Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wojtek23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze jedno pytanie...
przed stosunkiem zabawiałem się najpierw z dziewczyną byłem wtedy w majtkach i wydobywał się preejakulat, później poszedłem do łazienki tam umyłem ręce, penisa wodą i mydłem założyłem prezerwatywę, musiałem wracać także w majtkach bo jej rodzice byli w domu, żeby ewentualny preejakulat nie przedostał się na prezerwatywę owinąłem penisa papierem toaletowym lecz nie wiem czy dokładnie... jest jakieś zagrożenie??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro penis i rece umyles woda i mydlem nie ma ryzyka - w preejakulacie nie wystepuja plemniki, chyba ze miales podczas zabaw wytrysk... jesli nie bylo wytrysku podczas tych wczesniejszych zabaw nie mozna mowic o plemnikach w preejakulacie zatemnie mozna mowic o ryzyku i ciazy

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jak ostatni okres miałam 6stycznia a kochałam się z23na24 stycznia to mogły być dni płodne
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ilu dniowe masz cykle?

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Skoro penis i rece umyles woda i mydlem nie ma ryzyka - w preejakulacie nie wystepuja plemniki, chyba ze miales podczas zabaw wytrysk... jesli nie bylo wytrysku podczas tych wczesniejszych zabaw nie mozna mowic o plemnikach w preejakulacie zatem nie mozna mowic o ryzyku i ciazy

nie było wytrysku podczas zabawy... czyli mogę spać spokojnie?? Dzięki jeszcze raz mala-mi za odpowiedzi na moje wątpliwości, czyli wniosek jest prosty, nie ma wytrysku nie ma ciąży.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jest! Bardzo dobre wnioski wyciągasz Smile
NIe ma w ogóle wytrysku nie ma ciąży Smile

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tak przy okazji to po jakim czasie sperma wyschnie (plemniki nie będą zdolne do zapłodnienia) właśnie np na MOKRYM ręczniku..bo wszędzie szukaąc informacji o żywotności plemnika jest napisane że poza organizmem nawet do kilkudziesięciu godzin..
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm z tego co mi wiadomo do 5 minut.

Dodano po 4 minutach:

Cytat:
Poza organizmem plemnik może przeżyć do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin- chodzi tu o nasienie w postaci płynnej a nie-zaschniętej.

a sadzisz ze nasienie na reczniku bedzie mialo forme plynna?

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli po wytarciu w ręcznik nasienie wsiąka i plemniki już nie są zdolne do zapłodnienia? chodzi o wytarcie członka na którym znajdują się resztki nasienia a nie kiedy następuje wytrysk na ręcznik. ale jeśli ręcznik jest mokry ??
Powrót do góry
monika02

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle mam co 26 nawet co 28 dni tak różnie ale przeważnie tak co 26 dni

Dodano po 2 minutach:

a trwają od5do6 dni
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42