Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kathleen78

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 02, 2013 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedzi. Zrobię test na wszelki wypadek, ale już mi trochę ulżyło.
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kinga123456

PostWysłany: Sob Maj 04, 2013 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

we wtorek skończył mi się okres. czy dwa dni po okresie to niepłodne? cykle mam nieregularne, zazwyczaj 31+..

Dodano po 15 godzinach 7 minutach:

to znów ja... Smile

okres trwał 5 dni, tak normalnie. 2 dni po współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, to była chwila i do wytrysku nie doszło w ogóle. 2 dni po tym mam lekko podbrązowy śluz, suchy.. czy to może być zapalenie,czy może ciąża(co jest niemożliwe)? cykle mam nieregularne,ale raczej 31+, ten ostatnio pojawił się dopiero 39 dnia. Więc raczej były to dni niepłodne,ale nie wiem czy powinnam się martwić. ?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Maj 05, 2013 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga123456, zależy jakie masz cykle, są kobiety, które mają bardzo króciutkie cykle i dwa dni po okresie już mogą mieć dni płodne..ale z tego co piszesz masz +31 dni, więc moim zdaniem wtedy nie powinnaś mieć płodnych.

jeśli nie doszło w ogóle do wytrysku to ciąży nie będzie..ten lekko brązowawy śluz może oznaczać jakieś zapalenie, a po za tym dwa dni po współżyciu nie będziesz miała objawów ciąży Mr. Green
kinga123456

PostWysłany: Nie Maj 05, 2013 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze lepiej kogoś się poradzić, rozumiem że stresować się nie mam czym-dziękuję!! Smile
Powrót do góry
marcela19

PostWysłany: Sro Maj 08, 2013 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krótka piłka:
współżycie z zakonczeniem w srodku: 9, 10 dzien cyklu
cykle długie: 32-35 dni (najmniej 31)
objawy owulacji były w ~16-17 dniu
obecnie pojawiają się dziwne bóle piersi a jest 21 dzień cyklu
jest duża szansa, że plemniki przeżyły 6 dni i będzie to ciąża?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 09, 2013 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli stosunek był niezabezpieczony to szansa jest zawsze.

Powrót do góry
BeataLU

PostWysłany: Czw Maj 09, 2013 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry Smile

nie bardzo wiem, gdzie to napisać...
Otóż wczoraj ja i mój chłopak "ocieraliśmy się" o siebie, bez prezerwatywy. Nie było wytrysku. Był to 29 dzień cyklu. Dziś dostałam dziwnego brązowego plamienia. Dodam, że nigdy jeszcze żadnych plamień nie było - normalne miesiączki. Zatem, co może być jego przyczyną?
Moje cykle ostatnio trwają po 35 dni.

Aha, w weekend majowy mieliśmy sytuację, gdy członek dosłownie na chwilę dotknął sromu/okolic pochwy i zaraz założyliśmy prezerwatywę. Ale skoro w preejakulat nie zawiera plemników (dopiero przed wytryskiem) więc raczej nie ma możliwości zajścia w ciążę. Najgorsze, że właśnie wyliczyłam, że to były dni płodne...

Pozdrawiam,
BeataLU
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 10, 2013 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nie doszlo do wytrysku w srodku to nie jestes w ciazy.
bo jak???
w 29dc nie ma szans na ciaze. mozesz byc spokojna.

w dni płodne lepiej sie zabezpieczyc jesli dojdzie do stosunku.

Powrót do góry
szarlotka:)

PostWysłany: Pon Maj 13, 2013 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! To mój pierwszy post na tym forum i to na nieszczęście w takiej tematyce...;p

W sobotę uprawiałam seks ze swoim chłopakiem. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, wytrysk poza mną, więc tu zmartwienia nie ma. Po ściągnięciu gumki, po jakiś 10-15 min zaczęliśmy się zabawiać na nowo. Chłopak ocierał się o moje miejsca intymne penisem. Były to dosyć intensywne pieszczoty, że o mały włos po prostu nie wszedłby we mnie. Przystopowaliśmy jednak i użyliśmy gumki.
Piszę, bo sobie nagle zrobiłam wielkiego stracha, że po pierwszym stosunku zostały w cewce jakaś ilość spermy, która podczas ocierania się mogła się dostać do pochwy ;/ Nie wiem, czy mam powody do zamartwiania się, boję się nie ukrywam.
Mam długie, nieregularne cykle i ciężko ocenić, jaki to dzień cyklu. Było to 22 do po okresie.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 14, 2013 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szarlotko wydaje mi sie ze nie masz powodu do obaw.
dobrze ze nie doszlo do penetracji w srodku bo tak jak piszesz plemniki mogły zostac w cewce moczowej.
tak czy siak ja ciazy nie widze Cool

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41