Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niepewna20
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 9:51 pm Temat postu: |
|
|
no oki i mam jeszcze ostatnie już pytanko... czy one giną od razu przy kontakcie ze śliną czy musi minąć ileś tam czasu?? dzięki za cierpliwość bo w sumie od razu mogłam zadać to pytanie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 9:56 pm Temat postu: |
|
|
niepewna20 mysle ze gina odrazu a jesli nie to gora do 5 minut sa w stanie 'wyzyc"100%. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna20
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 9:58 pm Temat postu: |
|
|
dzięki za informacje i pozdrowionka:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LENKA4526
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Hej Pisałam do Was jakiś czas temu, prosząc o radę. Byłam chora na grypę ostatnio i brałam bardzo dużo leków, nawet 9 tabletek dziennie. Spóźnia mi się miesiączka już 5 dzień i trochę zaczynam się denerwowa to sytuacją, bo mama powiedziała,że jeżeli dlugo jej nie będzie to pójdziemy do ginekologa. Wtedy dowie się, że nie jestem dziewicą i będzie bardzo źle. Jak uważacie co mogłabym jej powiedziec, żeby jeszcze poczekała, albo jak jej wytlumaczyc, że wolalabym wejsc do gabinetu sama. To spory problem, bo objawow ciazy zadnych nie mam jak na 6 tydzien... ale miesiaczki tez brak. Dzieki za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 11:42 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli masz ukonczone 16 lat, to Twoja mama nie musi być w gabinecie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ulinkaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 11:48 pm Temat postu: |
|
|
witajcie. Jestem swiezo po akcji z peknieta gumka. Pekl durex. To osmy dzien cyklu. Cykle dosc nieregularne ok.40 dniowe. Zorientowalismy sie z partnerem w trakcie, do wytrysku nie doszlo. Prezerwatywa byla jednak mokra, nie jestem w stanie stwierdzic, czy byl to plyn ejakujacyjny, czy moze ze mnie. Prosze napiszcie mi, czy to mozliwe, zebym zaszla w ciaze?
Umowilam sie na jutro do gina po tabletke po, ale nie wiem, czy jest sens. Prosze o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 12:06 am Temat postu: |
|
|
wg mnie nie ma. 8dc to niepłodny (jeszcze), poza tym wytrysku nie było, ale zrobisz jak bedziesz uwazała. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ulinkaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 12:58 am Temat postu: |
|
|
A czy fakt, ze w ciagu ostatniego roku po odstawieniu tabletek cykle mam dosc nieregularne (najkrotszy 32 dni, a najdluzszy 43) nie jest argumentem za tabletka?
Wewnetrznie czuje, ze nie chce jej brac, to ogromna dawka hormonu, nieobojetna dla organizmu, a wiem jakie hormony potrafia zrobic w nim spustoszenie... Ale z drugiej strony boje sie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 9:08 am Temat postu: |
|
|
pojdz do lekarza i zobacz co on Ci poradzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 1:40 pm Temat postu: |
|
|
ulinka A po co chcesz brać tabletkę skoro to były dni niepłodne?
Dni płodne przypadają u Ciebie od 12 do 23 dnia cyklu...Nie panikuj. Ciąża niemożliwa...
A do ginekologa możesz iść, a nawet powinnaś, ale po tabletki antykoncepcyjne na stałe...Trzeba Ci cykl wyregulować, i można do tego tabletki anty wykorzystać...Dwa walory w jednym _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|