Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie.
Serenkaa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 1:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mnie może ktoś odpowie ?.. wiem , że panikuje , ale byłabym bardzo wdzięczna .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Serenkaa już dostałaś odpowiedź...ile można pisać to samo?

NIE MA MOŻLIWOŚCI CIĄŻY!

A jak jeszcze masz wątpliwości to idź do ginekologa...
kolega

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad Od kilku dni nie moge spac, mianowicie chodzi o stres wywolany tym ze ja i moje dziewczyna mozemy byc rodzicami ale nie palanowalismy tego Sad
Moj problem jest taki, moge sie powtarzac ale to wszystko stres bo "wpadka" by mi popsula zycie:( wkazdym badz razie nie chce tego a wiec tak 2 moje pytania juz byly ale moge sie powtarzac. Chce opisac wszystko bo nerwy mnie juz tak zzarly ze nie mysle normalnie.

Mianowicie tak moja dziewczyna (dziewica) pierwszy swoj raz mielismy 27 cze. czyli to byl pierweszy dziec po okresie, (26 przestala juz krwawic)
Stosunek byl z prezerwatywai na czas wytrysku wyjelem penisa z pochwy. Nastepnie moj niepokoj wywoluje petting czy jak umylem rece po dotknieciu penisa lub je wytarlem i tak po 5-10 minutach wrocilismy do zabaw, (dni z pettingem byly to 4,5,11,12 lipca) Nastepnie mielismy 3 stosunki 17,18. Stosunki byly z zabezpieczeniem i tak samo jak 27 cze. I teraz zblizam sie do sfinalizowania mojego pytania a wiec tak

po 1 - czy istnieje wprowadzenia jakich kolwiek plemnikowdo pochwy za pomoca palca pomimo ze je sie umylo, wytarlo badz odczekalo jakis czas??
po 2 - czy istnieje ze z prezerwatywy moglo cos wyleciec lub sie dostac pomimo ze prezerwatywa byla cala nie dziorawa, ani sie nie zsunela.

Aktualnie jest25 lipca moja dziewczyna tak powinna okresu dostac 20 chyba wiec sie spoznia Sad, ani nie liczy dni plodne - nieplodne ani nie zapisuje dat okresow wczesniejszych Sad Jak napisalem wyzej nerwy mnie zzreaja Sad PROSZE NIECH KTOS NAPISZE
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ile można Ci pisać ze ciąży z tego nie będzie?

NIE MA SZANS NA CIĄŻĘ!

Plemniki giną w wodzie, a jak wycierasz rękę to je miażdżysz...

A z prezerwatywy się nie teleportują bo nie posiadają takiej umiejętności...

A nerwy niczego nie usprawiedliwiają...Uspokój się i nie stresuj dziewczyny bo jej się jeszcze bardziej okres opóźni...Poza tym skoro nie zapisuje dat miesiączek to skąd ma niby wiedzieć że jej się spóźnia?Skoro nie wie ilu dniowe cykle? Shocked
lenaa116

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie czy jezeli kochałam sie z chłopakiem doszło do wytrysku lecz poza pochwe a on nie umył go i odrazu po tym kochalismy sie 2 raz moge byc w ciazy?? robiłam test i wyszły 2 kreski czyli ze jestem ale znowu robiłam badania 3 dni przed zrobieniem testu i miałam liczne bakterie dostałam furagine czy to tez moze miec wpływ na wynik testu?? bardzo was prosze o odpowiedz z góry dziekuje SmileSmile

Dodano po 1 minutach:

mam takie pytanie czy jezeli kochałam sie z chłopakiem doszło do wytrysku lecz poza pochwe a on nie umył go i odrazu po tym kochalismy sie 2 raz moge byc w ciazy?? robiłam test i wyszły 2 kreski czyli ze jestem ale znowu robiłam badania 3 dni przed zrobieniem testu i miałam liczne bakterie dostałam furagine czy to tez moze miec wpływ na wynik testu?? bardzo was prosze o odpowiedz z góry dziekuje SmileSmile
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli miałaś wtedy dni płodne, to możesz być w ciąży.
po ilu dniach od stosunku robiłaś test? wiarygodny jest dopiero po min. 14 dniach od stosunku, a 100% pewności da Ci test z krwi
Powrót do góry
lenaa116

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test robiłam z ok 3 tygodnie po miałam dostac okres 22 a do dzisiaj ani śladu tylko ze mam złe wyniki moczu mam liczne bakterie czy to tez mogło wpłynąc na test??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test z krwi. Testy apteczne często się mylą i nie pokazują istniejącej ciąży.
lenaa116

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok w poniedziałek pojde do lekarza a mam jeszcze jedno pytanie czy jezeli załuzmy ze jestem w ciązy juz 2 tydzien lub 3 a tydzien temu brałam furagine moze to jakos wplynac na płód?? ogólnie bardzo sie martwie bo to moja pierwsza ciaza predzej jak sie starałam nie mogłam zajsc w ciaze lekarz zapisał mi hormony i bardzo bym sie cieszyłą jezeli bym była Smile z góry dziekuje Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 16 z 40