Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magda1988
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny sama juz nie wiem wczoraj robiłam test to byl negatywny a dziś rano miałam zawroty głowy i mdliło mnie sama juz nie wiem co jest ze mna ?? co Wy myślicie a i zauważyłam ze troszku mi sie skóra zmienia . Delikatne przebarwienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mania123
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 11:07 pm Temat postu: ciaza |
|
|
czesc dziewczyny czy ktos moze wie co to znaczy bo juz zgłupiałam mialam dostac miesiaczke 11 tego miesiaca lecz spoznila sie dostalam ja 13 na 14 w nocy okolo godz.12 a 1 w nocy ta niby miesiaczka trwala 2 dni choc byly obfite na 3 dzien wszystko zniknelo jakby nic nie bylo na nastepny dzien dostalam lekkiego minimalnego plamienia mam bole brzucha i krzyza wraca i mija a plamienia pojawily sie i zniknely znow bylam u lekarza stwierdzil ze to moze byc bol zoladka przepisal mi nawet tabletki ale nie wyklucza ciazy dlatego sie martwie i niewiem co to oznacza czy moze ktos cos wie na ten temam prosze o odp. z gory dziekuje i pozdrawiam
Nie rozumiem co ma podejrzenie ciąży do antykoncepcji. Pisz w odpowiednich działach i tematach, oraz zapoznaj się z REGULAMINEM Forum! Nieznajomość Regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go.
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Magda jesli robiłas w odp czasie ( minimum po 16 dniach) to w ciazy nie jestes,dla pewnosci mozesz wykonac test krwi bhcg - kosztuje ok.30zł,wynik w 100% pewny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 11:58 pm Temat postu: |
|
|
mania Współżyłaś w dni płodne bez zabezpieczenia?Ile trwają u Ciebie cykle? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magda1988
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:15 am Temat postu: |
|
|
Dzisiaj jak wstałam zauważyłam niebieski żyłki na piersiach. I tak jagby delikatne zgrubienia w nie których miejscach. Właśnie nie pamiętam ile dni minęło od miesiączki w styczniu. Chyba faktycznie zdecyduje się na ten test beta a trzeba miec na niego skierowanie??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola-slonko
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie na test beta nie trzeba miec skierowania, możesz zrobić go prywatnie tam gdzie tylko jest laboratorium. Ja robiłam wczoraj koszt 35 zł czekam na wynik a raczej potwierdzenie
Dodano po 3 godzinach 42 minutach:
witam, jestem mamą! mój wynik to >10000 mIU/ml. To znaczy że jestem w ok 5,6 tygodniu ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Magda1988 na Bete nie trzeba miec skierowania tylko wlasna kase, ok 30 zl
ola-slonko Moje gratulacje!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Magda1988 jeśli test byl wykonany prawidłowo to w ciązy nie jesteś a te wszystkie objawy to wcale nie muszą byc objawy ciazy. Żyłki niebieskie wychodzą znacznie później .
Na bete idziesz prywatnie bo nikt Ci skierowania nie da.koszt to około 30zł.
mania123 zrób badanie beta hcg _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mania123
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 8:40 pm Temat postu: |
|
|
dzieki wszystkim za odp.
Dodano po 2 minutach:
dzieki tosia81 tylko powiedz mi dokladnie co to za badanie czego krwi ?pozdrawiam
Dodano po 2 minutach:
nowicjuszka wiesz to bylo w styczniu przed owulacja gdzies ze trzy dni oczywiscie ze bez zabezpieczenia tylko lekarz swierdzil zoladek lekarz ktory niema aparatury bo jest tylko domowym lekarzem a cykle normalnie mam co 26 27 dni pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:35 pm Temat postu: |
|
|
mania123 idziesz do lab. medycznego i prosisz o badanie na hormon Bhcg z krwi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|