Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ulinkaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 26, 2009 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. Bylam dzis u mojej pani dr. Powiedziala, ze przy tak dlugich cyklach prawdopodobienstwo ciazy jest w 7dc znikome, zwlaszcza, ze nie doszlo do wytrysku. Powiedziala, ze jej zdaniem nie ma sensu brac tabletki. Zrobila mi tez normalne badanie, jak i usg dopochwowe i stwierdzila, ze jajniki nie wygladaja na nabrzmiale i wszystko jest "wyciszone". Chyba wiec rzeczywiscie nie ma powodow do obaw.

A jeszcze chcialam zapytac, czy przeziebienie (kilkudniowy katar), ktory mialam na samym poczatku tego cyklu, podczas miesiaczki, moze wplynac na przesuniecie sie owulacji na wczesniejsze dni?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lis 26, 2009 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nawet bym powiedziala ze moze przesunac napozniejsze.... tak mi sie wydaje

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałam 3 dni temu,ze okres spoznia sie 5 dzien, a dzis to juz nawet 8 . Zawsze bolały mnie piersi kilka dni przed, a teraz tzn. od jakich dwoch dni same sutki. Bylam chora na grype 3 tygodnie temu i sporo cwiczylam, czy uwazacie, ze przez to mogly sie tak zmienic moje objawy przed miesiaczka i moglo to wplynac na jej opoznienie. Mama chce isc ze ma do ginekologa jezeli jej nie dostane na dniach... Co moge jej powiedziec aby pojsc sama ??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lenka jesli masz ukonczone 16 lat to nie musisz wcale isc z mama do ginekologa.
co do spozniajacego sie okresu: chorowałas na grype i przyjmowałas leki wiec wg mnie to jest przyczyna spoznienia @. poczekaj pare dni a zobczysz ze wszystko bedzie ok Smile

Powrót do góry
LENKA4526

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 8:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba bede musiala isc do ginekologa, bo miesiaczki nadal brak, a od 3 dni bardzo boli mnie nad pepkiem. Poczatkowo myslalam ze sie czyms strułam, a teraz to juz nie wiem co to moze byc. Plus te bolace sutki. Nic innego sie nie dzieje... Ciaza...??? Nie moge w to uwierzyc, zeby tak moglo byc, skoro nic sie nie stalo z zabezpieczeniem i mialam miesiaczke.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo nie jestes w ciazy Smile to psychika tak własnie dziala ze widzisz objawy ciazowe a tak naprawde nie było wytrysku w srodku itp.
nie wmawiaj sobie bo bedziesz w ciazy - ale urojonej.
zrelaxuj sie.
zrob test po 16 dniach od stosunku Smile i jestem pewna ze pokaze 1 kreche Smile

Powrót do góry
dragus93

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć, mam pewien problem i chciałabym sie zapytać gdyż nie pokoi mnie to. Razem z moim chłopakiem uprawialiśmy petting. Mój chłopak był w spodenkach i bokserkach a ja w samej w bieliznie. Po pewnym czasie miał wytrysk. Na spodenkach od zewnętrznej strony była plama spermy. Czy możliwe jest że sperma dostała sie do pochwy i jestesm w ciąży gdy siedziałam okolicami pochwy na spodenkach?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli zdjęłaś bieliznę i miałaś dni płodne, to istnieje ryzyko, że plemniki mogły się dostać...

A ta sperma była na pewno po zewnętrznej stronie?
dragus93

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak napewno byla, ale nie bylam w stringach tylko w majtkahc i mialam wkladke ale mozliwe ze dotknelam kroczem ten mokrej plamy
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli majtkami dotknęłaś to nie ma szans...Plemniki przez bieliznę nie przenikają, a tym bardziej jak jest wkładka...

A następnym razem razem po prostu uważajcie...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 32 z 40