Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia98
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 11:24 am Temat postu: :( |
|
|
No i nie mam nadal juz 3 dni ale poczekam do niedzieli nie mam a nic takiego przeciez nie było jak pisałam wczesniej:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia98
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 8:55 pm Temat postu: Re: czy moge byc w ciazy |
|
|
Kasia98 napisał: | kochała sie z chłopakiem 5 listopada z zabezpieczeniem ale nie doszedł nawet i nie pekła a 13 listopada dostałam okres był obfity trwał do 18. a wszystko było ok a 11 grudnia rano zaczeło mnie bolec podbrzuchem ale czasmi boli a czasami nie a i wkurza mnie wszystko ale jak boli i niekiedy spac mi sie chce a to dzis sie pojawiło a niedługo 13lub 15 powinam dostac miesiaczke czy moge byc wciazy czy to przed miesiaczka ostatnio dozo jem a dzis juz jest 17 i nie mam nadal okresu Martwie sie BARDZO |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
numila
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 3:46 am Temat postu: |
|
|
witam . mam male pytanko ,bo jestem straszna panikara. Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne on mial prezerwatywe , nie doszedl ani razu i po kazdym stosunku naplenialismy woda prezeratywe aby sprawdzic czy nie pekla , dzis doszlo do takiej sytuacji ze doszedl ale po za mna byl tez w prezeratywie ,rowniez nalalismy wody i nic nie wyciekalo, czy jest jakas mozliwosc abym zzaszla w ciaze?pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz , bo tak to polece kyupic tabpetki 72 h po |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 12:03 pm Temat postu: |
|
|
numila skoro nie doszedł to jaki sens brania tabletki?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
numila
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 6:38 pm Temat postu: |
|
|
czyli mam byc spokojna w 100%? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 8:33 pm Temat postu: |
|
|
tak. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 10:56 pm Temat postu: |
|
|
witam . no wiec ostatnia mc byla 16 listopada poprzednia byla 15 pazdziernika a jeszcze poprzednia 31 sierpnia . stosunki byly w gumce zadna nie pekla ani nic a byly 22 pazdziernik i 30 pazdziernik oraz 10 grudnia . wiec jakie jest ryzyko ciazy ? bo wydaje mi sie ze jej nie powinno byc a to ze nie mam okresu to wina pogody . co wy o tym myslicie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 9:43 am Temat postu: |
|
|
skoro nie było wytrysku to jak mozesz byc w ciazy?
ile razy mozna to samo wałkowac?
chyba wiesz w jaki sposob dochodzi do zapłodnienia,prawda?
jesli u Ciebie tego nie było wiec wniosek jest prosty.
po co sobie zaprzatac głowe ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochamage
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 9:24 pm Temat postu: |
|
|
No i cuż znów problem Otóż od jakiegoś tygodnia miewam nudności rano, raz po raz zgage, i mam bardzo różne wachania nastrojów, Kochałam się z chłopakiem jakoś 4 grudnia, a okres przyszedł 7 z tym że był spóźniony o 3 dni ( zapewne przez angine ). i teraz pytanie: stosunek był bez prw. i chłopak twierdzi że nie było wytrysku we mnie, ale ja jakoś się boje, i z tąd moje pytanie, czy te objawy mogą świadczyć i ciąży ?? Czy może to jakas infekcja albo coś?? ( Kochałam sie przed okr. ale wiem że podczas ciąży początkowo okres występuje)
EDIT: w zasadzie juz nieaktualne, poniewaz czuje ze mam owulke, pewnie znow jakis wirus mnie meczy. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Podczas ciąży okres nie występuję to podstawa;)
Czuć owulkę nie znaczy ją mieć
Dni płodne i niepłodne cięzko oszacować z dokładnością niestety. Teoretycznie stosunek przed okresem powinien być bezpieczny ale bywa różnie. Zależy od długości cyklu itd. Jeśli cokolwiek Cię niepokoi to w dniu spodziewanej miesiączki - o ile nie nadejdzie zrób test. Tak najprościej.
Objawy jak objawy. Występują albo nie. Zależy od kobiety. No ale zazwyczaj około 6-9 tygodnia ciąży licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|