Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:30 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy !!
jesli prezerwatywa nie pekla ani sie nie zsunela: ) _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie skoro umyl penisa i oddal mocz nie ma mowy ze gdzies plemniki pozostaly.
W dodatku musialabys miec wtedy dni plodne aby moc mowic o jakimkolwiek ryzyku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda23415
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy !!
jesli prezerwatywa nie pekla ani sie nie zsunela: ) |
no nie pękła ani się nie zsuneła
Cytat: | Nie skoro umyl penisa i oddal mocz nie ma mowy ze gdzies plemniki pozostaly.
W dodatku musialabys miec wtedy dni plodne aby moc mowic o jakimkolwiek ryzyku |
no ale zaraz po tym wieczornym wytrysku nie mył penisa tylko rano, mocz mówił że był oddać w nocy bo mu się zachciało... zastanawia mnie tylko czy żadne plemniki nie przedostały się z bielizny na prezerwatywę gdyż wydobywał się z niego rano preejakulat, a chłopak wracał do mnie z łazienki w prezerwatywie i założonych majtkach. a czy ewentualne plemniki spod napletka mogła usunąć sytuacja w której wzięłam członka do buzi?? plemniki pod napletkiem przeżyją tyle samo co te w cewce moczowej??
a i miałam już chyba początek dni płodnych bo było to 7 dni od początku okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia500
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 3:59 pm Temat postu: |
|
|
słuchajcie ostatnio pisałam o sytuacji która mi się przytrafiła..otóż czy napewno plemniki znajdujące się na ręczniku, którym dokładnie się wytrę (zakładając minute po tym jak świeże plemniki znalazły się na ręczniku) w dzień owulacji jest niegroźne? nie daje mi to spokoju, stresuje się bardzo a to jeszcze może opóźnić okres...czytając na różnych forach ludzie piszą różne rzeczy a wasze forum jest wiarygodne bardzo więc proszę uspokójcie mnie jeśli sobie wmawiam...
Piszę do was po raz drugi ponieważ zauważyłam coś niepokojącego. uspokoiłam się po waszych wcześniejszych postach ale teraz zauwazyłam domieszki krwi podczas sprawdzaniu śluzu...to dziwne bo do okresu jeszcze 4 dni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 4:14 pm Temat postu: |
|
|
byc moze zacznie ci sie wczesniej stad teraz krew. Spokojnie nie panikuj.
A jak cie to tak gryzie zrob test minimum 14 dni od sytuacji i bedziesz miec jasnosc:/ zamiast panikowac:/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda23415
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 5:42 pm Temat postu: |
|
|
może to pomoże w ocenie sytuacji jeszcze dokładniej... chłopak nie skończył we mnie i prezerwatywa była plemnikobójcza. Pomocy już takie głupie myśli przychodzą mi do głowy że masakra:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie panikuj nie bylo juz tam zadnych plemnikow a jesli w nocy jakies plemniki przedostaly si ena bielizne to w takim srodowisku nie przezyly do rana. Nie tworz sobie stucznych problemow.
A jesli tak panikujesz to zastanow sie czy jestes gotowa na wspolzycie skoro dla ciebie taki stres. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
umyuam
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:08 pm Temat postu: |
|
|
ja rowniez mam pytanko:)
w czasie pieszczot nastapil wytrysk na moje cialo, sperme wytarlam, jednak jej resztki zaschnely. ubralam na chwile bluzke, sperma wyschnela, po paru minutach partner 'smyral' to miejsce jezykiem. po tym, wzial troszke sliny na palce ktore 'skierowal' w strone mojej cizi mizi . obawiamy sie, ze przez sline mogl przeniesc plemniki. czy mialy jeszcze zdolnosc zaplodnienia? nadmieniam, ze nie doszlo do penetracji pochwy!, ponadto jestem okolo 12 dnia cyklu, ktory zwykle trwa ponad 32 dni! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:24 pm Temat postu: |
|
|
jelsi sperma zaschla - plemniki nie mialy szans przezycia = brak szans do zaplodnienia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
umyuam
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:35 pm Temat postu: |
|
|