Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Cze 06, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Preejakulat tak.
mi79sia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Cze 06, 2009 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Preejakulat tak.

ale takie "niegrozny" ? tzn. bez plemnikow?Wink
I skad ta pewnosc?Smile

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Cze 06, 2009 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają się w preejakulacie bezpośrednio przed wytryskiem.
mi79sia

PostWysłany: Sob Cze 06, 2009 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko, że tu piszą co innego?:/
-----nie wiesz ze linki spoza biomedical.pl są zabronione?To przeczytaj regulamin forum!!!Link usuwam. Dostajesz ostrzeżenie. / nowicjuszka-----
Powrót do góry
aedd

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 06, 2009 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest naukowo udowodnione, że plemniki w preejakulacie są upośledzone i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. Chyba, że w owym preejakulacie znajdują się pleminiki z poprzedniego wytrysku.
Powrót do góry
mi79sia

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aedd napisał:
Jest naukowo udowodnione, że plemniki w preejakulacie są upośledzone i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. Chyba, że w owym preejakulacie znajdują się pleminiki z poprzedniego wytrysku.

To mnie uspokoiles;)
Powrót do góry
aedd

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uspokoiłAM ;P kobietą jestem Very Happy jednak ryzyko przy stosunku przerywanym polega na tym, że mężczyzna przed wytryskiem może mieć niekontrolowany wyciek nasienia i tam już te plemniki są w stanie zapłodnić. Wiec lepiej jednak wydać te pare złotych niż później ponad 50 na jedną paczkę pieluch Smile
Powrót do góry
mi79sia

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aedd napisał:
uspokoiłAM ;P kobietą jestem Very Happy jednak ryzyko przy stosunku przerywanym polega na tym, że mężczyzna przed wytryskiem może mieć niekontrolowany wyciek nasienia i tam już te plemniki są w stanie zapłodnić. Wiec lepiej jednak wydać te pare złotych niż później ponad 50 na jedną paczkę pieluch Smile

aha, przepraszam nie wiedziałam jaka płec. Zabezpieczmay sie tylko zanim założył prezerwatywę wszedł bez. Wytrysk był dużo po czasie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli duzo po czasie to ciazy nie bedzie,ale takie postepowanie jest dosc ryzykowne Mr. Green i wskazane dla par ktore sa z dlugim stazem i dziecko nei stanowi problemu finansowego itp Mr. Green

Powrót do góry
koko19

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam takia mala sprawe a raczej pytanie ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem i mnialam w tym czasie dni plodne najpierw robilismy to bez prezerwatywy ale potem ja nalozylismy chlopak nie skonczyl we mnie dodam ale czy przedtem moglo dojsc do zaplodnienia bo podobno pleminiki sa rowniez w plynie z prostaty ?

Dodano po 23 minutach:

ps: prosze o szybka odpowiedz od kogos ;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40