Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wpływa na płód Smile Także możesz być o to spokojna Smile
kazia90

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 2:19 pm    Temat postu: ;/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.. moze i trochę głupie bo z tego co wszyscy piszą nie można zajsc w ciążę bez wytrysku.. Ale jakieś 4 tygodnie temu uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, robiliśmy to dosyć krótko, z prezerwatywą i nie było wytrysku .. ale nie moge dać spokoju sobie z tym.. i boje się, ze mogłabym być w ciązku Confused czy to jest w ogole możliwe ?

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z prezerwatywą i bez wytrysku - NIEMOŻLIWE !
Powrót do góry
kazia90

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak... poprostu zaczęłam sie martwić bo okres mi się spoźnia i pierwsze co to właśnie pomyślałam o tym.. heh. Ale dzięki za odp Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy o ciazy Exclamation
Powrót do góry
alex:))

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:17 pm    Temat postu: Furagina Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem.furaginum można zażywać w 2 trymestrze ciązy.Zabraniane jest go używanie od 6-7 tygodni przed narodzinami bobaska. Do tego czasu lek nie powinien zaszkodzić płodowi.
Nie ma powodów do objaw.Smile
Trzymam kciuki:)
Powrót do góry
lenaa116

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłam u ginekologa jestem już w 1 miesiącu narazie jest wszystko ok jeja ale sie ciesze nawet nie pomyślała bym ze to juz 1 miesiąc nic na to nie przypuszczało a jednak niespodzianka Smile Very Happy dziekuje za rady:)
Powrót do góry
LindsayWhite

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 12:49 pm    Temat postu: hellp me Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem pisałam wcześniej ze robiłam to z chłopakiem ale nie przebił mi błony bo to był nasz pierwszy raz . Nie doszło do wytrysku . I nie używaliśmy prezerwatywy . Ogólnie trwało to może 2 minuty . Ponieważ gdy wepchnął głębiej poczułam ból i powiedziałam ze jednak warto z tym poczekać. Zadałam pytanie czy jestem w ciąży , odpowiedziano mi ze nie ponieważ nie było wytrysku i to niemożliwe . Lecz jednak na 2 dni później zauważyłam białą gęstą wydzielinę . Co może to oznaczać . proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuje !
A i chciałam dodać ze za tydzień powinnam dostać miesiączkę . A i po ilu dniach można zrobić test ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test po 14-16 dniach po stosunku. A biała wydzielina to śluz . I jest całkiem normalna.

Nie obserwowałaś nigdy swojego organizmu??
antonio17

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Wczoraj z dziewczyną "bawiliśmy się" własnymi ciałami. Włożyłem w nią członka (tak na 6cm) tylko na chwilę (5-6 sekund, góra 7), umytego w wodzie i suchego. Po wyciągnięciu miałem małą kropelkę preejakulatu na nim. Nie było na 100% żadnego wytrysku. Moja dziewczyna ma ostatnio opóźnione okresy (3 jak na razie), spowodowane stresem przez szkołę i nie tylko. Trwają one około 50 dni. Następny ma być 10 sierpnia.

Pytanie:
Jaka jest szansa na to że zaszła w ciążę? To jest cholernie głupie uczucie, bo mamy oboje pewność, że nic się nie stało i nic nie wydarzy, ale boimy się i szukamy jakiegoś upewnienia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 17 z 40