Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ulinkaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. Bylam dzis u mojej pani dr. Powiedziala, ze przy tak dlugich cyklach prawdopodobienstwo ciazy jest w 7dc znikome, zwlaszcza, ze nie doszlo do wytrysku. Powiedziala, ze jej zdaniem nie ma sensu brac tabletki. Zrobila mi tez normalne badanie, jak i usg dopochwowe i stwierdzila, ze jajniki nie wygladaja na nabrzmiale i wszystko jest "wyciszone". Chyba wiec rzeczywiscie nie ma powodow do obaw.
A jeszcze chcialam zapytac, czy przeziebienie (kilkudniowy katar), ktory mialam na samym poczatku tego cyklu, podczas miesiaczki, moze wplynac na przesuniecie sie owulacji na wczesniejsze dni? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie, nawet bym powiedziala ze moze przesunac napozniejsze.... tak mi sie wydaje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LENKA4526
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Pisałam 3 dni temu,ze okres spoznia sie 5 dzien, a dzis to juz nawet 8 . Zawsze bolały mnie piersi kilka dni przed, a teraz tzn. od jakich dwoch dni same sutki. Bylam chora na grype 3 tygodnie temu i sporo cwiczylam, czy uwazacie, ze przez to mogly sie tak zmienic moje objawy przed miesiaczka i moglo to wplynac na jej opoznienie. Mama chce isc ze ma do ginekologa jezeli jej nie dostane na dniach... Co moge jej powiedziec aby pojsc sama ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 5:54 pm Temat postu: |
|
|
lenka jesli masz ukonczone 16 lat to nie musisz wcale isc z mama do ginekologa.
co do spozniajacego sie okresu: chorowałas na grype i przyjmowałas leki wiec wg mnie to jest przyczyna spoznienia @. poczekaj pare dni a zobczysz ze wszystko bedzie ok _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LENKA4526
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 8:42 am Temat postu: |
|
|
Chyba bede musiala isc do ginekologa, bo miesiaczki nadal brak, a od 3 dni bardzo boli mnie nad pepkiem. Poczatkowo myslalam ze sie czyms strułam, a teraz to juz nie wiem co to moze byc. Plus te bolace sutki. Nic innego sie nie dzieje... Ciaza...??? Nie moge w to uwierzyc, zeby tak moglo byc, skoro nic sie nie stalo z zabezpieczeniem i mialam miesiaczke. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
bo nie jestes w ciazy to psychika tak własnie dziala ze widzisz objawy ciazowe a tak naprawde nie było wytrysku w srodku itp.
nie wmawiaj sobie bo bedziesz w ciazy - ale urojonej.
zrelaxuj sie.
zrob test po 16 dniach od stosunku i jestem pewna ze pokaze 1 kreche _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dragus93
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Cześć, mam pewien problem i chciałabym sie zapytać gdyż nie pokoi mnie to. Razem z moim chłopakiem uprawialiśmy petting. Mój chłopak był w spodenkach i bokserkach a ja w samej w bieliznie. Po pewnym czasie miał wytrysk. Na spodenkach od zewnętrznej strony była plama spermy. Czy możliwe jest że sperma dostała sie do pochwy i jestesm w ciąży gdy siedziałam okolicami pochwy na spodenkach? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli zdjęłaś bieliznę i miałaś dni płodne, to istnieje ryzyko, że plemniki mogły się dostać...
A ta sperma była na pewno po zewnętrznej stronie? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dragus93
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 5:34 pm Temat postu: |
|
|
tak napewno byla, ale nie bylam w stringach tylko w majtkahc i mialam wkladke ale mozliwe ze dotknelam kroczem ten mokrej plamy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli majtkami dotknęłaś to nie ma szans...Plemniki przez bieliznę nie przenikają, a tym bardziej jak jest wkładka...
A następnym razem razem po prostu uważajcie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|