Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mada:)

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć, mam takie pytanie jaka jest szansa że mogę zajść w ciążę, kochałam się z nażeczonym wczoraj i skończył we mnie a ostatnią miesiączke miałam 5 lutego cykl trwa ok 27 dni. prosze o odpowiedz i pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pauula

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak mialam stosunek bez zbezpieczenia a test robilam po poludniu nie wieczorem czy to ma jakies znacznie?dzisiaj kupilam drugi i niewiem cy zrobic go teraz czy poczekac do rana?

Dodano po 8 minutach:

po poludni a nie rano mialo byc przepraszam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mada:) jelsi skonczyl w Tobie to szanse sa, bo bylo to podczas dni plodnych. Jesli nie chcesz zostac jeszcze mamusia udaj sie do lekarza ginekologa po tabletke po. Bo szanse na ciaze sa spore.

pauula Teoretycznie mozesz teraz, jednak rano z 1 moczu jest najwieksze stezenie w moczu, wiec wynikbedzie wiarygodniejszy. Wiec radzilabym poczekac. A bez wzgledu na wynik radze udac sie do lekarza ginekologa.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mada:) szanse są Wink
pauula proponuję powtórzyć test rano . Już po takim czasie wynik bedzie jak najbardziej wiarygodny

Powrót do góry
jaaaa19

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile
ostatnio miesiączke miałam 12 stycznia moje cykle trwają od 28 - 31 dni .
kochałam się ostatnio z chlopakiem i zakonczył we mnie.
staramy sie o dziecko;)
a dzisiaj dostałam okres i nie wiem co jest grane?;(

z gory dzięki za odp
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 dostałaś okres więc w ciąży nie jesteś. Co jest nie zrozumiałe?

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 jesli okres jest okresem a nie plamieniem to w ciazy nei jestes. Musicie sie dalej starac.

Jesli zas chodzi o to kiedy macie sie starac to najlepiej miedzy 8 a 20 dniem cyklu.

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak odróznic te plamienia ?...

Dodano po 1 minutach:

a zapomniałam dodać ze miałam dostać miesiączke 12.02 a dostałam dzisiaj
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po obfitości...Wyglądzie...To widac...Aczkolwiek nie w prawne oko może pomylić.
jaaaa19

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze to ten okres co teraz mam jest o wiele mniej obfity niz zawsze i nie jest podobny do miesiączki...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 24 z 42