Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm a robiłaś test? Jesli nie wyglada to jak normalna miesiaczka jest mniej obfite to moze to byc ciaza. Zrob test i udaj sie do lekarza. Bo jesli to ciaza musisz byc pod opieka ginekologa.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 10:12 am    Temat postu: Wizyta Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałam ostanio że zastanawiam się czy nie jestem w ciąży. Ponieważ miałam krótki i skompy okres. Byłam w wczoraj u ginekologa zbadał mnie dokładnie i stwierdził że to są albo zaburzenia miesiączkowe albo bardzo wczesna ciąża której on nie może stwierdzić. A jak się spytał czy to się już wcześniej zdarzało to ja mu odpowiedziałam że to jest właśnie pierwszy raz dlatego mam takie myśli. I dodam że ostatnio dostałam strasznego ślinotoku i zgagi nie mogłam się tego pozbyć. Dziś idę do test do apteki.
A wy jak myślicie czy ja mogę być w ciąży???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia lub zabezpieczenie zawiodło. To jak najbardziej mozesz być w ciaży. Zrób test... powinno wszystko się wyjaśnić. Test należy zrobić minimum 14 dni po stosunku

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test robiłam jakos 10.02 i wyszedł negatywny;/;/
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 kilka dni opóźnienia to nic nie znaczy i może wystąpić u każdej kobiety. Test negatywny , okres jest więc nie ma ciąży.
Magda1988 test wszystko wyjaśni.

Powrót do góry
Magda1988

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam właśnie test. Jedna kreska nie stety. A już się nawet powoli oswajałam z tą myślą że mogłam być w ciąży.
Dzięki za odpowiedzi.
Powrót do góry
monika02

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanie kochałam się z chłopakiem wyszedł w miarę wcześnie spuścił się na wzgórek sperma spłynęła w duł pochwy potem dotykał mnie palec wsadził mi w pochwę nie wykluczone że i też wprowadził przy okazji spermę do środka były to dni płodne czy jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąże
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIkt ci nie powie ze w 66,7% jesteś w ciąży albo że 10,98% nie jesteś... dziewczyno miałaś dni płodne to powinnaś się liczyć że każdy stosunek podczas dni płodnych jest ryzykownych - czy prezerwatywa może pęknąć albocoś moze ścieknąć. Wystarczy że sperma miała kontakt z twoim śluzem płodnym.

Ryzyko jest ale nikt CI tu nie powie ile % bo tego nikt nie jets w stanie określić.

Swoja droga dziwie sie ze jesli nie chcesz miec dziecka to pozwalasz na takie ryzykowne akcje... :/ Jesli bedziesz w ciazy to na wlasne zyczenie. Jesli nie minelo 72h mozesz isc do ginekologa po tabletke "po".

PostWysłany: Sro Lut 17, 2010 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedz
Powrót do góry
zawszeagunia

PostWysłany: Sro Lut 17, 2010 2:32 pm    Temat postu: ciaza czy nie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnia @ mialam 24.01 cykle 28dni monitorowane jajeczkowanie kom byla gin kazal 07,08 02 wspolzyc,do miesiaczki jeszcze 3dni nie wiem czy moge byc w ciazy?czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?nie mam zadnych objawow Sad prosze o odp Dzieki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42