Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Danzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Okej przepraszam.. Nie wiem dlaczego tak odrazu wybuchlam..
Te cholerne tabletki zaczelam brac tylko ze wzgledu na rodzicow.. Poniewaz mimo tego co robie i co chce.. zdanie ich liczy sie dla mnie.. a skoro juz oboje poprosili mnie o to bym sie zabezpieczala tabletkami.. to tak zrobilam.. Wzielam te tabletki tak jak nie powinnam, moze dlatego ze nie chcialam ich brac i dlatego nie myslalam jak je biore ??
Wiec teraz powinnam spokojnie poczekac jakis czas.. zrobic test.. nawet w dniu spodziewanej miesiaczki tak ??
Jeszcze raz przepraszam.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Tak. Test możesz wykonać 14-16 dni od ostatniego stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Danzi dokladnie tak jak nowicjuszka mowi test zrob 14-16 dni od stosunku najlepiej zrobic go z krwi bedziesz miala 100% pewnosc.
Jesli wyjdzie pozytywny to dla pewnosci skontaktuj sie szybko z lekarzem co w zwiazku z tym z tabletkami - czy je odkladac juz czy czekac do konca opakowania. No i tyle by bylo w tym temacie, kolejny krok nalezy do Ciebie - zrob test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Danzi
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marysia1175
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 6:42 pm Temat postu: |
|
|
witam) czy moge zajsc w ciaze jesli moj chlopak wyjol go pare sekund przed wytryskiem? i czy jesli kochalismy sie drugi raz, a on za pierwszym mial wytrysk i nie umyl czlonka i nie oddawal moczu. moge bys w ciazy? rwszym a drugim stosunkiem trwala ok. 10 min. byl to 20 dzien cyklu. a cykle mam co 32- 36 dni. odp)
Dodano po 3 minutach:
przerwa miedzy pierwszym a drugim stosunkiem trwala 10 min
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne i pisz w odpowiednich działach!!!
Forum to nie śmietnik. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie.
PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!
Przeniosłam / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Mogło dojść do ciąży. Zrób test 14-16 dni od ostatniego stosunku. Najlepiej z krwi. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 9:25 am Temat postu: olbrzymi strach i stres |
|
|
Przepraszam, ze zakladam nowy temat; ale w sumie nie wiem w jakim watku zamiescic. Otoz mam problem.
Od pazdziernika nie uprawiam z partnerem seksu. Poprzestalismy na pettingu ( zawsze ja najpierw jestem zaspokojona pozniej on) Przez dwa cykle bralam tabletki Novynette, jednak bardzo zle sie po nich czulam dlatego lekarz powiedzial, zebym odstawila.... Pierwszy " normalny okres" pojawil jest tydzien za wczesnie, natomaist dzis jest 34 dzien mojego cyklu i nic nie swiadczy o tym, ze dostane miesiaczke.... Dwa dni po terminie robilam badanie na obecnosc hcg.... wynik < 0,1....czy mimo wszystko moge byc w ciazy???? dlaczego nadal nie mam okresu?
Nie zakładaj nowych tematów. Są pokrewne. Podwieszone na pierwszej stronie. Pytasz czy możesz być w ciaży więc pytanie powinno się znaleźć w temacie "Czy jestem w ciąży?"
Przeczytaj REGULAMIN Forum! / nowicjuszka _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:52 am Temat postu: |
|
|
Odpowiedni temat jest podwieszony na pierwszej stronie...
Skoro nie uprawiasz seksu jako takiego, do tego beta ujemna to niby skąd ciąża?
Odstawiłaś tabletki, więc czekaj spokojnie. Mogą być teraz zawirowania. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 5:12 pm Temat postu: ciaza? |
|
|
witam kochalem sie dzis po raz pierwszy z moja dziewczyna =] Niestety byl jej to 14 dni cyklu, wiec dni stosunkowo bardzo plodne...uzywalismy prezerwatyw. Najpierw uprawialismy petting...[robilem jej placokwe]nastepnie zalozylem prezerwatywe i sie kochalismy [ nie doszedlem w niej, prezerwatywa sie troszke zssuwala ale poprawialem ja co jakis czas] nastepnie ona zrobila mi loda ,dostalem wytrysku na zew [ nie w niej] a potem jaj jej zrobilem palcowke. nastepnie zrobilismy sobier przerwe i kcohsliamy sie z prezerwatywa, dostalem wyrtrysku lecz wycofalem sie z niej i dostalem go na zew [ prezerwatywa nie pekla ani nic sie z nia nie stalo ] czy jest jakas mozliwosc ciazy? nie martwilbym sie gdyby to nie byl jej 14 dzien cyklu ;/ prosze o jakies wypowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam
---Pisz w odpowiednich działach i tematach---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 7:16 pm Temat postu: |
|
|
robiłem jej palcówkę..
robiła mi loda..
matko, ile wy macie lat?
no dobra, do rzeczy.
czy dotykałeś penisa a potem jej?
umyłeś penisa, oddałeś mocz przed następnym razem?
ps. co jak co ale tu na forum orientujemy się co to seks oralny i petting. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|