Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wojtek23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 10:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Bez obaw ciazy nie bedzie

czyli ten preejakulat i możliwe plemniki w prezerwatywie zostały że tak powiem zneutralizowane przez ten środek plemnikobójczy tak??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, a po drugie plemniki to nie rambo - gumy młotkiem albo wiertłem nie rozbija. Bez paniki. A jesli panikujesz tak to zastanow sie czy jestes gotowy na seks.

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co z moją sprawą?? naprawdę chciałabym się dowiedzieć, przepraszam za nic nie wnoszącego posta ale mnie tęz bardzo zależy żeby ktoś odpowiedział mi na moje pytanie.
Powrót do góry
Monikaqaz

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według mnie zapłodnienie jest w tej sytuacji niemożliwe, ponieważ plemniki nie latają i nie przedostają się z ręcznika do pochwy podczas wycierania... A poza tym w środowisku zewnętrzym nie mają one szans na przeżycie Smile

Ostatnio zmieniony przez Monikaqaz dnia Pon Sty 25, 2010 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia500 płyn do kompieli, mydło itp, niszczy je. czyli jeśli nie doszło do współżycia a jedynie do pieszczot w wyniku których nastąpił wytrysk do wody to w takim wypadku nie ma mowy o zapłodnieniu.
Poczytaj http://www.biomedical.pl/forum/6-vt6159.html?postdays=0&postorder=asc&start=50

Powrót do góry
wojtek23

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Tak, a po drugie plemniki to nie rambo - gumy młotkiem albo wiertłem nie rozbija. Bez paniki. A jesli panikujesz tak to zastanow sie czy jestes gotowy na seks.

dziękuje mala_mi za pomoc Wink Wezmą sobie głęboko do głowy twoje ostatnie zdanie i przemyśle to poważnie Sad
Powrót do góry
misia500

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak do wytrysku doszło wodzie, chwile po tym jak mnie już w niej nie było Smile po wyjściu chłopak się wytarł, ja pomyliłam ręcznik i wytarłam się jego ręcznikiem praktycznie od razu po tym jak on to zrobił potem doszło do pieszczot ale już poza wanną i ręce był jak najbardziej czyste. wiem,że to mało prawdopodobne ale lepiej się upewnic bo nie daje mi to spokoju a to dlatego,że to był bardzo prawdopodobnie dzień owulacji i bardzo staraliśmy się,żeby nie doszło do niebezpiecznej sytuacji...
tosia czyli sugerujesz,że jeśli wytrysk nastąpił w wannie to woda zabiła plemniki i na ręczniku nie było resztek nasienia?

Ostatnio zmieniony przez misia500 dnia Pon Sty 25, 2010 2:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Monikaqaz

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma się czego bać. Ciąży na pewno nie będzie Very Happy
Powrót do góry
misia500

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki uspokoiłyście mnie bardzo:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia500 napisał:
witam mam taki problem..ostatni wtarłam się ręcznikiem chłopaka,który wycierał nim siebie i członka na którym było nasienie. Najpierw wytarł członka,potem siebie (sytuacja po kąpieli) ja wytarłam swoje miejsce intymne po jakies minucie. pomyliłam ręczniki,które był takie same... czy to mogło doprowadzić do przedostania się plemników do środka i zapłodnienie? był to dzień owulacji prawdopodobnie. proszę o pomoc...
i czy jeśli po tym zdarzeniu pieścił mnie palcami,wkładając również do środka to jest jakiekolwiek ryzyko?

Czy pod prysznicem doszlo do wytrysku? Czy tym ręcznikiem starł spermę? Jesli nie, jeśli członek byl czyściutki po kompieli to nie ma mowy o zapołodnienia... polecam przeczytac temta pt" JAK DOCHODZI DO ZAPŁODNIENIA"
Jesli nie było wytrysku, nie bylo spermy na palcach nie ma mowy o ciazy...

Dziewczyny w jakim wy swiecie zyjecie, albo co robicie na bilogii bo po tym co tu wypisujecie wnioskuje ze szkoly jeszcze nie skonczylyscie...

Dodano po 1 minutach:

po wytrysku chłopak umył członka jeszcze czy tak ze zwisajaca sperm a z czlonka na bezczela wytarl się w recznik? Jesli tak to gratuluje higieniczności. Jesli jednak zmył spermę to nie ma powodu do obaw. Ciepła woda i mydło "niszczą" plemniki.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42