Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
piotrek881109

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 24, 2009 1:56 pm    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalismy się z dziewczyną pierwszy raz ztego co wiem to byly dni plodne robiliśmy to bez gumki. wytrysk by był gdy bym nie wyją , ale jak wyjąłem to też go nie było. czy może zajść w ciąże?

dwa tygodnie po też to robiliśmy ale już z gumką wytrysk miałem ale w trakciie wyciągania. czy jest możliwość zajścia w ciążę?
prezerwatywa nie pękał.
proszę o szybką odpowiedz
okres spóźnie się 5dni chociaż czasami też miała nieregularne.
a i jeszcze to czy podrażnienie poczhwy podczas pierwszego stosunku może opóźnić okres

proszę o jak najszybszą odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Paź 24, 2009 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie doszło do wytrysku w niej popdczas przerywanego bez zabezpieczenia to nie powinno nic się stać, aczkolwiek zagrożenie zawsze wtedy jest.

Przy stosunku z prezerwatywą nie ma szans na ciążę Skoro nie pękła.

Zróbcie test jak minie 14-16 dni od ostatniego stosunku, najlepiej taki z krwi w laboratorium to Wam obojgu ulży...

Co do pytania o podrażnienie pochwy...To akurat nie ma znaczenia. Stawiałabym raczej na stres związany z pierwszym stosunkiem...

Ale skoro miewała nieregularne to myślę że to właśnie taki cykl jest Smile
Isztar2

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie. Bralam tabletki antykoncepcyjne przez 6 lat. Odstawilam jakos lipiec lub sierpien, mozliwe ze sierpien.
Pamietam ze okres z odstawienia przyszedl w terminie.

We wrzesniu (max do polowy). mialam miejsce sytuacja ze chlopak (obecnie byly chlopak) wszedl we mnie tylko na chwile na samym poczatku i skonczylo sie na seksie oralnym.
Jestem pewna ze po tym dostalam okres(mysle ze to byl koniec wrzesnia 23 moze, bo tez nie zapisalam), tylko spozniony 3-4 dni. Ale wygladal tak jak zawsze (taki jak zawsze przy tabletkach chociaz ich juz nie bralam).

Miala miejsce jeszcze jedna podobna sytuacja ale wtedy juz od samego poczatku byla prezerwatywa i tez tylko na chwile a skonczylo sie znowu na seksie oralnym. czyli zadnego wytrysku we mnie nie bylo.
Nie wiem kiedy to bylo czy kolo 20 wrzesnia czy max 29-30. Ale w ta juz watpie zeby z tego ciaza mogla byc.

Nastepnie 8 pazdziernika dostalam pamienia brazowowego, momentami z krwia i skrzepami malymi. Brzuch mnie nie bolal. Myslalam ze to okres i wzielam 2 tabletki microgynon (chcialam wrocic do tabsow). jednak po 2 dniach stwierdzilam ze to nie okres i je odstawilam znowu. Po 4 dniach dostalam skape krawienie ehh pewnie spowodowane odstawieniem tych dwoch tabletek.
Oczywiscie mam schize ze jestem w ciazy. Testy ciazowe robie od jakiego 15 pazdziernika. Wszystkie sa negatywe. 19 padziernika zrobilam test z krwi bhcg i wynik mam >1 ml przy normach, czyli ujemny

Jak zobaczylam wynik to w niedziele zaczelam brac tabletki i juz ich nie przerwe. W poniedzialek wizyta u ginekologa ale bardzo sie boje ze mimo tej bety on zobaczy ciaze na usg

Zawsze mialam problem z prolaktyna i zauwazylam ze z prawego sutka po scisnieciu wycieka wydzielina. Choc tym sie nie az tak nie przejmuje, bo juz kiedys bralam na to bromergon..

czy jest mozliwosc ze po tak dlugim czasie od tego malego "wyskoku" moglabym byc w ciazy jednak i beta nie wykazalaby tego ?

Czy mysliscie ze po takim czasie moge zaufac testowi z krwi?

Na pewno mialam jeden okres po tym, drugiego sie juz nie doczekalabym szybko po tych 2 tabletkach microgynonu bo dostalam po nich okres z dostawienia:(

Aha nie wspomnialam tez ze odstawienie tabletek bylo prawie rowne z rozpoczeciem przez mnie diety proteinowej i w ciagu 2,5 miesiecy schudlam 12 kg. Jadlam bardzo bardzo malo juz na sam koniec, jakies 600 kalorii max. 3 razy przy wysilku zakrecilo mi sie w glowie. A plamienie u mnie wystapilo 2 dni po tym jak diety zaprzestalam i troche wiecej zaczelam jesc. Aczkolwiek wciaz jem bardzo malo, bo juz nie czuje potrzeby ciaglego jedzenia jak przed dieta

Czy po odstawieniu tabletek moze pojawic sie wyciek z sutka? Bo tak naprawde wczesniej przed odstawieniem, nie zwracalam uwagi na to..

od 3 tygodni sie tak bardzo stresuje tym wszystkim. Bola mnie juz wezly chlonne i czuje sie chora. od niedzieli biore ten microgynon i tak jakos od tego czasu bolal mnie zoladek i jelita. Dzisiaj na szczescie mi przeszlo i czuje sie dobrze.
Ostatni test sikany robilam wczoraj i negatywny..
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie było wytrysku więc w czym problem?

Nie panikuj...Wszystko jest ok. tylko niepotrzebnie przerwałaś branie tabletek po tych dwóch.

Skoro beta po takim czasie wyszła negatywna to nie ma szans na ciążę...
Isztar2

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jejku, dzieki za odpowiedz. Wierze w to caly czas, staram sie ale jestem strasznaaaa panikara. Nigdy nie bylam bez tabsow. I bardzo zaluje po tych dwoch przestalam. Zawsze tyle czytam a tutaj zamiast cos poczytac to od razu przestalam brac Sad teraz oczywiscie znowu zaluje ze nie zasiegnelam wiedzy ehh a teraz sie mecze Smile
Powrót do góry
melisa90

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 4:33 pm    Temat postu: Pieszczoty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze podczas pieszczot? Nie doszlo do wytrysku, czlonek wedrowal w okolice pochwy ale nie byl wlozony do srodka. Ostatnio mialam nieregularne okresy ale teraz spoznia mi sie ok. 10 dni wiec troche sie martwie. Prosze o odpowiedz

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne. Wystarczy poszukać..Jeśli trudno przeczytać co się znajduje na 1 stronie to jest opcja "szukaj".

Przeczytaj regulamin forum które zaakceptowałaś.

Przeniosłam do odpowiedniego tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

melisa90 jeżeli nie było wytrysku to jak wg ciebie miało dojść do zapłodnienia??

Brak wytrysku = brak plemników = brak ciąży

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale pozostaje jeszcze preejakulat Smile dlatego pytam o prawdopodobienstwo. ale zaglebiajac sie bardziej w temacie zdazylam wyczytac ze waha sie ono 1-5% takze... juz mam odpowiedz na swoje nurtujace pytanie Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W prejekulancie moga sie pojawic plemniki przed samym wytryskie, a skoro wytrysku nie bylo to nie bylo plemnikow w preejakulancie.

PostWysłany: Sro Lis 04, 2009 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanie:)
wszedelm w moja dziewczyne trzy razy. bez gumki, wytrysku nie mialem. to bylo kilka dni po jej okresie. wczesniej ona zajmowala sie "mna". okres spoznia sie jej 5 dzien.. wczesniej tez miala nieregularne jak tez wchodzilem w nia.. czy moze byc w ciazy? prosze o odp:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 27 z 40