Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
caramel

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie to głupie pytanie, ale czy można zajść w ciążę w sytuacji gdy partner miał wytrysk na ciało partnerki a krople spermy spłynęły na łechtaczkę i niżej?
załóżmy że dziewczyna miała dni płodne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli była podniecona i sperma dostała się na śluz to owszem. Ale śą to skrajne przypadki i musiałby być to dzień owulacji.
adzia17

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 5:57 pm    Temat postu: brak miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miesiączka mi się spóźnia. Mam normalne objawy jak przed okresem. Jednak to już 35 dzień cyklu, a mój najdłuższy cykl miał 30 dni. Czy to już ciąża?!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A był to okres płodny? Który dzien cyklu?

Bez tych informacji nic nie można powiedzieć.
adzia17

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz jest właśnie 35 dzień cyklu. Kochałam się ale przed 10 dniem cyklu. Zawsze mam cykle po 28-30 dni.
Powrót do góry
rwtryb

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 8:01 pm    Temat postu: Czy jest szansa? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jak zwykle jestem głupi i dodam, że młody, ale do rzeczy.
(Będę pisał prostym językiem.)

6.02 uprawialiśmy seks, bez stosunku, one mnie ręką, wytrysk na brzuch, wytarliśmy, umyliśmy ręce 3-4 razy ciepłą jak i zimną wodą.
Po czym ja po francusku, i z rękami też "pieściłem" ją. Jak ja byłem nagi ona była ubrana, jak ona była naga ja byłem ubrany.

Moje pytanie jak mogłaby zajść w ciąże dodam, że pierwszy raz posuneliśmy się tak daleko. nigdy wcześniej nikt z nas nie "doszedł".

Jakie są szanse i możliwości zajścia w ciąże.
Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedź.
Z góry dziękuje.

Dodatkowo jeżeli ktoś się zna. Jak wcześnie można wykonać test ciążowy.
Okres jej wypada na poniedziałek 8.02, ale się spóźnia zawsze 3 dni, więc jest czwartek. Nie miała nadal. Ale czytałem, że można mieć jeszcze 3-4 okresy po zapłodnieniu. Okres się spóźnia normalnie. Znamy się 8 (czas na który zwracam na to uwagę) miesięcy zawsze tak jest, że się spóźnia. [/list]

----------edited by emilka------------
temat przeniesiony
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rwtryb
jesli nie doszedłes w srodku i Twoj członek nie miał kontaktu z jej sluzem to w ciazy nie bedzie. wogole jak dlugie ma cykle? sa regularne?

test ciazowy wykonuje sie najwczesniej po 16 dniach od stosunku. nigdy wczesniej bo wynik bedzie nieprawidłowy Smile

Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rwtryb test można wykonać najwcześniej po 14-16 dniach od ostatniego zdarzenia.
wątpię żeby w tej sytuacji była w ciąży. jednak dla pewności można wykonać test- ten z krwi bthcg jest pewniejszy.
Powrót do góry
rwtryb

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedź. Nie wiem też mi się tak wydawało, ale wolałem się was zapytać. a o cykle się zapytam kochania mojego
Powrót do góry
serduszko325

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie.. Mimo że tak jak pisaliście powinnam być w ciąży.. ale dostałam bardzo spóźniony okres.. Czy to wyklucza zapłodnienie..? Czy jednak jestem w ciązy..?

Dodano po 1 godzinach 50 minutach:

Słuchajcie.. Dostałam ten okres z opóźnieniem.. Czy to wyklucza to zapłodnienie..? Czy jednak nie..?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 22 z 42