Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szarlotka:)

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 14, 2013 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odp. Smile Bardzo mi na niej zależało, bo śledziłam to forum od dawna i uważam, że porady i odpowiedzi stoją tutaj na wysokim poziomie Smile
Mam nadzieję, że na strachu się skończy, bo tabletki antykoncepcyjne czekają na 1 dzień nowego cyklu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 15, 2013 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy, pamietaj na przyszlosc ze podczas kolejnego zblizenia albo sie dodatkowo zabezpieczyc albo wysłac faceta pod prysznic i oddanie moczu Wink

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Sob Maj 18, 2013 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle mam nieregularne, nigdy krócej niż 30 dni, raczej 32,33, z dwa razy miałam nawet 39.kochałam się z chłopakiem 23 dc. Czy prawdopodobieństwo ciąży jest duże? chłopak wgl nie doszedł, ani przed, ani w trakcie, ani po. Stosunek nie zabezpieczony. Nie trwał długo.

proszę o odp
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 18, 2013 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga po jaka cholere Ty sie kochasz bez zabezpieczenia??
Shocked Shocked Shocked przeciez raz juz panikowałas na zapas i nic z tego nie wyszlo.
myslałam ze bedziesz miala nauczke i nauczysz sie czegos na przyszlosc.
widze ze nie.
znowu ten sam problem.
Wez idz po tabletki albo wstrzymaj sie z sexem bo najpierw cos robisz a potem myslisz.
a powinno byc na odwrot.

jesli nie doszedl to jak mozesz byc w ciazy?!!?!!! Shocked Shocked

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Sob Maj 18, 2013 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem, mój błąd...
w sumie to nie panikowałam, ale przeczytałam gdzieś że ciąża bez wytrysku jest możliwa itp.. chłopak nie doszedł w ogóle.
nie ma czym się martwić? dziękuję za odp
Powrót do góry
joanna47

PostWysłany: Sob Maj 25, 2013 1:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem w połowie przyjmowania drugiego blistra tabletek. Przyjmowanie pierwszego przebiegło bez żadnych skutków ubocznych, miesiączkę dostałam podczas 7-dniowej przerwy. 10.05 zaczął mi się okres, 15.05 skończył, a dzień później współżyłam z chłopkiem (w momencie współżycia miałam za sobą już trzy tabletki z drugiego blistra). Chłopak absolutnie nigdy we mnie nie kończy. W poniedziałek (20.05) rano odczułam mdłości, co powtórzyło się dziś (24.05), ogólnie dziś cały dzień jest mi niedobrze. Tabletki przyjmuję regularnie, zawsze o tej samej porze (raz zdarzyło mi się 4-godzinne opóźnienie). Moje pytanie jest następujące: czy jest możliwość abym była w ciąży, czy to skutki uboczne przyjmowania tabletek?
Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Pon Maj 27, 2013 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisałam już,wiem..
dziś 32 dc, okresu nie widać.. śluz mam lekko pod żółtawy,piersi niby troszkę bolą. skoro chłopak nie doszedł nie ma czym się martwić? dramatyzuję,wiem..

Dodano po 1 minutach:

proszę o odp dziewczyny..
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Maj 28, 2013 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga albo czegoś się nauczysz albo przestaniesz współżyć bo sensu nie widzę.Po każdym stosunku będziesz pisała??? Odpowiedzi juz znasz i prosze nie męcz .....Poczytaj podręcznik od biologi i tyle. Podstawy zapłodnienia.

joanna47 tabletki dają skutecznosc bardzo dużo choć zdarzają się "wypadki". Stawiałabym raczej na efekt uboczny stosowania tabsów a nie ciaże. Tym bardziej ,ze wytrysku nie było w środku

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Wto Maj 28, 2013 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostałam @. Miałaś rację. Już nie dramatyzuję. dziękuję za odpowiedzi wszystkie
Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Sro Maj 29, 2013 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taki problem staram sie o dziecko i od 22dc-25dc biorę luteine dopochwowo w celu wywołania krwawienia bo 3 mies temu mi sie zatrzymał .okres dostawałam na 3 dzień po odstawieniu lutka( dodam że w tym cyklu temperatura z dnia 22dc skoczyła sama do 37 przed wzieciem pierwszej tabsy biore 2x1 przez 5 dni) dzisiaj jest 30 dc a okresu brak tempka utrzymuje sie na wysokosci powyzej 37,00 i mam pytanie kiedy zrobić test?

to mój wykres NPR
[link nieaktualny]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41