Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie wyklucza.Proponuję jak najszybciej udać się do ginekologa bo to może być poronienie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AsiaF
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:49 pm Temat postu: |
|
|
serduszko325 napisał: | Słuchajcie.. Mimo że tak jak pisaliście powinnam być w ciąży.. ale dostałam bardzo spóźniony okres.. Czy to wyklucza zapłodnienie..? Czy jednak jestem w ciązy..?
Słuchajcie.. Dostałam ten okres z opóźnieniem.. Czy to wyklucza to zapłodnienie..? Czy jednak nie..? |
Jaki był wynik testu ?
Udaj się do lekarza on najlepiej się na tym zna, z drugiej strony u każdej dziewczyny istnieje taka możliwość aby lekko rozregulował się okres. może też tak być że za jakiś czas wszystko się unormuje... nie musi to od razu być poronienie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 9:28 pm Temat postu: |
|
|
serduszko325 nikt nie napisał,ze jesteś w ciąży ale ze istnieje prawdopodobieństwo tak jak przy każdym niezabezpieczonym współżyciu. Nie robiłaś testu więc nic nie wskazuję na ciąże oprócz spóźnionego okresu.
Jeśli dostałaś okres normalny to ciąża wykluczona _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Muszkaaa
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Ostatni okres mialam 18 grudnia, w 3 tyg poronilam (22.01) krwawienie mialam 4 dni a 8 lutego podczas stosunku pekla prezerwatywa. Po 12godz wzielam escapelle, od 3 dni mam podwyzszona temp a dzis zaczely mnie bolec piersi, pojawilo sie lekkie plamienie... czy moge byc w ciazy?
Dodam ze okresy zawsze mialam regularne mniej wiecej 17-18 kazdego miesiaca...teraz nie mam pojecia kiedy powinnam miec dni plodne ani kiedy powinnam miec okres.... prosze o odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez Muszkaaa dnia Nie Lut 21, 2010 10:47 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Po zażyciu escapelle mozesz mieć problemy z cyklem. Jak bys poczytała ulotkę (one nie gryzą- naprawdę) wiedziałabyś że po zazyciu escapelle moze wystąpić plamienie.
NIkt 100% ci nie powie czy jestes w ciazy czy nie. Tabletke zażyłaś wcześnie więc w zasadzie nie ma szans na ciążę.
Jeśli cię to męczy zrob test minimum 14 dni od stosunku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Muszkaaa
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje mala_mi za szybka odpowiedz
a ulotke czytalam, wiem ze plamienia moga wystepowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ISKIERKA4064
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:30 pm Temat postu: |
|
|
HEJ.mam problem poniewaz gdy 6 lutego rano skonczyla mi sie miesiaczka kochalam sie z chlopakiem...po stosunku gdzie doszedl we mnie plamilam jeszcze troche krwia,potem 8 lutego powtorzylismy to jeszcze raz...dni plodne mialam od 9 lutego tak mi sie zdaje to czy zaszlam?? jest taka mozliwosc?? plemniki zyja 4 dni podobno w ciele kobiety. prosze o zetelna odpowiedz i w miare szybka.dziekuje z gory.Kamila (miesiaczke dostalam 29 lutego i mam co 31 dni)
Dodano po 2 minutach:
przepraszam 29 stycznia dostalam tam zaszla pomylka...
---- Zaakceptowałaś REGULAMIN więc go przestrzegaj---tosia81
*Zanim napiszesz posta lub rozpoczniesz nowy wątek upewnij się że nigdzie go nie ma .
* Post jak i temat nie może być pisany cały dużymi literami.
Pytanie przyłączam do pokrewnego tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:37 pm Temat postu: |
|
|
moze to była koncowka okresu? podczas niego zajscie w ciaze jest mało prawdopodobne..chyba ze masz krotkie cykle,ale w Twoim wypadku to niemozliwe . jesli staracie sie o dziecko najlepiej jest sie kochac ok. 13-15dc,wtedy sa najwieksze szanse.. dla pewnosci mozesz zrobic test po 16 dniach wczesniej nie bo bedzie nieprawidłowy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pauula
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 1:27 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich mam bardzo duzy problem okres powinnam miec 10 stycznia i nie mam go do tej pory podbrzusze mnie boli tak jak zawsze przed okresem i od kilku dni zaczely mnie bolec piersi nie cale dwa tyg. temu robilam test i wyszedl negatywny a okresu nadal nie ma nie mam praktycznie zadnych objawow ciazy jedynie czesciej sikam czy moge byc w ciazy?prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Czy masz podejrzenia ze mogłabyś być w ciaży? Miałaś jakis stosunek bez zabezpieczenia?!
Powiem tak jesli test zrobilas minimum 14 dni od stosunku to wyszedl prawidlowy jesli zrobilas go wczesniej - to go powtorz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|