Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Isztar2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
niepewna20

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam takie pytanie odnośnie tego płynu...Załóżmy,że nastąpił wytrysk(oczywiście stosunek zabezpieczony:>).. i chciałabym to zrobić 2 raz po ok 2 godzinach...i pytanie plemniki są już w tym płynie który wydziela sie z podniecenia??? czyli prezerwatywę muszę założyć od razu ponieważ ryzyko ciąży istnieje ?? zakładam sytuacje kiedy mężczyzna nie odda moczu...proszę o odp i z góry dzięki
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No czy one sa w tym płynie trudno powiedziec, napewno moga znajdowac sie w cewce wiec teoretycznie nie ma nic na przeszkodzie zeby "wyszly na zewnatrz" razem z plynem.

Proponowalabym po 1 stosunku umyc czlonka i przed 2 stosunkiem zalozyc prezerwatywe.

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 12:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co sie juz dowiedzialam na tym forum, to jesli byl wytrysk a facet sie umyl ale nie oddal moczu, to tak, plemniki moga zostac w cewce moczowej i ryzyko ciazy istnieje wiec prezerwatywe trzeba zalozyc od razu.

Ale niech sie wypowiedza madrzejsi Wink
Powrót do góry
niepewna20

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 8:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli z tego co rozumiem ,żeby usunąć wszystkie plemniki nalezu umyć członka i chłopak musi oddać mocz... dziękuje bardzo Smile pozdrowionka:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teoretycznie tak ale przy drugim stosunku zaleca siie uzycie prezerwatywy dla 100% pewnosci

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile mam pytanko...

kochałem się z dziewczyna 11listopada,miala dni płodne chyba.

Byłem mocnoa podniecony a mój członek wydzielał ten cały prejakulat.

Kochalismy się bez zabezpieczenia,jednak od wytrysku doszło dopiero po ponad 5minutach po wyciągnieciu członka z pochwy.

Jest w ogole jakiejs ryzyko zajscia w ciąże?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jesli do wytrysku nie doszlo w srodku i pod warunkiem ze ten płyn to podniecenie a nie sperma

Powrót do góry
niepewna20

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy w ślinie plemniki giną?? tak z ciekawości:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niepewna20 tak w slinie plemniki gina, gdyz jest to nieodpowiednie srodowisko dla nich. Jedynym dogodnym srodowiskiem w jakich sa stanie "funkcjonowac" jest to meska sperma.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 30 z 40