Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wyklucza.Proponuję jak najszybciej udać się do ginekologa bo to może być poronienie.
AsiaF

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

serduszko325 napisał:
Słuchajcie.. Mimo że tak jak pisaliście powinnam być w ciąży.. ale dostałam bardzo spóźniony okres.. Czy to wyklucza zapłodnienie..? Czy jednak jestem w ciązy..?
Słuchajcie.. Dostałam ten okres z opóźnieniem.. Czy to wyklucza to zapłodnienie..? Czy jednak nie..?

Jaki był wynik testu ?
Udaj się do lekarza on najlepiej się na tym zna, z drugiej strony u każdej dziewczyny istnieje taka możliwość aby lekko rozregulował się okres. może też tak być że za jakiś czas wszystko się unormuje... nie musi to od razu być poronienie Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

serduszko325 nikt nie napisał,ze jesteś w ciąży ale ze istnieje prawdopodobieństwo tak jak przy każdym niezabezpieczonym współżyciu. Nie robiłaś testu więc nic nie wskazuję na ciąże oprócz spóźnionego okresu.
Jeśli dostałaś okres normalny to ciąża wykluczona

Powrót do góry
Muszkaaa

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatni okres mialam 18 grudnia, w 3 tyg poronilam (22.01) krwawienie mialam 4 dni a 8 lutego podczas stosunku pekla prezerwatywa. Po 12godz wzielam escapelle, od 3 dni mam podwyzszona temp a dzis zaczely mnie bolec piersi, pojawilo sie lekkie plamienie... czy moge byc w ciazy?

Dodam ze okresy zawsze mialam regularne mniej wiecej 17-18 kazdego miesiaca...teraz nie mam pojecia kiedy powinnam miec dni plodne ani kiedy powinnam miec okres.... prosze o odpowiedz

Ostatnio zmieniony przez Muszkaaa dnia Nie Lut 21, 2010 10:47 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po zażyciu escapelle mozesz mieć problemy z cyklem. Jak bys poczytała ulotkę (one nie gryzą- naprawdę) wiedziałabyś że po zazyciu escapelle moze wystąpić plamienie.

NIkt 100% ci nie powie czy jestes w ciazy czy nie. Tabletke zażyłaś wcześnie więc w zasadzie nie ma szans na ciążę.

Jeśli cię to męczy zrob test minimum 14 dni od stosunku

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje mala_mi za szybka odpowiedz Smile

a ulotke czytalam, wiem ze plamienia moga wystepowac
Powrót do góry
ISKIERKA4064

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HEJ.mam problem poniewaz gdy 6 lutego rano skonczyla mi sie miesiaczka kochalam sie z chlopakiem...po stosunku gdzie doszedl we mnie plamilam jeszcze troche krwia,potem 8 lutego powtorzylismy to jeszcze raz...dni plodne mialam od 9 lutego tak mi sie zdaje to czy zaszlam?? jest taka mozliwosc?? plemniki zyja 4 dni podobno w ciele kobiety. prosze o zetelna odpowiedz i w miare szybka.dziekuje z gory.Kamila (miesiaczke dostalam 29 lutego i mam co 31 dni)

Dodano po 2 minutach:

przepraszam 29 stycznia dostalam tam zaszla pomylka...

---- Zaakceptowałaś REGULAMIN więc go przestrzegaj---tosia81
*Zanim napiszesz posta lub rozpoczniesz nowy wątek upewnij się że nigdzie go nie ma .
* Post jak i temat nie może być pisany cały dużymi literami.
Pytanie przyłączam do pokrewnego tematu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze to była koncowka okresu? podczas niego zajscie w ciaze jest mało prawdopodobne..chyba ze masz krotkie cykle,ale w Twoim wypadku to niemozliwe Smile. jesli staracie sie o dziecko najlepiej jest sie kochac ok. 13-15dc,wtedy sa najwieksze szanse.. dla pewnosci mozesz zrobic test po 16 dniach Smile wczesniej nie bo bedzie nieprawidłowy.

Powrót do góry
pauula

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich mam bardzo duzy problem okres powinnam miec 10 stycznia i nie mam go do tej pory podbrzusze mnie boli tak jak zawsze przed okresem i od kilku dni zaczely mnie bolec piersi nie cale dwa tyg. temu robilam test i wyszedl negatywny a okresu nadal nie ma nie mam praktycznie zadnych objawow ciazy jedynie czesciej sikam czy moge byc w ciazy?prosze o pomoc
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy masz podejrzenia ze mogłabyś być w ciaży? Miałaś jakis stosunek bez zabezpieczenia?!
Powiem tak jesli test zrobilas minimum 14 dni od stosunku to wyszedl prawidlowy jesli zrobilas go wczesniej - to go powtorz.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 23 z 42