Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Danzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 16, 2010 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okej przepraszam.. Nie wiem dlaczego tak odrazu wybuchlam..
Te cholerne tabletki zaczelam brac tylko ze wzgledu na rodzicow.. Poniewaz mimo tego co robie i co chce.. zdanie ich liczy sie dla mnie.. a skoro juz oboje poprosili mnie o to bym sie zabezpieczala tabletkami.. to tak zrobilam.. Wzielam te tabletki tak jak nie powinnam, moze dlatego ze nie chcialam ich brac i dlatego nie myslalam jak je biore ??
Wiec teraz powinnam spokojnie poczekac jakis czas.. zrobic test.. nawet w dniu spodziewanej miesiaczki tak ??

Jeszcze raz przepraszam..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 16, 2010 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Test możesz wykonać 14-16 dni od ostatniego stosunku.
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 16, 2010 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Danzi dokladnie tak jak nowicjuszka mowi test zrob 14-16 dni od stosunku najlepiej zrobic go z krwi bedziesz miala 100% pewnosc.

Jesli wyjdzie pozytywny to dla pewnosci skontaktuj sie szybko z lekarzem co w zwiazku z tym z tabletkami - czy je odkladac juz czy czekac do konca opakowania. No i tyle by bylo w tym temacie, kolejny krok nalezy do Ciebie - zrob test.

PostWysłany: Sob Sty 16, 2010 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki wszystkim Wink
Powrót do góry
marysia1175

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam) czy moge zajsc w ciaze jesli moj chlopak wyjol go pare sekund przed wytryskiem? i czy jesli kochalismy sie drugi raz, a on za pierwszym mial wytrysk i nie umyl czlonka i nie oddawal moczu. moge bys w ciazy? rwszym a drugim stosunkiem trwala ok. 10 min. byl to 20 dzien cyklu. a cykle mam co 32- 36 dni. odp)

Dodano po 3 minutach:

przerwa miedzy pierwszym a drugim stosunkiem trwala 10 min

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne i pisz w odpowiednich działach!!!
Forum to nie śmietnik. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie.

PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!

Przeniosłam / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mogło dojść do ciąży. Zrób test 14-16 dni od ostatniego stosunku. Najlepiej z krwi.
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Sty 18, 2010 9:25 am    Temat postu: olbrzymi strach i stres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, ze zakladam nowy temat; ale w sumie nie wiem w jakim watku zamiescic. Otoz mam problem.
Od pazdziernika nie uprawiam z partnerem seksu. Poprzestalismy na pettingu ( zawsze ja najpierw jestem zaspokojona pozniej on) Przez dwa cykle bralam tabletki Novynette, jednak bardzo zle sie po nich czulam dlatego lekarz powiedzial, zebym odstawila.... Pierwszy " normalny okres" pojawil jest tydzien za wczesnie, natomaist dzis jest 34 dzien mojego cyklu i nic nie swiadczy o tym, ze dostane miesiaczke.... Dwa dni po terminie robilam badanie na obecnosc hcg.... wynik < 0,1....czy mimo wszystko moge byc w ciazy???? dlaczego nadal nie mam okresu?

Nie zakładaj nowych tematów. Są pokrewne. Podwieszone na pierwszej stronie. Pytasz czy możesz być w ciaży więc pytanie powinno się znaleźć w temacie "Czy jestem w ciąży?"

Przeczytaj REGULAMIN Forum! / nowicjuszka

nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Sty 18, 2010 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odpowiedni temat jest podwieszony na pierwszej stronie...

Skoro nie uprawiasz seksu jako takiego, do tego beta ujemna to niby skąd ciąża?

Odstawiłaś tabletki, więc czekaj spokojnie. Mogą być teraz zawirowania.
SrV

PostWysłany: Pon Sty 18, 2010 5:12 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile kochalem sie dzis po raz pierwszy z moja dziewczyna =] Niestety byl jej to 14 dni cyklu, wiec dni stosunkowo bardzo plodne...uzywalismy prezerwatyw. Najpierw uprawialismy petting...[robilem jej placokwe]nastepnie zalozylem prezerwatywe i sie kochalismy [ nie doszedlem w niej, prezerwatywa sie troszke zssuwala ale poprawialem ja co jakis czas] nastepnie ona zrobila mi loda ,dostalem wytrysku na zew [ nie w niej] a potem jaj jej zrobilem palcowke. nastepnie zrobilismy sobier przerwe i kcohsliamy sie z prezerwatywa, dostalem wyrtrysku lecz wycofalem sie z niej i dostalem go na zew [ prezerwatywa nie pekla ani nic sie z nia nie stalo ] czy jest jakas mozliwosc ciazy? nie martwilbym sie gdyby to nie byl jej 14 dzien cyklu ;/ prosze o jakies wypowiedzi Smile z gory dziekuje i pozdrawiam
---Pisz w odpowiednich działach i tematach---tosia81
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Sty 18, 2010 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robiłem jej palcówkę..
robiła mi loda..

matko, ile wy macie lat?

no dobra, do rzeczy.
czy dotykałeś penisa a potem jej?
umyłeś penisa, oddałeś mocz przed następnym razem?

ps. co jak co ale tu na forum orientujemy się co to seks oralny i petting. Neutral
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42