Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 1:41 pm Temat postu: |
|
|
i kropka:D
wyluzuj troche vanillasky |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bob19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 6:48 pm Temat postu: |
|
|
opisze krótko:
doszło do wytrysku w pochwie, ALE W PREZERWATYWIE. Wiec zaraz wyciagnałem członek i ściągnąłem prezerwatywe. Ale później majstrowałem palcami w pochwie, i nie wiem czy mogły sie na nich znajdowac plemniki, które mogłby zapłodnić komórke. Dziewczyna ma okres nieregularny, ale nie wyklucza że moze to być dzien płodny..
będę wdzieczny jeżeli mnie ktoś uspokoi lub powie co mam robić. dzieki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
bob19 Jeżeli na palcach była sperma powiedzmy w widocznej ilości, istnieje pewne ryzyko ciąży. Dużo czasu upłyneło od czasu gdy ściagłeś prezerwatywę?
W przypadku gdy sperma na rękach byłą widoczna i została wprowadzona do pochwy, a nie mineły od tego zajscia 72h radzę udać sie do lekarza po tabletkę "po". Jeżeli mineły to już przysłowiowa "musztarda po obiedzie" i trzeba czekać minimum 14 dni od zajscia zróbcie test ciażowy (albo zwykły, albo z krwi).
Jednak jeśli w przypadku gdy mineło kilka minut od czasu gdy ściągałeś prezerwatywę, możesz spać spokojnie a na nastepny raz radzę zachować troszkę więcej higieny... unikniesz w ten sposób takiego stresu... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nila
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:27 am Temat postu: |
|
|
Proszę o poradę.
Ostatnio kochałam sie z partnerem bez zabezpieczenia, bylo to około połtora tyg od pierwszego dnia miesiączki i nie doszło do wytrysku wewnątrz. później podobna sytuacja powtórzyła się tydzien pozniej. i teraz zastanawiam sie czy mogło dojść do zapłodnienia. Miesiączka opóźnia mi się już o 3 dni, choć nie mam regularnych cyklów. Ogólnie od 3 dni boli mnie głowa, brzuch mi puchnie choć nie boli, non stop chce mi się jeść, piersi mi napuchły. czy jest jakies ryzyko, że zaszłam w ciąże? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:31 am Temat postu: |
|
|
Raczej nie powinnaś zajść jeśli na pewno nie było wytrysku w Tobie. Chyba że wcześniej się zdarzyło...Bo z tego co pamietam miałas wątpliwości co do prezerwatyw...
Zrób sobie test tak dla uspokojenia (14-16 dni od ostatniego stosunku). _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manu
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
witam mam takie pytanie ktore mnie trapi otoz probowalem przezyzc z moja dziewczyna swoj pierwszy raz ona tez jest dziewica na poczatku dotykalem jej pochwy palcami robielm rozne pieszczoty pozniej chcialiemsy to zrobic lecz lekko wlozylem penisa i bardzo ja bolalo i przerwalismy i zalozyem zabzpieczenie lecz tez nic nie bylo z powodu tego ze ja bolalo i postanowilismy kiedy indziej sprobowac penis wszedl moze centymetr lub 2 nie przerwalem blony ani nie dostalem orgazmu tylko na moim penisie by sluz wlasnie nie wiem czy to z pochwy? czy ode mnie czy mogla ona zajsc w ciaze? dodam ze rano masturbowalem sie a poznym wieczorem doszlo do tego spotkania kapalem sie przed prosze o odpowiedz??czy mam sie czego obawiac?moze troche dziecinne to pytanie ale martwi mnie to.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie. Żeby doszło do ciąży musi być wytrysk...
A co do bólu...Najlepiej jak wejdziesz w nią szybko, raz a dobrze...Dopóki nie przerwiesz jej błony to będzie ją bolało. A jak zrobisz szybkie pchnięcie, to ból będzie trwał bardzo krótko. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manu
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 6:36 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za uspokojenie hmm a z tym mocnym pchnieciem to jaka pozycja byla by najlepsza do tego zeby ja bolalo jka najmniej?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 6:56 pm Temat postu: |
|
|
No tak to się nie da. Z pkt widzenia medycznego najlepiej w misjonarskiej z poduszką pod pupą, ewentualnie z podkurczonymi do klatki piersiowej nogami. Wtedy błona jest bardziej rozciągnięta i krócej trwa jej przerwanie.
Koniec off'a _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nula09
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Chciałam prosic o poradę. Dwa tygodnie temu kochałam się ze swoim chłopakiem. Mieliśmy zabezpieczenie (prezerwatywa). Uważaliśmy jak zawsze, prezerwatywa ani nam nie pękła ani się nie zsunęła, a on nie doszedl jezeli mozna tak okreslic "we mnie". Jednak teraz spóźnia mi sie okres. JAk uważacie czy moglam zajśc w ciązę. Nie sadze zeby bylo to mozliwe ale odchodze od zmysłow juz. Z gory dziekuje za pomoc :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|