Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Gru 22, 2009 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powinnaś...Ginekolog nie gryzie...A wypadałoby zrobić cytologię...
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 22, 2009 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lenka nie odkładaj tego. czego Ty sie boisz.. predzej czy pozniej i tak do tego dojdzie wiec moze lepiej zeby bylo wczesniej?... przynajmniej bedziesz miala za soba...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ulinkaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie dziewczyny. bardzo cenie Wasza wiedze, dlatego tez po raz kolejny zwracam sie do Was z moim problemem. Miesiac temu pekla nam z mezem prezerwatywa, to byl 8 dc, pisalam juz o tym na forum. Nastepnego dnia poszlam do gina, byly to dni nieplodne, zdecydowalam sie wiec nie brac zadnej tabletki po, zwlaszcza, ze do wytrysku nie doszlo. 15dc mialam owulacje i gesty sluz, wszystko bylo w normie. 25 dc zachorowalam na grype, mialam przez 3 dni 39,5st. goraczki, do tej pory dochodze do siebie. Na zbicie bralam pyralgine i fervex. Przez tydzien lezalam w lozku, nie mialam zadnego sluzu, a od ponad tygodnia przy podcieraniu sie po oddawaniu moczu mam dosc duzo przezroczystego sluzu, jest podobny do plodnego, jednak troche mniej rozciagliwy, jakby rzadszy, w zasadzie wyglada jak "katar". Odkad nie biore tabletek (rok) mam nieregularne cykle, ale nigdy odkad miesiaczkuje nie mialam tak wysokiej goraczki. Czy ta grypa mogla miec wplyw na moj aktualny sluz? Moze to byc druga owulacja? Kompletnie nie wiem co myslec... Pisalyscie mi juz, ze ciaza jest niemozliwa, sama sobie to tlumacze, ale ta grypa calkiem pokrzyzowala mi szyki. Dzis mam 39dc, najdluzszy odkad nie biore tabletek trwal 43dni. Co robic? Martwi mnie bardzo ten sluz... Rzadnych innych objawow ani ciazowych, ani typowo przedokresowych nie mam.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bralas antybiotyki? Jest duze prawdopodobienstwo ze to leki opoznily ci miesiaczke dodatkowo stres.
Jesli wytrysku nie bylo to ciaza niemozliwa. Jesli jednak cie to meczy zrob test, wyjdzie negatywny ale byc mzoe to cie uspokoi. jak nie chcesz robic testu czekaj cierpliwie na okres. Napewo sie pojawi.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie bralam antybiotykow, jedynie fervex i pyralgine oraz asco rutical. Obiecuje sobie, ze nie bede sie nakrecac, bo to niedorzeczne, ale jednak sie stresuje, choc wiem, ze gdyby juz nawet okazala sie to ciaza, to wszyscy bysmy sie cieszyli. Mam tez ostatnio dosc napieta sytuacje w pracy i duzo stresow, moze stad to opoznienie. Nigdy wczesniej odkad miesiaczkuje nie mialam tak wysokiej temperatury podczas cyklu, dlatego nie wiem jakich objawow sie spodziewac i jak dlugo w tym miesiacu bede czekac na @. Ale dziekuje jeszcze raz mala_mi za wsparcie. Embarassed
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to mamy wyjasnienie - stres. Czekaj na okres niebawem sie pojawi.

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam dziewczyny pisze poraz kolejny.. jestem juz tak zestresowana ze prawie wymiotuje z nerwow... Okres miałam 1grudnia trwał do 7... 9 lub 10 grudnia "kochalam" sie z chlopakiem (bez zabezpieczenia).. mozna tak to nazwac bo stosunek nie trwał dłuzej niz 3 minuty... chlopak nie doszedł w ogolne ani nie bbyl nawet blisko... Po tych nie kilku minutach powiedzialam ze przerywamy bo nie chce ryzykowac. Studiuje na awfie i ostatnio miałam test coopera ktory wymagal ode mnie naprawde sporego wysiłku.. ponadto bylam chora i zazywalam duzo tabletek... np. coldrex... Nie wiem czy to ma jakis wplyw ale jakos 27 listopada oddawałam prawie 0.5 litra krwi...
Strasznie sie martwie bo okres powinnam dostac wczoraj... brzuch mnie boli ale juz sama nei wiem czy to oznaka zblizajacego sie okresu czy moze ogromnego zdenerwowania.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sandra71 jak moglo dosjc bez wytrysku do zaplodnienia? Czym? Sam czlonek Cie nie zapłodni. Jasno pisałyśmy :
Nie ma wytrysku nie ma ciazy.

Choroba, wysiłek fizyczny stres - to wszystko moze powodowac opoznienie miesiaczki. Czekaj na okres. Jesli ma cie to uspokoic zrob test, bedzie juz napewno wiarygodny i nie panikuj bo nie ma powodow.

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam dla swietego spokoju test.. a nawet dwa Smile Dwa razy wyszło po jednej kreseczce takze jestem juz spokojna Very Happy
Pozostaje mi czekac na okres. Ale dziękuje mimo wszytsko za rade :*
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No teraz powinno paść tak nie lubiane zdanie

"A nie mówiłam?"
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 37 z 40