanse ze mogę być w ciąży?? Question Embarassed

on się rano masturbował a zaraz potem wziął prysznic. Prosze o szybką odpowiedź Exclamation
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 7:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy o ciazy Smile Exclamation Exclamation

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40