Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
onaniespokojna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 5:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Bardzo prosze o pomoc. A wiec zastanawiam sie coz sie ze mna dzieje poniewaz cos dzieje sie z moim okresem. Moj cykl trwa tak licze zawsze 30 dni,ostatnio mam jaies problemy ostatni byl normalny poprzedni to tylko plamieni ale wnioskuje iz to bylo ze wzgledu na zmiane pory roku w kazdym razie to nie byl normalny okres od jakichs 3 miesiecy pojawia sie on troche wczesniej tak dwudziestego ktoregos dnia cyklu. Teraz znow nie mam spoznia mi sie ok tygodnia. Dodam ze mam teraz matury wczesniej prawo jazdy i ogolnie non stop duzo stresu. w 2 i 3 dzien po okresie poprzednim kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia jednak to bylo zaledwie pare sekund gdy czul ze dochodzi wychodzil ze mnie i po paru sekundach dochodzil na zew. Dodam takze ze zawsze mam dosc obwite uplawy,teraz rowniez jest tego duzo jest biale lub przezroczyste nie ma brzydkiego zapachu.No i teraz pytanie..czy to moze ciaza? on twierdzi ze uwazal i ze napewno to nie moze byc ciaza poniewaz doszedl poza mna,test wyszedl negatywny robilam go juz po terminie spodziewanej miesiaczki piersi nie bola i nie urosly temperatura raczej wporzadku...prosze o jakas rade bo juz nie wiem co myslec:( bardzo sie martwie czy to moze byc ciaza? a jesli nie to co... z gory dziekuje za odppozdrawiam
Dodano po 6 godzinach 17 minutach:
prosze o pomoc:( halo jest tu ktos |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DzikaShrew
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 5:43 pm Temat postu: Czy to mogą być oznaki ciąży? |
|
|
Cześć mam pytanie a nie mam z kim pogadać. Otóż podczas planowanej miesiączki uprawiałam seks przerywany z partnerem. Później dostałam niby miesiączkę która trwała 3 dni. Jakiś czas później zaczęły boleć mnie plecy a później piersi jak na razie ból przeszedł ale lekko boli przy dotykaniu i czuję że jedna jest twardsza. Mierzyłam temperaturę w pochwie przez 3 dni i wynosiła 37.1 , 37 lub 37.1 Czuję lekkie kłucie z prawej strony brzucha.Czy to mogą być oznaki wczesnej ciąży?
---Pisz w odpowiednich tematach---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 6:55 pm Temat postu: |
|
|
temp nie mierzy sie przez 3dni tylko regularnie przez poł roku i najlepiej z rana przed wstaniem z łozka.
Twoje pomiary o niczym nie swiadcza, jest ich za mało i tyle.
nie sugeruj sie nimi.
wg mnie nie ma powodu do obaw.
wytrysk w srodku był? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
DzikaShrew
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie to był seks przerywany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 9:01 pm Temat postu: |
|
|
onaniespokojna skoro chłopak uważał, wytrysk na zewnatrz, powtórnego stosunku bez zabezpieczenia nie było i test negatywny więc ciaży nie ma.
Co do upław...to o czym piszesz to nie upławy tylko normalny sluz kobiety który zmienia się w ciągu cyklu. Na poczatku biały później przejrzysty i znowu biały. To tak w skrócie.
Spóźnienia miesiączki występują bardzo często np z powodu stresu. Plamienia zamiast okresu normalnie obfitego moga świadczyć ( oprócz ciąży) o pustym cyklu lub problemach hormonalnych _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
damian00716
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 9:03 pm Temat postu: Czy może być w ciąży ? |
|
|
Uprawiałem sex z moją dziewczyną bez zabezpieczenia i obawiam sie , ze jest w ciąży, mianowicie przed wytryskiem wyciągnąłem penisa z pochwy i nastąpił poza nią wytrysk , lecz zauważyłem że ona jest strasznie mokra w okolicach pochwy stwierdziła że miała orgazm (przez pół godziny nie była w stanie nic zrobić) , no ale czułem wyrażny zapach spermy w okolicach jej pochwy , bliżej uda . Czy może być w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulka18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 8:15 am Temat postu: |
|
|
Witam
Czytam wasze forum na bieżąco i zastanawiam się nad jednym problemem, trapi mnie to od jakiegoś czasu. Mianowicie pieściłam mojego chłopaka ręką i wydzielił się preejakulat, do wytrysku nie doszło a chłopak powiedział mi że jeszcze sporo czasu było do niego. Następnie po jakiś 5-10 minutach dotknełam tą ręką swoich miejsc intymnych( nie wkłądałam palca do pochwy, może raz albo 2 otarłam nią wargi sromowe i tyle) Czy jest możliwość aby ten preejakulat był w stanie doprowadzić do ciąży po 5-10 minutach będący na mojej ręce i dodatkowo tą samą ręką dotykałam wielu różnych przedmiotów przez ten czas. ? Chłopak nie masturbuje się więc nie ma możliwości że jakies plemniki zostały po wcześniejszym wytrysku... Tylko ta nięszczęsna ręka z preejakulatem. Od tamtego czasu miałam 2 okresy obecnie czekam na 3 który powinien lada dzień się pojawić jednak obawia mnie ta brązowa linia biegnąca od pepka w dół...wyczytałam, że jest to objaw ciązy... Jednak myśle, że zawsze ten pasek był widoczny u mnie tylko teraz bardziej zwracam na niego uwagę.... W miare możliwości chciałabym usłyszeć waszą opinie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 8:32 am Temat postu: |
|
|
SZanse na ciąże zerowe _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulka18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 10:14 am Temat postu: |
|
|
Dziękuje Ci bardzo za tak szybką odpowiedz, a nie wiesz przypadkiem jaka inna przyczyna może być tego brązowego paska? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babeczka111111
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 6:32 pm Temat postu: |
|
|
a więc 22.04 mogło dojść do zapłodnienia (był to ostatni dzień mojego okresu). Po 4 dniach zrobiłam badania krwi na beta i nic nie wykazały (ale obawiam się, że zrobiłam je za wcześnie). Okres dostałam po 26 dniach, wydaje mi się, że był normalny pomiędzy nim a kolejnym, który wystąpił po 20 dniach (był trochę skąpszy). Zrobiłam z trzy testy ciążowe i wyszły negatywne. Ok. 3 tyg. po możliwym zapłodnieniu byłam u lekarza. Stwierdził, że żadnej ciąży nie widzi. Wczoraj znowu zrobiłam test i znowu negatywny. Cały czas jednak boję się, że jestem w tej ciąży. Nie wiem czemu, ale to nie daje mi spokoju. Czy jest to możliwe?
Póki co nie zauważyłam u siebie jakichś zmian typu powiększone bolące piersi... ale strasznie się boję tak sobie wkręcam że aż mi nie dobrze.. od tamtego czasu tj około 22.04 zauważyłam u siebie puls w brzuch .. tzn jak leze to widac jak mi pulsuje ... nie wiem czy to się zalicza do objawow ciazy... pomozcie mi proszę bo chyba zwariuje ;((((((
Dodano po 6 godzinach 32 minutach:
napiszcie cos prosze..
bo dostaję już do głowy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|