Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szarlotka:)
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odp. Bardzo mi na niej zależało, bo śledziłam to forum od dawna i uważam, że porady i odpowiedzi stoją tutaj na wysokim poziomie
Mam nadzieję, że na strachu się skończy, bo tabletki antykoncepcyjne czekają na 1 dzień nowego cyklu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2013 8:29 pm Temat postu: |
|
|
nie ma sprawy, pamietaj na przyszlosc ze podczas kolejnego zblizenia albo sie dodatkowo zabezpieczyc albo wysłac faceta pod prysznic i oddanie moczu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga123456
|
Wysłany: Sob Maj 18, 2013 9:15 am Temat postu: |
|
|
cykle mam nieregularne, nigdy krócej niż 30 dni, raczej 32,33, z dwa razy miałam nawet 39.kochałam się z chłopakiem 23 dc. Czy prawdopodobieństwo ciąży jest duże? chłopak wgl nie doszedł, ani przed, ani w trakcie, ani po. Stosunek nie zabezpieczony. Nie trwał długo.
proszę o odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 18, 2013 9:22 pm Temat postu: |
|
|
kinga po jaka cholere Ty sie kochasz bez zabezpieczenia??
przeciez raz juz panikowałas na zapas i nic z tego nie wyszlo.
myslałam ze bedziesz miala nauczke i nauczysz sie czegos na przyszlosc.
widze ze nie.
znowu ten sam problem.
Wez idz po tabletki albo wstrzymaj sie z sexem bo najpierw cos robisz a potem myslisz.
a powinno byc na odwrot.
jesli nie doszedl to jak mozesz byc w ciazy?!!?!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga123456
|
Wysłany: Sob Maj 18, 2013 9:33 pm Temat postu: |
|
|
tak wiem, mój błąd...
w sumie to nie panikowałam, ale przeczytałam gdzieś że ciąża bez wytrysku jest możliwa itp.. chłopak nie doszedł w ogóle.
nie ma czym się martwić? dziękuję za odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joanna47
|
Wysłany: Sob Maj 25, 2013 1:29 am Temat postu: |
|
|
Witam. Jestem w połowie przyjmowania drugiego blistra tabletek. Przyjmowanie pierwszego przebiegło bez żadnych skutków ubocznych, miesiączkę dostałam podczas 7-dniowej przerwy. 10.05 zaczął mi się okres, 15.05 skończył, a dzień później współżyłam z chłopkiem (w momencie współżycia miałam za sobą już trzy tabletki z drugiego blistra). Chłopak absolutnie nigdy we mnie nie kończy. W poniedziałek (20.05) rano odczułam mdłości, co powtórzyło się dziś (24.05), ogólnie dziś cały dzień jest mi niedobrze. Tabletki przyjmuję regularnie, zawsze o tej samej porze (raz zdarzyło mi się 4-godzinne opóźnienie). Moje pytanie jest następujące: czy jest możliwość abym była w ciąży, czy to skutki uboczne przyjmowania tabletek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga123456
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 5:08 pm Temat postu: |
|
|
pisałam już,wiem..
dziś 32 dc, okresu nie widać.. śluz mam lekko pod żółtawy,piersi niby troszkę bolą. skoro chłopak nie doszedł nie ma czym się martwić? dramatyzuję,wiem..
Dodano po 1 minutach:
proszę o odp dziewczyny.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2013 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Kinga albo czegoś się nauczysz albo przestaniesz współżyć bo sensu nie widzę.Po każdym stosunku będziesz pisała??? Odpowiedzi juz znasz i prosze nie męcz .....Poczytaj podręcznik od biologi i tyle. Podstawy zapłodnienia.
joanna47 tabletki dają skutecznosc bardzo dużo choć zdarzają się "wypadki". Stawiałabym raczej na efekt uboczny stosowania tabsów a nie ciaże. Tym bardziej ,ze wytrysku nie było w środku _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga123456
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2013 4:06 pm Temat postu: |
|
|
dostałam @. Miałaś rację. Już nie dramatyzuję. dziękuję za odpowiedzi wszystkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
doti28
|
Wysłany: Sro Maj 29, 2013 8:16 pm Temat postu: |
|
|
mam taki problem staram sie o dziecko i od 22dc-25dc biorę luteine dopochwowo w celu wywołania krwawienia bo 3 mies temu mi sie zatrzymał .okres dostawałam na 3 dzień po odstawieniu lutka( dodam że w tym cyklu temperatura z dnia 22dc skoczyła sama do 37 przed wzieciem pierwszej tabsy biore 2x1 przez 5 dni) dzisiaj jest 30 dc a okresu brak tempka utrzymuje sie na wysokosci powyzej 37,00 i mam pytanie kiedy zrobić test?
to mój wykres NPR
[link nieaktualny] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|