Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
No to były Twoje niepłodne. Do tego nie było wytrysku w Tobie. W ciąży nie będziesz. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pysia20
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzieki za odp ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania___21
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 6:13 pm Temat postu: proszę pomóżcie |
|
|
proszęo szczerą wypowiedź...uprawiając z chłopakiem peeting on włożył mi ga na kilka centymetrów jakies 4 razy. jednak nie dosło do wytrysku. dostałąm okres ale był słąby.. dodam że okres dostaje po 30-32 dniach. ostatnia miesiączka była 30 marca , nsastępnądostałam 1 maja. sytuacja ta miałą miejsce 23 czy to był moje dni niepłodne?? a i czy niepokojące jest że podczas okresu na sammym końcu wyleciał mi bardzo duży skrzep..wielkość prawie żółtka.. był bordowy a po nim troszke czarnej krwi... proszęo szybką odpowiedx. robiąc test 12 dni od tego dnia będzie wiarygodny? bo dał wynik negatywny. robiłam pre-test. proszę pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Jak wyliczyc dni płodne masz napisane w temacie "Jak wyliczyć dni płodne/niepłodne" więc zajrzyj tak i sobie sama wylicz, to nie jest trudne.
A test jest wiarygodny po minimum 14-16 dniach od stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania___21
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 7:33 am Temat postu: :) |
|
|
dziękuje za odpowiedź
mam jeszcze pytanko dotyczące płynu preejakulacyjnego. nie wiem czy nie ma już takiego pytanka gdzieś ale pierwszy raz korzystam z takiego forum dlatego piszę tu:) czy któraś z was pytałą kiedyś ginekologa czy ten płyn może zapłodnić?? bardzo jestem tego ciekawa...proszę o odp:)
Jak chcesz coś dodać to użyj opcji "zmień" jest w każdym górnym prawym rogu każdego Twojego posta. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Wystarczy trochę poczytać. Sam preejakulat nie. Najwyżej plemniki które w nim mogą ale nie muszą się znajdować.
Takie które są zdolne do zapłodnienia, pojawiają sie w nim bezpośrednio przed wytryskiem, chyba, że jest to 2 z rzędu stosunek i mężczyzna nie oddał moczu, to wtedy może się zdarzyć, że plemniki będą w preejakulacie wcześniej _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
guuciak
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 10:57 am Temat postu: |
|
|
Witam .
przeczytalem mnustwo wątków, ten tez cały jest mi znany... Mimo wszystko dręczy mnie pytanie...
Wraz z moją Kobietą bawilismy sie w łozku ( palcami ) , pozniej powiedzialem ze nie mam gumki mimo wszystko zdecydowalismy sie na chwilowe wspolzycie - byl to jej pierwszy raz . Bylem w niej moze łącznie dwie minuty, do wytrysku bylo mi daleko nawet o nim nie myslalem jeszcze... pozniej wyciągnąłem członka i skonczylismy zabawe bo jak juz wczesniej powiedzialem nie miałem przy sobie prezerwatywy.
I tutaj nasowa sie moje pytanie czy w jakis sposob mogła moja partnerka zajsc w ciaze :> ? - zaznaczam, ze była tydzien po okresie .
Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Nie. W preejakulacie plemniki występują bezpośrednio przed wytryskiem.
A co do dni płodnych, mogły to być jej dni płodne. Zależy jak długie ma cykle.
Ale w ciążę nie zajdzie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
guuciak
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 4:43 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje bardzo teraz jesteśmy juz spokojni
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez kochalam sie kilka razy z chlopakiem bez gumki,ale krotko, bo kazalam zalozyc wytrysk mial dopiero jak zalozyl po kilku minutach. Okres spoznia mi sie ponad 2 tyg, ale mamnieregularne cykle.ostatnio mialam po28dniach, wczesniej po 2 miesiacach.
Slyszalam,ze preejakulat jest wtedy gdy mezczyzna jest podniecony, takze nie przed samym wytryskiem nawet ;/.
Czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|