Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Preejakulat tak. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 2:07 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | Preejakulat tak. |
ale takie "niegrozny" ? tzn. bez plemnikow?
I skad ta pewnosc?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Bo plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają się w preejakulacie bezpośrednio przed wytryskiem. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 11:05 pm Temat postu: |
|
|
tylko, że tu piszą co innego?:/
-----nie wiesz ze linki spoza biomedical.pl są zabronione?To przeczytaj regulamin forum!!!Link usuwam. Dostajesz ostrzeżenie. / nowicjuszka----- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aedd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Jest naukowo udowodnione, że plemniki w preejakulacie są upośledzone i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. Chyba, że w owym preejakulacie znajdują się pleminiki z poprzedniego wytrysku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 9:33 am Temat postu: |
|
|
aedd napisał: | Jest naukowo udowodnione, że plemniki w preejakulacie są upośledzone i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. Chyba, że w owym preejakulacie znajdują się pleminiki z poprzedniego wytrysku. |
To mnie uspokoiles;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aedd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 10:07 am Temat postu: |
|
|
uspokoiłAM ;P kobietą jestem jednak ryzyko przy stosunku przerywanym polega na tym, że mężczyzna przed wytryskiem może mieć niekontrolowany wyciek nasienia i tam już te plemniki są w stanie zapłodnić. Wiec lepiej jednak wydać te pare złotych niż później ponad 50 na jedną paczkę pieluch |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 10:11 am Temat postu: |
|
|
aedd napisał: | uspokoiłAM ;P kobietą jestem jednak ryzyko przy stosunku przerywanym polega na tym, że mężczyzna przed wytryskiem może mieć niekontrolowany wyciek nasienia i tam już te plemniki są w stanie zapłodnić. Wiec lepiej jednak wydać te pare złotych niż później ponad 50 na jedną paczkę pieluch |
aha, przepraszam nie wiedziałam jaka płec. Zabezpieczmay sie tylko zanim założył prezerwatywę wszedł bez. Wytrysk był dużo po czasie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 4:06 pm Temat postu: |
|
|
jesli duzo po czasie to ciazy nie bedzie,ale takie postepowanie jest dosc ryzykowne i wskazane dla par ktore sa z dlugim stazem i dziecko nei stanowi problemu finansowego itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
koko19
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:14 pm Temat postu: |
|
|
witam mam takia mala sprawe a raczej pytanie ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem i mnialam w tym czasie dni plodne najpierw robilismy to bez prezerwatywy ale potem ja nalozylismy chlopak nie skonczyl we mnie dodam ale czy przedtem moglo dojsc do zaplodnienia bo podobno pleminiki sa rowniez w plynie z prostaty ?
Dodano po 23 minutach:
ps: prosze o szybka odpowiedz od kogos ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|