Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niepewna20

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchajcie mam takie pytanie.. współżyłam z chłopakiem byliśmy zabezpieczeni, w trakcie tego zmieniliśmy pozycje i ja byłam na nim . Później powiedział mi,że jeszcze gdy kochaliśmy się przed zmianą pozycji on powstrzymał się przed wytryskiem ale trochę spermy się wydostało do prezerwatywy. i czy jeśli ja potem byłam na nim a sperma już była w prezerwatywie i kochaliśmy się dalej to ona mogła jakoś spłynąć mimio ,że gumka się nie zsunęła? były dni płodne stąd chciałabym prosić o radę czy powinnam w takiej sytuacji isc po tabletkę 72h?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
przyszłamamusia1

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heJ Wink
okres miałam dostać 12 a dostałam 16 Wink
i kiedy wypadną mi dni płodne ??Wink

ola-slonko Gratulacje WinkWink :*

Dodano po 36 sekundach:

12stego lutego oczywiscie Wink Razz
Powrót do góry
ola-slonko

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny byłąm dziś u lekarza i..... mam pierwsze zdjątko mojego maluszka.... widać małą kropeczkę.... powiększała się co jakiś czas a lekarz powiedział że to bije jego serduszko! Pierwsza reakcja łzy i wzruszenie... na maxa.... Tatuś się cieszy ale trochę zdezorientowany

Przepraszam że w tym temacie ale pisałam tu wcześniej i chciałam podzielić się z wami

Dodano po 1 minutach:

lekarz potwierdził to 5 tydzień
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyszłamamusia1 z tym pytniem zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale metody naturalne.

niepewna20 Jeśli prezerwatywa nie zsunęła się i nie pękła to nie ma potrzeby zażywania escapelle.

ola-slonko Gratulacje Smile Zapraszamy do działu ciaża i poród Smile Tam możesz się dzielić swoimi wrazeniami i obawami zwiazanymi z ciążą itp Smile
niepewna20

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale na czas zmiany pozycji członek jak by to ując trochę zmniejszył swoje rozmiary;p gumka się nie zsunęła ani nie pękła. czy napewno nie ma takiej możliwości, żeby ta ilość spermy,która się wydzieliła przed zmianą pozycji nie spłynęła? nie chcę być młodą mamą a to był czass bardzo blisko owulacji więc sie obawiam troszkę... myślisz ze napewno nie mam się czym martwić?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli prezerwatywa nie była luźna to niema szans.
Hanane

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 11:04 am    Temat postu: Czesc.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc dziewczyny...ja ostatni okres mialam w terminie ( od 12-15.02) jednak byl krotszy i mniej obfity niz zwykle. A teraz mam hustawki nastroju, caly czas mnie boli brzuch i mam zgage, troche mnie ´´swedza´´piersi ale nie mam na nich zadnych zylek, ani nie sa powiekszone... Myslicie, ze to moga byc objawy ciazy.. ( tak bym chciala, zeby tak bylo). Pozdr.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Robiłaś test? To moga byc objawy ciazy, jesli byla sytuacja ktora mogla by stworzyć ryzyko ciazy.

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi dziekuje za odpowiedz. Wiesz, jeszcze nie robilam testu. Poza ´ stosunkiem przerwanym´nie zabezpieczamy sie w zaden inny sposob (o ile wogole mozna to nazwac zabezpieczaniem sie). Np w dni plodne -ostatnie- zdarzylo sie, ze sie kochalismy dwa razy pod rzad. Byc moze wiec istnieje jakies minimalne prawdopodobienstwo, ze jestem w ciazy. Z drugiej jednak strony stosunek przerwany to ´´metoda zabezpieczania sie´´ktora stosujemy juz prawie poltora roku .Sama nie wiem co mam o tym myslec. Nie wiem czy nie jest za wczesnie na test. Ah.. i jeszcze do tych moich objawow: mam zadziwiajaco duzo syfkow na buzi - wczesniej zdarzaja sie prawie tylko przed okresem. Pozdr.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest bardziej metoda regulacji ilości poczęć niż antykoncepcyjna...
Test będzie wiarygodny jeśli wykonasz go 14-16dni po stosunku. Najlepiej wykonaj test z krwi w laboratorium. Koszt 30 zł a pewność 100%
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42