Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę.
vanillasky

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak myślisz, a co z tym wcześniejszym wytryskiem u partnera?? czytałam, że tam też jest śladowa ilość plemników?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przedwczesny wytrysk to wytrysk taki jak każdy tyle ze za wcześnie...

Domyślam się że chodzi Ci o preejakulat...Tam plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają się bezpośrednio przed wytryskiem.
vanillasky

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak rzeczywiście o to mi chodziło. Czyli nie ma szansy na ciążę? Zrobię na wszelki wypadek jeszcze test i będę czekała z cierpliwością na okres. Dziękuje
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans. Test jest wiarygodny dopiero 14-16 dni po stosunku.
-_bebe_-

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprostuja napisał:
Czy jest możliwość zajścia w ciążę gdy członek ocierał się o pochwe, ale nie wszedł w nią, dotykal lekko wewnętrznych jej części ale tylko tak z brzegu? nie było wytrysku lecz się martwię. Penis był raczej suchy bez kropelkowania ani żadnego śluzu...bo ja po prostu tak mam rzadko. Tak samo czy może coś się stać przy pieszczotach palcami? jeżeli dotykałem swojego penisa (nie było wytrysku) a później po jakimś czasie wkładałem palec do pochwy swojej dziewczyny.

Proszę o szybką odpowiedź na PW albo lepiej na maila jeśli to możliwe.

Pozdrawiam i czekam niecierpliwie . . .

witam! Smile do biomedical.pl dołączyłam niedawno i nurtuje mnie ten temat, który poruszyłeś, na który właśnie się natknęłam.. Confused otuż chciałabym prosić o odpowiedź na temat wcześniej poruszony przez Ciebie, bo nie chcę powtarzać na forum tego o czym pisałeś... więc jak to z tym jest?? Rolling Eyes
'Czy jest możliwość zajścia w ciążę gdy członek ocierał się o pochwe(...)'??? bardzo proszę o odpowiedź na maila... pozdrawiam..
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli nie było wytrysku (ani przed ani w trakcie), to nie ma takiej możliwości.
Powrót do góry
alex:))

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DO CIAZY POTRZEBNA JEST DOSC SWIEZA ILOSC SPERMY GLEBOKO W POCHWIE.!
wiec tak jakmgm powiedziala bez tego nie ma dziecka i nie bedzie.
Smile
Powrót do góry
vanillasky

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eh a ja dalej czekam na okres, znowu wydziela się śluz i mam bóle podbrzusza czy jednak możliwe, że doszło do zapłodnienia, nawet jeśli partner nie doszedł wcale?

Dodano po 13 minutach:

I dodam że wczoraj po 7 dniach zrobiłam test z wcześniejszym wykrywaniem takim od 6 dni, ponadto w tym dniu spodziewałam się okresu i wyszedł negatywny.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic nie wykryje, bo ciąży od tamtego czasu po prostu nie ma! od momentu zapłodnienia zarodek wędruje ok 7 dni do jamy macicy, a kolejne 7 dni trwa jego zagnieżdżenie się w błonie śluzowej jamy macicy!!!

Także nie jest on wiarygodny...

Napisałam, jeśli wcześniej nie było możliwości zajścia w ciążę to nie ma mowy o ciąży.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 19 z 40