Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Lis 04, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stefan1991 jezeli wytrysku w ogole nie bylo to nie ma fizycznej mozliwosci zeby dziewczyna byla w ciazy

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki mala_mi Wink obawialem sie tzw wpadki Sad ale chyba juz bd ok bo dzis dziewcyzna dostała okres:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dostala normalny okres, to tym bardziej ciaza niemozliwa.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym roku skończyłam 16 lat i zdecydowałam się na współżycie z moim chłopakiem, z którym jesteśmy już parą od ponad roku. Bez żadnej złości przyjmę od Was krytykę i różne złe wypowiedzi na mój temat, ale taka chyba już jest natura człowieka, że musi najpierw przez coś przejść żeby zrozumieć, że nie jest do czegoś gotowy, tak jak ja do współżycia. Jednak chciałam usłyszeć Wasze zdanie i opinię na temat o którym piszę poniżej.
Próbowaliśmy już seksu kilka razy. Pierwszy raz chłopak włożył tylko we mnie penisa, ale nie było wytrysku i pojawiła się normalna miesiączka. Za drugim razem mieliśmy prezerwatywę ( nic się z nią nie stało, nie pękła i nie zsunęła się podczas stosunku) wtedy również dostałam miesiączki. Teraz był nasz trzeci raz dokładnie taki sam jak drugi, niczym się nie różnił, jeżeli chodzi o zabezpieczenie i też dostałam miesiączki. Problem polega na tym, że czytałam ostatnio jakieś fora internetowa, na których pisano, że można by w ciąży i mieć normalną miesiączkę, a ja nie mogę w to uwierzyć. Bo jak to jest możliwe ??? Teraz bardzo panikuję, zupełnie nie jestem gotowa na to, aby być matką, a już na pewno nie będę wiedziała jak o tym powiedzieć rodzicom. Jak uważacie, czy jest jakakolwiek możliwość abym była w ciąży ??? Już mam rożnego rodzaju schizy, oglądam co chwila brzuch, piersi, płaczę, panikuje. Kiedy tylko przeczytałam wszystkie objawy ciąży, uważam, ze je mam. Proszę o pomoc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lenka to normalne.. jak sie naczytasz na innych forach i na kazdym co innego pisza to w głowie tworzy sie własny-czarny scenariusz. nie masz czego sie obawiac bo zabezpieczacie sie i to duzy plus dla Was.
po 2gie: spr czy gumka jest cała itp.
ps- dobrze by bylo zebys do gumek dołozyła globulki dopochwowe. wtedy wieksza szansa ze nawet jakby guma pekła to globulki zadziałaja i nie dopuszcza do zapłodnienia.
w ciazy nie ma okresu. jest jedynie plamienie. a to duza roznica.
umiesz liczyc dni płodne? obserwujesz swoj organizm? moze warto pomyslec o tabletakach anty? ale 16 lat to chyba za wczesnie na taka dawke hormonow.
nic nie przejmuj sie. wszystko jest dobrze _) z tego co piszesz moge powiedziec ze nie ma mowy o ciazy Smile
wytrysk w srodku + dni płodne + owulacja - tylko wtedy jest szansa na ciaze. w innym wypadku nie Smile spokojnie Very Happy

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z wind, skoro bylas zabezpieczona a miesiaczka byla normalna (nie plamienie) bo czesto na różnych forach myli się "miesiączkę w czasie ciazy" z plamieniem, to ciaza niemozliwa. Nie panikuj. Bylo zabezpieczenie ktore nie zawiodło ciązy nie ma Smile
Jezeli masz regularne cykle, obserwuj siebie, plus naucz sie obliczac dni płodne (to również jest na naszym forum), i kochaj sie w czasie dni niepłodnych z zabezpieczeniem, albo tak jak mówi wind gumka + globulka, albo poprotu tabletki anty.
Piątka z plusem za to że najpierw myślisz, potem robisz i że myślicie o zabezpieczeniu... bo ostatnio wydaje mi się że większość nastolatek o tym zapomina.

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za pomoc i rady od wind_of_hope i mala_mi, uspokoiłyście mnie Smile.
To prawda, naczytałam sie na innych stronach internetowych różnych rzeczy i teraz sieję panikę. Nie nauczyłam się jeszcze liczyć dni płodnych, ale zrobię to jak najprędzej. Co do globulek to poczytam o tym coś więcej i w razie jakiejś niewiedzy napiszę do Was Smile. Dziewczyny jeszcze raz dziękuję !!!
Powrót do góry
hauwei11

PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 11:32 am    Temat postu: Ciaza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie,,,kochałem sie z dziewcyna ale nie miałem w niej wytrysku i w dodatku bułem pod wpływem alkocholu,,,ale ona (niby) miała dni płodne czy moze zajsc w ciaze??? pomuzcie;(

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hauwei11 No sytuacja nie jest ciekawa... pytanie czy wytrysk nastapil po wyjsciu z niej? Jesli tak to ryzyko jest, gdyz pod wplywem alkoholu ciezko jest panowac nad soba, szykosc reakcji jest taka jaka jest no i nie mozna miec gwarancji ze cos wycieklo.
Jesli jednak wytrysk w ogole nie nastapil, albo nastapil np po 5 min po wyjsciu z niej to mozesz spac spokojnie.

PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 12:19 pm    Temat postu: Ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem ze nie wytryslem w nia bo jak go wysunełem to dopiero dostałem orgazm...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 28 z 40