Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
najbardziej bym chcial odp wind ( cenie wiedze )

mmmm milo milo Smile juz odpowiadam :)nie ma mowy o ciazy Smile bo
- umyłes rece i członka po kazdym stosunku a to bardzo wiele znaczy Smile
jesli ma dni płodne to lepiej zabezp. sie gumkami Smile
rozumiem ze pelnego stosunku nie było? tylko zabawa palcami?
na moje oko bedzie okej Smile nie martw sie Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kolega

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Very Happy liczylem na takie slowa otuchy. Stosunku nie bylo wszystko sie dzialo poza nawet moj czlonek pochwy nie widzial w ten dzien Very Happy a jeszcze dodam ze rece umylem dokladnie i mydlem... Wolalem sie dowiedziec bo bobo mi nie potrzebne, ale do wspolzycia dojzalem. Very Happy Dziekuje Tobie i jak bym mial jeszczze jakies pytanie to bede odwiedzal te przyjazne forum Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko nie ma za co Smile nie mow ze niepotrzebne Wink dziecko jest potrzebne byc moze nie teraz ale za jakies pare lat napewno zechcesz byc ojcem Wink
zapraszam czesciej na nasze Bio M. pzdrrr Cool Cool

Powrót do góry
Serenkaa

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 8:00 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

długo się zastanawiałam napisać , gdyż moje pytanie może wydawać się na poziomie 12 - latki ... jednak stres potrafi zrobić wszystko z człowiekiem Laughing .. mianowicie 1 lipca doszło między mną a chłopakiem do zbliżenia .. trwało to może ok 10 -15 sekund ( jakieś 5 -6 wejść od razu po tym przerwaliśmy bo baliśmy się ) bez zabezpieczenia , ponieważ nie mieliśmy tego w planach , jego członek był raczej suchy bo go wczesniej wytarł .. a orgazm dopiero osiągnął na zewnątrz! po ok 25 minutach od zajścia. stymulowałam jego członka ręką , nie było nawet pettingu , mój cykl to 30-32 dni ( 17 powinnam dostać) . i ogólnie mi chodzi czy jakimś cudem mogło dojść do zapłodnienia ? wiem , że to może wyda się dziecinne pytanie , ale jednak trapi mnie to już od tygodnia Confused z góry dziękuję za odpowiedź Wink
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie...Skoro nie było wytrysku to nie...

Pamiętaj, że żeby doszło do zapłodnienia potrzebny jest plemnik i komórka jajowa. Jeśli nie ma jednego z tych dwóch "elementów" lub ich obu, to nie dojdzie do ciąży.
xalax

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam nastepujacy problem. Doszlo do lekkiej stycznosci mojego czlonka z pochwa dziewczyny dokldanie nie wiem ale jak wszedl to na moze nie caly cm bylo to przxerywane itp. Nie bylo wytrysku ani nic z tych rzeczy moze mi ktos pomoc bo boimy sie ze zaszla w ciaze
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli nie było wytrysku ani preejakulatu to nie ma szans na ciążę
Powrót do góry
xalax

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolego up

Ona miala dni plodne ale nie bylo wytrysku ani nic i jest dziewica. A to 2 co mowisz co to jest? Jesli nawet wszedl ale to bardzo lekko cm max albo tylko mial stycznosc z lechtaczka.
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

preejekulat to płyn ktory wydzielany jest z członka w stanie podniecenia, nie jest to wytrysk ale może zawierać plemniki zdolne do zapłodnienia, jednak płyn ten musi być wprowadzony głęboko do pochwy żeby można było martwić się o ciążę, i jakby co to koleżanką jestem a nie kolegą Razz
Powrót do góry
xalax

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nie mamy sie co martwic tak? jak miala dni płodne. bo mi przychodza mysli samobojcze juz ;p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 14 z 40